PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#665 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Selhání

2015-02-14 16:29

#664: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Selhání 

 to asi rodina  prodala clanek do Blesku

---------------------

Autor nejlepších komentářů · Gymnázium, Praha 8

To máte těžké. Nejsem rasista, nejsem závistivec... Jsem důchodkyně (skoro 70 let), která vychovala jako samoživitelka dvě děti (které úspěšně absolvovaly VŠ) a také to nebylo lehké. 
Snad proto, že jsem si prožila své, mám pocit, že se mohu svobodně vyjádřit ke zveřejněnému článku.
1). Článek by nemohl být (i s fotografiemi) zveřejněn bez souhlasu rodiny.
2). Nejsem si jistá, jestli právě tento článek zajistí vyšší prodejnost Blesku - spíš ne :-(
3). Honorář za zveřejnění dostane právě rodina.. a navíc se zde snaží podsunout čtenářům myšlenku, že by se měl najít sponzor na to nejdražší mléko (na které si děcka zvykla, když bylo zadarmo) a na zasklení balkonu..ev. na něco dalšího :-(
Co se týká různých napadení a krádeží, jsem odjakživa zastánkyní toho, aby se měřilo všem stejně. Tedy myslím VŠEM!
To je - když jedu v Praze MHD, aby revizor nevynechával ty "opálené" skupinky cestujících a nekontroloval jen ostatní. Aby se nemohlo stát to, že ve snaze pomoci, půjčím na základě smlouvy a opsaného OP lešení a mi ho odmítne vrátit (protože ho patrně prodal do sběru) mi bylo řečeno že nemám šanci ať se na to vykašlu (od policie). Vsadím se, že kdybych si já něco půjčila, budou mi z mého minimálního důchodu exekutoři ukrajovat co se dá :-(
Tak kde je rasismus? Já se opravdu cítím diskriminovaná.

 

6. dubna 2014 ● 05:00

 

Vystrašená matka paterčat: Už se k nám třikrát vloupali!

Strach mají rodiče prvních českých paterčat. Zejména maminka. Obávají se zlodějů. Ti se totiž už třikrát pokusili jejich byt vykrást.

 

 
 
 

Mají dost starostí s dětmi a ještě tohle. V Milovicích bydlí v paneláku u lesíka, v přízemí. A možná i kvůli tomu se stali terčem zlodějů. „Už třikrát nám někdo vlezl na balkon,“ prozradil Nedělnímu Blesku otec paterčat Antonín Kroščen (27).

Nejhorší to bylo naposledy, když byl otec se synem Alexem v nemocnici. Matka paterčat Alexandra Kiňová (24) dokonce zloděje viděla. „Lehla jsem si v obýváku na postel a najednou vidím, že je někdo na balkonu a kouká do bytu. Měla jsem strach a raději dělala, že spím,“ vylíčila maminka nejznámějších českých dětí.

Mezi krabicemi

Největší škodu měli rodiče dětí při první vloupačce na balkon. „Přišli jsme o 5 krabic s plenami a všechnu kojeneckou vodu. Nenechali tam vůbec nic,“ řekla Kiňová. Podle ní by pomohlo zasklení balkonu. Kde na to ale vzít. „Dávali jsme si tam věci, protože se do bytu moc nevejdou. Teď to radši necháváme doma a žijeme mezi krabicemi,“ dodala Kiňová.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#675 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Selhání

2015-02-14 18:28:39

#665: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Selhání 

 no, tak at si seženou jiný byt, není to tak složité, když jim stále nic nevyhovuje, každý z nás se snaží. O mě se taky nikdo nestará. Jejich problém.

A jestli někdo dává plenky na balkon, tak je pako.  Zase jen kecy.