PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#731 Re: Re: Další názor

2015-02-14 22:08

#728: - Re: Další názor 

 ženy, které se staraly o malé děti, pracovat rozhodně nemusely.  že jsou dnes stresy, o tom žádná,  ty matrace - no ok, ale  to je v rodinách, které platí hypotéku, které se snaží zařídit, které žijí hospodárně.

To neplatí ani náhodou o rodině Kiňových, nic nemají, neměli, možná tedy  ty matrace měli, a k tomu značkové oblečení ? Jak to, že měli jedno dítě a holobyt? Mají snad zdravé ruce a mohli pracovat a ne žít z dávek.  Otec přece pracoval, nebo to aspoň tvrdil. Někde  mně něco nesedí. Nic uspořeného, žádné plány, žádná příprava na druhé dítě, Nekoupili si ani dupačky, nebo čepičku,  proč  si třeba nekrátila čas  matka v porodnici pletením? 

Skláním se před dnešními maminkami, které zvládají stres, i  nedostatek, ale děti si pořizují zodpovědně a  nečekají, že vše za ně "někdo" vyřeší. Ty pak mohou oprávněně řvát, že se stát nestará

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#738 Re: Re: Re: Další názor

2015-02-14 22:27:46

#731: - Re: Re: Další názor 

 Třeba to značkové oblečení jen tak vypadá a bylo z tržnice, nějaké plagiáty za pár korun a nebo si prostě myslí, že značkové oblečení jim pomůže vypadat lépe, což si myslím zase na druhou stranu se nelze divit. Oblečení na křtiny jim pak uhradili kmotři. Holobyt o tom neví, ale říkali, že měli garsonku. Dnes zaplatíte i za garsonku cca 9 tisíc se službami. Kolik si Tonda vydělá jako zástupce vedoucího netuším, ale nic moc to nebude. Dojíždění denně 40 km do práce také něco stojí a školka také a už jedno dítě zabezpečovali. Matka říkala, že neví jestli si školku pro paterčata budou moci dovolit, v garsonce neměli ani internet, dnes celkem běžná věc, proto také první mlíko kupovali za nekřesťanské peníze v lékárně. Proč se prodala naše továrna myslím Rakušanům, která vyráběla mlíka pro děti za slušné peníze? Jela jsem nedávno v šalině a jeli tam dvě cigánky cca 10 let, zrovna sněžilo už druhý den a u nás byla pěkná zima, holky měly na nohou jen tenisky. Nemyslím si, že všichni cikánští rodiče jsou neschopní, ale děvčat mi bylo líto. Proč Saša nepletla? Měla jinou zálibu, tančila.