PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#738 Re: Re: Re: Další názor

2015-02-14 22:27

#731: - Re: Re: Další názor 

 Třeba to značkové oblečení jen tak vypadá a bylo z tržnice, nějaké plagiáty za pár korun a nebo si prostě myslí, že značkové oblečení jim pomůže vypadat lépe, což si myslím zase na druhou stranu se nelze divit. Oblečení na křtiny jim pak uhradili kmotři. Holobyt o tom neví, ale říkali, že měli garsonku. Dnes zaplatíte i za garsonku cca 9 tisíc se službami. Kolik si Tonda vydělá jako zástupce vedoucího netuším, ale nic moc to nebude. Dojíždění denně 40 km do práce také něco stojí a školka také a už jedno dítě zabezpečovali. Matka říkala, že neví jestli si školku pro paterčata budou moci dovolit, v garsonce neměli ani internet, dnes celkem běžná věc, proto také první mlíko kupovali za nekřesťanské peníze v lékárně. Proč se prodala naše továrna myslím Rakušanům, která vyráběla mlíka pro děti za slušné peníze? Jela jsem nedávno v šalině a jeli tam dvě cigánky cca 10 let, zrovna sněžilo už druhý den a u nás byla pěkná zima, holky měly na nohou jen tenisky. Nemyslím si, že všichni cikánští rodiče jsou neschopní, ale děvčat mi bylo líto. Proč Saša nepletla? Měla jinou zálibu, tančila.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#740 Re: Re: Re: Re: Další názor

2015-02-14 22:35:20

#738: - Re: Re: Re: Další názor 

 Zkopírováno z jiné diskuse. Jde hlavně o peníze jak vykládala sl. Kiňová že má Tonda "jen" cca 10 tisíc plat. Když se podíváte že jen neschopenku má cca 13 tisíc nemohl by mít plat 10 tisíc. A kde je pravda a kdo tady lže ? Je na každám jak to chce slyšet či vidět.

 

" Starosta města uvedl, že dne 5. 6. 2014 byla na oddělení správy majetku města doručena žádost paní Alexandry Kiňové, nájemce bytu č. 23, ul. Lesní, Milovice – Mladá, o prodloužení nájmu bytu a snížení nájemného. Paní Kiňová má uzavřenou smlouvu o nájmu bytu na dobu určitou jednoho roku do 30. 6. 2014 a výše nájemn ého činí 63,67, – Kč/m², celkové nájemné na byt 6.809, – Kč, nájemné včetně úhrady za služby činí v současné době 13.909, – Kč. Usnesením rady města č. 324/2013, ze dne 10. 6. 2013, bylo paní Kiňové schváleno uzavření Smlouvy o nájmu bytu a nebyla požadována peněžitá jistota ve výši trojnásobku měsíčního nájemného a záloh na úhradu služeb. Paní Kiňová ve své žádosti uvádí, že v současné době pobírá pouze 3.000, – Kč rodičovský příspěvek a její přítel je již 5 měsíců s ní doma z důvodu péče o děti. Šetřením na u řadu práce Milovice bylo zjištěno, že paní Kiňová pobírá posledních pět měsíců v průměru 22.752, – Kč měsíčně na dávkách sociální podpory a hmotné nouze + nemocenská jejího přítele, cca 13.000, – Kč. Oddělení správy majetku města nedoporučuje radě města schválit snížení nájemného paní Alexandře Kiňové, nájemci bytu č. 23, trvalý pobyt jsem smázla…

 


Nepřihlášený uživatel

#741 Re: Re: Re: Re: Další názor

2015-02-14 22:35:39

#738: - Re: Re: Re: Další názor 

 POdívejte se, ta matka říká pokaždé něco jiného. Je zbytečné se dohadovat, odkud co mají, nemají nic.  Nic si nepořídili,  nic neuspořili,  ai s garsonkou, ve které bydleli se snažili kšeftovat. Holobytem  nazývám jejich bydlení proto, že neměli žádné vlastní vybavení. Pop  čtyřech, pěti letech vztahu. 

Garsonku se snažili si koupit  a to tak, že  nabízeli majitelce, že si ji koupí, alechtěli ji splácet z příspěvků na bydlení, s tím, že se místo kupní smlouvy potají  sepíše dohoda u notáře.

K dohledání na netu - výpověď majitelky. 

 

Co se týče tenisek,  žijete ve vzduchoprázdnu,  mladí si na sebe nenavlíkaj boty, aby měli nohy v teple, ale aby vypadaly. 

 

pletení - píšu o tom, že mohla  plést, tedy i začít v porodnici. Tam snad už "netančila" 

Pokud se maminka dozví, že čeká vícerčata,  snaží se celá rodina  se co nejvíc připravit,  poshánět od známých,  ušít, upléct, půjčit si postálky, vaničku.-...  co nejvíc uspořit...

Tady? jen vysmátí a bezstarostní rodiče, prarodiče a utrápenej starší syn. 

Dojíždí dnes každý, kdo chce  žít slušně, nechcete  rovnou říct, že se jim vyplatilo bydlet v jen v garsonce na matracích, nechodit do práce a neposílat dítě do školky?  to snad ne.