PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#831 Petici nepodepíši - nesouhlasím.

2015-02-16 11:25

 

Peníze na péči adresně rodinám na péči nejen při vícerčatech.

 

Jedna pečovatelka ze zákona pro vícerčata. Je snad rozdíl, jestli děti jsou 3, 4 nebo 5. V žádném případě to nebyl výmysl matky paterčat požadovat další pečovatelky. V dokumentu nám to sdělily pečovatelky obě, které tam byly (druhou dostala rodina nad rámec zákona), že se to nedá zvládnout.

 

Rodina je klientem. Matka paterčat, kojící 5 dětí, zánět prsu,  do toho operace, nemoci dětí, na poslední chvíli odříkající pečovatelky. To, že organizace v Lysá nad Labem měla smlouvu s rodinou o péči, dotace a nezajistila náhradní pečovatelku? Matce sdělili, že ona je ta hlavní, že pečovatelky tam jsou od toho, aby ji pomohly, tak jak bude potřebovat. Pak ovšem některé „sociální pracovnice“ neunesly, že mají pomáhat podle pokynů a potřeb matky. Je mi líto obou, ale více Saši a rodiny.

 

Rodina se chtěla zviditelnit, nebo se nechala přemluvit Klárou? Bylo málo těch situací, do kterých nechtěla rodina jít a byly přesvědčeni Klárou? Klára si protiřečí ve svých sděleních v diskuzích, chatech a článcích a to mi osobně něco říká.

 

KVR si uvědomila, že „musí změnit matku“? „Vypadalo to ještě, že ji zvládnu“. A pokud budou vychovávat děti podle sebe, „nemůžou chtít pomoc od státu“. Toto řekla odborná poradkyně pro vícerčata, zaměstnankyně MPSV.

 

Pokud jste znalí v řeči těla, podívejte se na hysterický výstup KVR. Srovnejte reakce matky, otce a Kláry po konfliktu v bytě, která nám byl částečně zatajen.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#833 Re: Petici nepodepíši - nesouhlasím.

2015-02-16 12:37:45

#831: - Petici nepodepíši - nesouhlasím. 

 Mě by zajímalo hlavně to,co se stalo v tom bytě. 

Stana

#846 Re: Petici nepodepíši - nesouhlasím.

2015-02-17 02:24:50

#831: - Petici nepodepíši - nesouhlasím. 

 Pokud jste znalí v řeči těla, podívejte se na hysterický výstup KVR. Srovnejte reakce matky, otce a Kláry po konfliktu v bytě, která nám byl částečně zatajen.

----------------------------------

pustila jsem vystup Klary kamaradce ktera je vystudovana Phd a

pracuje  jako sociolozka s emigranty

a pak jsme si to pustiliy  jeste jednou beze zvuku a ona mne upozornila na "par malickosti..."

1-polonahy mlady muz uvnitr ktery si hraje na naivnatko -tohle byla prece domluvena schuzka predem a Kinovi vedeli kam maji jit a proc tam maji jit, PROC se nechavali tak presvedcovat Klarou?

Tohle vsechno prece domluvila dopredu Sasa a produkcni Libuska

2-prichazi Petra, Tonda dava Petre klice a vysvetluje od ceho je jaky klic a asi tohle udelal poprve,Petra nevi co dal s klicema, PROC nesel Tonda Petre otevrit dvere sam? normalni clovek by tohle udelal ze?

(minul by se na schodech s Klarou a to on nechtel, chtel byt na kamere)

3-vybiha Klara a asi  nevi o kamere, na kameru se nepodiva ale TVAR Tondy hovori za vse, usmev a kdyz Klara od Tondy odchazi, po te co rika ze jeho tchyni zabije Tonda se zase usmiva, balkon je prazdny

4-Sasavychazi a  vi o kamere a hovori na kameru, na balkon je vystrcen maly  Antonio ktery place a jak je videt krik matky ho velmi rozrusuje

 

tak nevim

to tam vzdy byli na nataceni dva kameramani?

co se stalo uvnitr bytu ze to Klaru tak rozrusilo a proc to TV vystrihli?

na romea psali ze Klara vzdy prisla v doprovodu kamer takze to co se stalo v byte na kamere maji