MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Pokorný

#41890 Re: Re:

2015-03-10 07:02

#41884: Káča - Re:  

Jste asi opravdu káča,když urážíte člověka,jen proto,že má jiný názor. Jestli pak jste káčo,taky psala tyhle plky když Klaus udělal tu šílenou amnestii??Kdy evidentní zločinci zůstanou nepotrestáni???

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#41892 Re: Re: Re:

2015-03-10 07:17:48

#41890: Pokorný - Re: Re:  

Oposmluvní makroamnestie je společné dílo Zemana s Klausem, nikoliv jen Klausovo, stejně jako to bylo při "budování" oposmlouvy, stejně jako to bylo při zlodějině MUS, stejně jako to bylo masivním zadlužením ČR v letech 1998-2002 tedy v prvních čtyřech letech oposmluvního kupčení, které trvalo až do nedávna a do jisté míry pokračuje dodnes, neboť stát se dosud oposmluvní zlodějské bandy nezbavil. Proto je také komunisticko nacistická zrůda Miloš Zeman na Hradě. 

Káča

#41919 Re: Re: Re:

2015-03-10 08:27:40

#41890: Pokorný - Re: Re:  

Nikdy by mě nenapadlo urážet někoho jen proto,že má vlastní názor.Naopak,nesnáším lidi bez názoru.Díky inteligentním lidem,kteří mě logickými argumenty přesvědčí o tom,že se mýlím,dokáži svůj názor změnit.Ale to se netýká zemandrtálců,ti totiž viděli inteligenci jen z rychlíku.To,že tvrdím,že trpíte debilitou,není urážka,ale diagnóza. .. S amnestií,vyhlášenou V.Klausem,jsem pochopitelně nesouhlasila a striktně ji odsoudila.Ale musíte si uvědomit,že tato amnestie nebyla jen Klausovou akcí,hm! Káča