PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1151 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-24 07:28

#1148: - Re: Re: Re: Re:  

 #1127: - Re: Re: Re:  

 

"Lidé si myslí, že mám díky dětem miliony. Jenže s penězi jsme na tom bídně. Já jsem si tolik dětí určitě neplánovala," svěřila se až letos v březnu novinářům matka, která se podle svých slov cítila být rasově motivovanými slovními útoky ponížená. "Naposledy přišel negativní e-mail, když bylo dětem půl roku. Ale od té doby je klid, jen hezké reakce," dodala ale Kiňová, jejíž rodině ale během roku pomohla řada lidí i firem, asistuje jim také Klub dvojčat a vícerčat.
 
Vidíte v každém rozhovoru se to točí o penězích. Bídně s penězi je na tom většina lidí  a snaží se potřebnějším pomoci.Prodávání fotek dětí je alespoň aktivita, která pomůže ke snu o doměčku, to nám nemusí vadit.
 
 
 
 

Odpovědi

Etana

#1160 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-24 10:15:03

#1151: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 O penězích se točí každý rozhovor, každý příspěvek odpůrců Kiňové a podporovatelů Kláry a naopak. O penězích (šílený výraz, gramaticky chybný, ale zjevně oblíbený) se točí všechno. Vyčítat to jedné, která ty finanční potíže skutečně má nebo by bez pomoci měla je neuvěřitelně sprosté. Kdyby nad tím, jak uživí takovou hordu dětí nepřemýšlela, vyčítali by ji ti samí, co se dnes pohoršují nad její "hamižností", že se nestará a nemyslí na budoucnost.

 

A jen pro vysvětlení, s cikány nemám nic společného, s Romeou taky ne a státem placená taky nejsem ( kéž byste to samé mohly říct i vy, dámy od Kanady až po Aš)