PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#569 Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-12 23:15

#568: - Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

 Bratr Saši řekl, že stát se nestará. Nevím co ještě, ale toto v dokumentu bylo. Saša řekla, ona se státu zastává, protože je pod ním zaměstnaná. Možná tam ještě bylo něco více, ale na tohle reagovala KVR svým výrokem: S*** na vás. Vy ku*** zas**** . Reakce Saši byla: No a co, že se nevyspala, my jsme se taky nevyspali. To nám chce vyhrožovat? Nebo co? 

Vy jste snad pako, smotala jste asi deset situací dohromady, jen abyste  doložila své  vývody?  

Pusťte si to ještě jednou,  mám pocit, že jste se snad dívala na něco jiného. Jen matete čtenáře.  K petici jste se vyjádřila, tak proč sem chodíte,  dál nemáte  důvod :-))) Asi  Vás baví dělat si z pracujících lidi legraci. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#571 Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-12 23:25:59

#569: - Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

 Přesně tak, podívejte se na to ještě jednou Vy osobně.


Nepřihlášený uživatel

#575 Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-13 05:04:13

#569: - Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

 

 

Já se tedy také opět zapojím… musím říct, že včerejší díl byl velmi výživný…nicméně ještě výživnější mi přijde diskuze na FB paterčat…co mě dost drtí je, že až na pár vyjímek co tam přispívají, ti lidé neznají gramatiku…a to se nebavíme o i/y na konci sloves (udělali, pracovaly atd…)…slova typu radči, vydět, dývám atd atd – to mě vážně jen utvrzuje v tom, že všichni co se jich zastávají (na FB) jsou „hloupí“…  a nejlepší je, jak je tam teď všichni přesvědčují aby se přestěhovali do Anglie, že za 3 měsíce, si tam budou žít jako prasátka v žitě  myslím, že by je hodně rychle „lifrovali“ zase zpátky do ČR… 

Edit: a ještě mě drtí, jak tam všichni pomlouvají Kláru, jak se vybarvila, jaká je to sv**ě, že tuto osobu přeci Sašenka nemohla chtít za kamarádku… 
Edit 2: jo a co se týče Otvíráku, tak v dokumentu zaznělo, že jim tam pořadatelé chtějí předat nějaké dárečky, tak jako kurňa, furt si stěžují že jim stát nic nedá, jak jsme všichni proti nim, a když jim někdo něco dát chce, tak jim se ale nechce hodit zadek do auta, nechat se tam dovézt a vlézt na podium? Hlavně že na trajdání jinam bez dětí (svatební salon, osobnost roku, atd) čas a chuť byla… :-/

 


Nepřihlášený uživatel

#576 Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-13 05:05:18

#569: - Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

 No já si to dnes pustila znovu (včera nám zrněla televize). Až ted jsem si všimla, že Klára vychází z baráku se slovy „kur.vy za. sraný“    Takový výraz bych od ní nečekala..ale má na něho plné právo. Co ta rodinka předvádí to je neskutečné, úplné sci-fi… Já absolutně nechápu jejich mentalitu. Pořád mají málo. Házet vajgly pod okna? To se snad už v téhle době ani nedělá.. Ta babka pořád dělá z té Saši, nějakou princeznu, přitom ona je ten povl. Chudák Tonda ten jediný tam má aspon trochu slušného chování.. A na té jejich skupině na fb. To je snad každý primitiv. Jak je tam vychvalují a tu Kláru jen pomlouvájí… No úplně se mi otvírá kudla v kapse.


Nepřihlášený uživatel

#577 Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-13 05:15:04

#569: - Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

 


Ahojky,

diskuzi od zacatku procitam, zapojuji se poprve. Zajímalo by me, zda je tu vůbec nekdo, kdo ma po shlednuti dokumentu na rodinu kladny nebo lepsi nazor nez mel?

Ja musim rict, ze jsem se na dokument tesila, fandila jsem jim, ale po tom, co předvedli, bych jim neposlala ani korunu.

Mam z nich proste jen vyzirkovsky pocit. Je jasne, ze bez pomoci zvenci to nejspíš nezvladnou nikdy, ale strasne mi tam z jejich strany chybi nejaka iniciativa, pohled do budoucna. Cele je to postavene jen na vzdychani, jak jim nikdo nepomuze, a kdyz pomuze, tak malo a spatne. Sasa ma predem jasno, ze nikdy nehne ani prstem a bude porad doma a taky me zarazilo, kdyz tam posledne rikala, ze jeji otec a bratr preci musi mit take vlastni zivot, at se snazi cizi. Nevim, myslim si, ze ve standardnim pripade je normalni, ze prarodice maji svuj zivot, ale v mimoradnych situacich jako jsou takto pocetna vicercata, postizene dite, umrti rodice apod. Jsou i prarodice vtahnuti do zivota rodiny, ac to neni jejich povinnost, ale Sasa a všichni tam si porad neuvedomuji, ze pokud nebudou opravdu vsichni fungovat, tak jim ty deti taky mohou odebrat.

 

Taky jsem jim fandila, ale nema to smysl. Jim se stejne nikdy nikdo nezavdeci, protoze budou porad chtit vic a vic.. Jsou to jejich deti a primarne se musi starat oni, popripade si zajistit pomoc. Nemuze cekat, ze si deti porodi a starat a zivit je budou jini.