PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#851

2015-02-17 09:59

Viděla jsem v TV,jak bezohledně se rodina Kiňova chovala k paní Vítkové,a proto mne velmi překvapilo,že jí MPZV chce dát výpověď.Za co?Za to,že podoprovala bránila rodinu Kiňovu?Tohle je v naší zemi typické.Kdokoliv vysloví všeobecně známou pravdu,že romové jenom těží ze soc. výhod,které jim tento stát velkoryse poskytuje,tak je hned nařčený z diskriminace a xenofobie...Přitom převážná čát romské populace nikdy nepracovala a pracovat nebude a nechce.Žít na úkor nás všech,kteří je živíme ze svých daní,považují za správné chování,něco na co mají právo.,,Já jsem se tady narodil a vy všichni jste povinní mě podporovat abych se měla dobře.Zapomeňte na to,že budu někdy pracovat..."

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#853 Re:

2015-02-17 10:47:53

#851: -  

Práce, co to je?Kiňová st. rozhoduje, rozkazuje a jaké má k tomu právo. Vzdělání asi nic moc, nebo má diplom z psychologie, či znalosti z pečovatelství, Už to nebude dělat, pro koho to dělá?Pro ostatní lidi, ne, snad pomáhá své dceři a to dělá každá normální babička. Mne rozčiluje nadávání na stát a organizace, které se o tuto rodinu starají. Vždyť ta rodina si sama nezařídila nic, ani postýlku pro dítě. To hrubé napadání státu, to je pro mne síla , jejich vlastenectví  mluví samo. Mne by nenapadlo nyní přemýšlet o emigraci, jsem tu doma a mám to tu ráda, je to moje země a komu se to nelíbí, tak ať jde kam jej srdce táhne. Jinde lítají pečení holubi do huby. Ano jsou bezohlední a nevděční  jak k paní KRV tak ke městu a státu, tito této rodince  věnovali čas, peníze, pozornost a to už snad stačí.


Nepřihlášený uživatel

#881 Re: bylo by fajn,

2015-02-18 14:18:25

#851: -  

 kdybyste popsal, kolik konkrétně platíte daní ročně, zda pobíráte jakékoliv finance od státu ( plat jako státní zaměstnanec, dávky, pomoc, slevy, přídavky na děti, mateřské, rodičovské, nemocenské dávky atd.), kolik let jste po dosažení dospělosti nepracoval. Pak uvidíme, zda máte nárok hudrovat směrem k romské populaci nebo jste to samé co oni.