PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#778 Re:

2015-02-15 07:29

#772: -  

Kočárky, to není vůbec problém, o to nejde- Firma, která je darovala má na to plné právo a nikomu po tom nic není. Je to  její rozhodnutí, jde to z jejich zisku, tak ať daruje kočárky Kiňovým třeba každý rok. Nikde jsem neviděla, že by je někdo záviděl, ani se nedivím, že si je rodina nekoupila před narozením dětí/je to naše pověra, že kočárek se kupuje až po narození dítěte/Tady jde o to, že se rodina nestarala a nestará o hmotné zajištění a na všechno jen čeká, co z koho vypadne . Ono negativní reklama je taky reklama a proč ne. Reklama bude i když je slečna bude dál darovat potřebným.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#779 Re: Re:

2015-02-15 07:44:21

#778: - Re:  

 Přidala bych, že rodina nejen čeká, co z koho vypadne, ale ihned hodnotí,  (většinou). že je to málo. 

malá sedačka, pro pět tisíc na Votvírák se nevyplatí,  obnošené věci nechce,  na vánoce místo poděkování za donesené dárky konstatování,  že si nikdo nevzpomněl... celým dokumentem to zaznívá - dáváte málo. 

Člověk jim všechno přeje, není důvod zavidět, ale  jen čekat, natahovat ruce a mít z paterčat výhodný byznys, to je na mě trochu moc. Kteří mladí a jejich prarodiče mohou dnes  jen být doma, komandovat služky a nic nedělat?

Zřejmě měli vidinu auta, domku , aniž by přemýšleli nad tím, že do auta se musí kupovat benzín, (nafta), platit pojištění, myslet na opravy, a  starost o dům je taky finančně náročná. Oni jen chtějí, aniž by cokoliv dalšího domýšleli. 

Pokud dostanou  peníze ze sbírky, bude to podobné, Koupí se oblečení, nějaké PC hry a bude po penězích...

Prostě ten ZVYK, že se nehledí, co bylo včera, ale stejně tak se nehledí na to, co bude zítra.  

Škoda peněz, škoda příspěvků, škoda sponzorských darů... vše mizí mezi rukama.