Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.

Quoted post

Ing, Ivo Piešťan

#303 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už se proberte!

2015-03-14 16:10

#302: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už se proberte! 

Relevantní informace Vás nezajímají, argumentačně jste na nule, mě nazýváte komunistou -:)))

*

Věřím, že lidé u nás jsou soudnější než Vy a odmítnou zatahování Evropy do války s Ruskem kvůli krachujícím USA. 

Odpovědi

Zodpovědný občan

#305 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už se proberte!

2015-03-16 11:05:35

#303: Ing, Ivo Piešťan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už se proberte! 

Když jsem psal příspěvky, nešlo mi o to rozpoutat takovou přestřelku. Pořád se ale ptám, kde jste přišli na to, co tu píšete? Neviděl jsem nikdy žádný důkaz o tom, čím se tu oháníte a ani na dotaz mi nikdo důkaz napředložil. Nevidím tedy důvod, proč by měl podporovat tuhle petici. Naopak je internet plný důkazů toho, jak jedná Rusko a jak jeho představitelé světu lžou. Ono nazývat něčí názor lží je velice snadné, ale dokázat, že to je lež už je asi nad síly některých zvlášť zarputilých diskutérů. Takže prosím ještě jednou: Na základě čeho bych měl podepsat tuto petici???? A nechci plané řeči o tom, jak za Majdan může USA, jací to jsou štváči, atd. Chci důkaz. Chci fotky, atd. Protože zatím tu nikdo, ale opravdu nikdo nepředložil nic, co by soudný člověk se smíchem neoznačil za propagandu Kremlu.

Nepřihlášený uživatel

#307 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už se proberte!

2015-03-16 20:36:42

Nepřihlášený uživatel

#318 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už se proberte!

2015-03-18 00:05:04