MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Káča

#42721 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 13:20

#42720: - Re: Re: Re: Re: Re: Zeman 

Nechte toho chudáka.On je rád,že vůbec něco sesmolil a Vy ho takhle srážíte.To od Vás není ale vůbec hezké.Buďme na naše méně inteligentní spoluobčany hodní.. Káča

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#42722 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 14:01:56

#42721: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman 

To fackování bylo z kuchyně zřetelně slyšet až do restaurace. Mezi tím Havel,hlava státu pomalu a vrávorajíc vstávala z podlahy a usedla na židli, kterou mu přistrčil pan kancléř. Doprovod a ochranka pana prezidenta se opravdu skvěle bavila. Jen pan kancléř, jako správný šlechtic se nesmál a s kamennou tváří pomáhal malému opilci ven z rybárny. Za celou tou bandou vyběhla nasupěná stíhačka, která svého Vašíka zase neuhlídala. „Tak tohle sis měl, Stuarte“ vyfotit. Jak se náš ožrala povaluje po zemi jako čuně. Jó, to minule jsi ho, Stuarte, mohl vidět u něj v bytě . Nejenom nádherně opilého, ale ke všemu ještě pěkně pozvraceného!“

Můj kamarád z Kalifornie si v Praze udělal svůj vlastní obrázek o člověku, kterého obdivuje celý svět. Na tohle focení se opravdu nezapomíná a jsem rád, že k němu nakonec po mém velkém zdráhání došlo. Petr Cibulka tomuto člověku jednou u soudu řekl: „Vašku, jsi prase!“ a měl a dodnes má pravdu..

Nepřihlášený uživatel

#42724 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 14:06:32

A nejhorsi jsou trpaslici.To jsou pekni hajzlici,rude cepicky, nejsou videt a vetsinou maji doma ve skrini schovany estebacky prukaz a nebo alespon komunistickou legitimaci (Klaus,Zeman ) Jo ty dovedou nadelat skody.Jara Cimerman mel na ne past a chytal je po tuctech ty hajzliky.

Nepřihlášený uživatel

#42725 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 14:12:06

Já to cibulkovské tričko s tím nápisem „Vašku, jsi prase“, ještě mám a občas ho na sebe vezmu a také hrdě na veřejnosti nosím. Vím totiž, proč. On ten Cibulka v podstatě perfektně vystihl, jaký opravdu pan Havel po té morální stránce je.