PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1122 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEPODEPÍŠI

2015-02-23 21:30

#1118: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEPODEPÍŠI 

Řekla bych, že vše bylo jen na domluvě a přístupu lidí k sobě .Tak jak jsem v dokumentu viděla tak tam chyběl vzájemný vztah mezi matkou a pracovnicemi ať měly jakoukoliv pracovní funkci. Kdyby matka požádala o pomoc s krmením a přebalováním. tak to ji teréní pracovnice nemohla pomoc? TP tedy mohla jen uklízet, žehlit, vytírat a ostatní ne, nebo se mýlím? Zaměstnavatel pečovatelek a ter. pracovnic má určitě vedenu prac. docházku jednotlivých žen a tak není nic nemožného to doložit kdy byla rodina bez pomoci a hlavně které funkce.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1124 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEPODEPÍŠI

2015-02-23 21:43:27

#1122: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEPODEPÍŠI 

 Já jsem tam viděla neskutečný chaos a slyšela nepravdy a nakonec se dočtete o tučných dotacích, o financování "pečovatelek" a terénních pracovnic z úřadu práce, placení z TÚ bez souhlasu rodiny atd. A standartní rodina čelí rasistickým útokům a urážkám, lžím a pomluvám. Nějaké sl***** napíše, že ony by šla potrat, nebo by děti dala nějaké k adopci, přesto, že mají s manželem slušné příjmy a že by děti neuživili.


Nepřihlášený uživatel

#1126 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEPODEPÍŠI

2015-02-23 21:48:47

#1122: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEPODEPÍŠI 

 Organizačně nezvládnuté. Některé pracovnice na úklid tam chodily na 3-4 hodiny ráno a 1 hodinu večer. Zřejmě to byla ta aktivní politika zaměstnanosti, čurbes. Která by nebyla otrávená, že večer jde na hodinu do práce žehlit? Nedivím se, že toho měly všichni plné kecky.