PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#578 Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-13 05:37

#574: Stana - Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

 

Masakr  Soused má recht, jediný normální je Tonda.
začíná mi ho být líto a popravdě se fakt divím, že jim nezdrhl. Podle mě už toho má taky dost
Proto taky Saše nic neřekl, když nadávala na Kláru a její rodiče z balkónu spolu s ní. Protože on jedinej si v té rodině uvědomuje, že bez ní by byli víte kde. Já nechápu tu Sašu, jak pořád může meldovat, že pro ní nikdo nic nedělá? Tak spoustu věcí dostala, pečovatelky dostala, má transparentní účet. Co by si víc představovala. Holka by měla jít na nějaký kurz Respektovat a být respektován, možná by pak pochopila.Ta sebestřednost je šílená a sebereflexe naprosto nulová. Tonda to ví, ale radši mlčí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#580 souhlas

2015-02-13 06:04:08

#578: - Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

 Viděno očima Saši - to jste si dovolil opravdu hodně :-)))  Jen ona vidí vše absolutně správně, jen ona ví, co je s dětmi práce, jen ona ví, jak  nevycházejí s penězi :-)))  A když dojdou argumenty, používá geniální argument .- Nikdo neví, jaká práce je s paterčaty, protože jsou to první paterčata. Konec,  jedině Saša  vše dělá správně, a vy ostatní neraďte, ale plaťte, posílejte peníze a starejte se o naše blaho.  O rady nestojíme

Tady přece nejde o to, nějak jí poradit,  nasměrovat,  tady jde jen a jen o to, že Kiňovka cítí peníze a snaží se je urvat.  Děj se co děj. 


Nepřihlášený uživatel

#582 Re: Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace

2015-02-13 06:32:26

#578: - Re: Re: Re: Je to samozřejmě moje interpretace 

 Souhlas, jediný normální je Tonda.

Jenže  - co s chlapem, který  asi pro  svůj klid  neprotestuje,  neodporuje,  nesnaží se cokoliv změnit...   mlčí, aby měl klid nebo proto, aby jeho Sašenka byla spokojená.  

Nakonec si stejně zaleze před Playstation a uzavře se do svého světa.