PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1088 Této petici ANO!

2015-02-23 16:19

#1083: - Této petici NE 

tato petice je napsana velice dobre

 Za zcela neodůvodnitelné z hlediska etického i lidského však považujeme zveřejnění předběžné informace o chystaném propuštění Kláry Vítkové - Rulíkové, a to aniž by o tomto záměru MPSV byla zpravena nejprve ona sama.

Domníváme se, že zásah Vašeho resortu vůči paní Rulíkové může vést nejen ke ztrátě motivace Vašich zaměstnanců zavádět potřebné projekty a další podpůrná opatření v rámci Vašeho resortu a mimo něj, ale také ke ztrátě důvěry ve Váš úřad v očích široké veřejnosti. Zároveň postup MPSV poškozuje i činnost Klubu dvojčat a vícerčat, který již 20 let obětavě pomáhá stovkám maminek po celém území České republiky

Tolik potřebná konstruktivní debata o společenských otázkách a sociálněpolitických tématech je tímto uzavřena poukazem na zásady mlčenlivosti zaměstnance Vašeho resortu. Přesto, že celá situace vykazuje jak věcné tak právní disproporce. 

Ze všech výše uvedených důvodů žádáme o přezkoumání případu Kláry Vítkové - Rulíkové, včetně rozhodnutí o udělení vytýkacího dopisu, a věříme, že se od Vás, jakožto Ministerstva práce a sociální věcí dočkáme vstřícné reakce a otevřené komunikace týkající se této žádosti a především objektivního řešení daného případu. Jakožto Ministerstvo práce a sociálních věcí jste občanům v této záležitosti povinni vyhovět, a jak alespoň věříme, nikoliv jen formálně. 

Zároveň doufáme, že Vaše ministerstvo posoudí případ s ohledem na děti samotné, o které jde v této situaci především.

---------------------------

jestli bere „paterčata jako věc“

tak je to prave matka ktera s chce za svoje deti od statu zaplatit

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1091 Re: Této petici ANO!

2015-02-23 16:35:53

#1088: - Této petici ANO! 

 "tak je to prave matka ktera s chce za svoje deti od statu zaplatit" to myslíte vážně? konkrétně jak chce matka od státu zaplatit za svoje děti?