MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#39913 Re: Re: Re: Re: Proč povaleči nemají prezidenta v oblibě.!

2015-02-23 17:13

#39680: - Re: Re: Re: Proč povaleči nemají prezidenta v oblibě.! 

Plácáte vašnosto hrozné kraviny...

To ten prasečí přihřátej mozeček Putna Vám takový kraviny při vymetání analního otvoru vtlouká do Vaší duté kebule??? 

Víte vy vůbec co to slovo vlastně znamená?

Já Vám to prozradím, i když mě zde tlupa morálních deviantů pasuje na komunistu...

Demokracie - vláda lidu. (slovo lid působí na  demokraty havlovského typu  jako svěcená voda na čerta)

Ty, kteří pracují (ať fysicky či duševně) pasovali tito demokraté pejorativně na "dělňasy" a naproti tomu zloděje, podvodníky a parazity nazývají příkladnými občany.

Demokracii jen pro morální devianty a nepřátele slušných lidí já za demokracii nepovažuji.

Tohle šidítko ať si pánové Švarcenberk,Kalousek, Bělobrádek,Fiala, Zaorálek a jejich servilní poskoci jako Menzel,Rychlý, Klíma, Eben, Tkáč, Čvančarová, Kolářová, Fridrichová a další strčí po konsultaci s odborníkem Putnou - do rekta!!!  

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#39918 Re: Re: Re: Re: Re: Proč povaleči nemají prezidenta v oblibě.!

2015-02-23 17:27:04

#39913: - Re: Re: Re: Re: Proč povaleči nemají prezidenta v oblibě.! 

Běž raději zase masturbovat, co slovo , to nesmysl nebo urážka

Nepřihlášený uživatel

#39920 Re: Re: Re: Re: Re: Proč povaleči nemají prezidenta v oblibě.!

2015-02-23 17:32:42

#39913: - Re: Re: Re: Re: Proč povaleči nemají prezidenta v oblibě.! 

Vy jako správný komunistický blb si pletete diktaturu porletariátu s vládou lidu, ale na tom logicky u komunistické pakáže jakou jste vy není nic divného. Kdyby tomu bylo jinak, tak byste nebyli komunisti či náckové, rozdílu mezi vámi není žádného.