podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#1389 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-17 15:42

#1383: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

Vážně neumíte nic jiného, nežli demagogicky říkat o druhých, že jsou idioti?

Tedy přesněji řečeno: říkat to o těch, z kterých leze takovýto blábol (podávám v koncentrovaném stavu, užívat se musí ale silně zředěno, jinak se s toho průměrně inteligentní a průměrně slušný člověk může také poblít):

"Taková stará škola, tu neznáš …konečně mám akademický titul a úspěšně se živím ….pro Vás jsem ruský/ruskácký/Putinův blbeček, lidská svině, povl, který skučí a tak dále …...o neandrtálcích moc nevím.... díky lidem jako jsi ty...... fajn a co dál? …..s tou gramatikou. To bývá obvykle další argument ubožáků...... umíš něco jiného, než se chovat jako hulvát, nadávat a vyhrožovat..... jen hlupáci se snaží velmoci dráždit a vyvolat konflikt.....kdyby "Ruskák" chtěl Ti tu roličku nacpat celou do zadku …....Churchil byl pěkně nelidská zrůda..... podporoval humanitární vraždění srbských civilistů...... možná lepší můj mozek v Rusku.... válku máme za dveřmi..... hlavně bít rusáky.....několik stovek, dejme tomu, dostalo pendrekem. Všichni se ale odtud vrátili nakonec ke svým rodinám..... Amerika zaplatila za Majdan 5 miliard dolarů.....nejsi (původem) z ameriky?...... cos dělal za "totáče"?.... dovedu si tě snad představit někde u Gestapa..... a to u jednoho z kamarádů vím pozitivně že jeho otec byl pár let v uranových dolech.... nebýt omezených havlistů..... na národní se skutečně nekonal masakr..... nutno všechno vysvětlit polopatě, netřeba Ovčáka.... masakr se konal třeba v Jižní Korei......když jsem se tam dostal podporoval tu protestující stranu, ale už jen na Letné. (Kdybych si tehdy uměl představit, kam to povede, asi bych tam nešel - to jsem ale zloduch, když neskáču radstí do vejšky nad kapitalismem s krizí a nezaměstnaností, že?"

Podle mně to na idiota vypadá. A zatím jde "jen" o komunistu, věrného přítele Rusáků, bojovníka za mír. Pozná se snadno: běsní proti USA (které nám Čechům přece tak strašně ubližovali po celé naše dějiny), miluje Rusáka (ať dělá jakékoliv zločiny včetně na národě českém), bojuje za Rusákův "mír" (poté, co Rusák zabral, co chtěl), nenávidí naše spojence (s kterými jsme začali všechny možné války a hlavně zabíjíme děti), zuřivě nenávidí polistopadový demokratický vývoj a doufá, že Rusák by mohl pomoci to vrátit zpět.....

(Podotýkám, že je zcela jedno, zda

jde o stalinistického zločince, který se v listopadu 1989 podělal strachy a až teď vystrkuje svůj krvavý rypák z kanálu, protože i jemu do jeho blbbé lebi došlo, že se vlastně nemusí bát

nebo o "moderního" komunistu typu práskač Falmer-Filip, který se ani do toho kanálu neobtěžoval a drze poučuje druhé o tom, co je to demokracie

nebo jde o grázla, který vystupuje ve stylu "nikdy jsem u komunistů nebyl (případně vylepšeno: prapraděd byl dokonce živnostník ! U "našeho" grázla stačí známý s otcem v Jáchymově....), ale teď (TEĎ) je volím"

či dokonce zda jde o superdrzého halamu, který ač bolševická svině non plus ultra, obviní druhé jemu protivné, z praktikování "bolševických" metod ("cos dělal za totáče?"). Všechny tyhle typy jedné svině je v "diskusích" možno najít.)

V každém případě takový komunistický grázl MUSÍ dnes jen doufat, že krvavý Rusák mu pomůže zase nějakou bratrskou pomocí.... I tento grázl v této diskusi se přiznává (a rád mu věřím), že "kdyby si uměl představit ....." Je to samozřejmě zase poněkud nepřesně řečeno: správně má být "kdybych se v listopadu 1989 já a mně podobní neposrali strachy...." To je jádro věci: ano, kdyby se neposrali, tak mohla být místo "sametové revoluce" revoluce "lucernová". A problémy s takovouto chátrou by byly už tenkrát vyřešeny a žádný takový idiot by dnes nepsal své bolševické kydy do každé diskuse, která se namane.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1391 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou!

2015-02-18 13:52:47

#1389: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ano, řiďme se logikou! 

Děkuji za obsáhlou odpověď. Chápu, jí tedy tak že skutečně neumíte nic jiného nežli druhým nadávat že jsou idioti. Nebo že jsou cokoliv jiného.

Jinak píšete: "jinak se s toho průměrně inteligentní a průměrně slušný člověk může také poblít" Tipuju dobře, že když jste to psal, tak Vy jste se nepoblil? Nevím tedy, jak jste na tom s inteligencí (nemám, bohužel, tu Vaší jasnozřivou schopnost každého prokouknout do morku kostí na dálku), ale slušnost máte asi dost podprůměrnou, takže Vám riziko zvracení nehrozí :-)

Nějaké skutečné argumenty, polemika, důkazy, fakta či cokoliv jiného nežli nadávky Váš mozek nezvládá, nebo se tak alespoň tváříte, případně jste na to líný. Ale to Vaše hulvátství, to musím uznat, je prvotřídní. Špica! Výrazy jako "superdrzý halama" to jsem vážně ještě neslyšel. Čéče, Vy jste úplný básník!

Je hezké, že by jste mě rád viděl houpat se na lucerně. Takové teplé až vřelé lidské gesto, hodí se k Vám. Jen aby se Vám nepodařilo tímhle přístupem přispět k nějakému režimu, který tam pak pověsí třeba Vás. Revoluce žerou své děti, říká se.

Já jsem v reálu vcelku nenápadný člověk, kterého mají druzí spíše rádi. Protože jim také reálně pomáhám. Ale mám radši Zemana nežli Kalouska/Schwarcenbergra a také nesnáším Havla a to se neodpouští. (Určitě se v mém případě jedná o zlolajného kryptokomunistu, tajného Putinova agenta, pátou kolonu fašistobolševizmu či rovnou sračku, která se tiše po nocích plíží kanály a svýma krysíma zubama podhryzává pilíře toho báječného kapitalizmu a navíc při tom posměšně a drze mrká malýma červenýma očičkama, nebo ne? To je jen kdyby Vám došla inspirace, ale to Vás podceňuju, že?)