PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#807 Re: Petici: NE

2015-02-15 10:56

#783: - Petici: NE 

 RM jednala odpovědně a jsou opravdu rodině nejblíž. KVR jak je vidět scháněla peníze na výplatu a když nikde neuspěla tak holt konala jak uznala nejlépe za vhodné a to zaplatit z účtu paterčat.Komu by se líbilo pracovat v rodině zadarmo a z lásky k vlasti, to tak má pracovat rod. příslušník a tomu se ro neoplatí. Dvě uklizečky v bytě 3+1, to tam snad drhnou vše 2x.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#809 Re: Re: Petici: NE

2015-02-15 11:01:54

#807: - Re: Petici: NE 

 víte, ono je třeba také přemýšlet nad tím, co se v té rodině dělo, jak (ne)byli schopni se o děti postarat. Mgr. Rulíková prosazovala to,  co bylo nezbytně třeba, ale jasné odůvodnění , proč to prosazuje, dělá, dát nemohla .- Nemůže zdůvodnit potřebu další pečovatelky tím, že matka nechce doma nic dělat,  že nebude chodit na nákupy, že nerada žehlí a že není  moci, která by matku přinutila vařit. 

Jednala v zájmu dětí, aby se někdo o ně postaral.  Když pečovatelky neprávněně nesměly na děti sahat,  měla sice Saša volné ruce  na děti, ale nezvládala to,  Takže nastoupily i terenní pracovnice.  A s nenažraností roste chuť, takže další a další požadavky,  od rodiny, která žije nehospodárně,  u které jsem viděla, že jediné měřítko spokojenosti jsou peníze a zase peníze. 

O staršího kluka nedbají, ten je odstrčený k babičce - asi proto, aby si  babička mohla požádat o opatrovnictví. 

Tam to lepší nebude a je jen dobře, že i Mgr. Rulíková konečně pochopila . Zde  nejde o rady, ale o dary do stále natažených rukou