MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#43192 Re: Re: Re: Dragouni ze zámoří nás brzo tady umoří

2015-03-18 09:36

#43162: eva - Re: Re: Dragouni ze zámoří nás brzo tady umoří 

Dnes máš daleko více možností, můžeš si jet kam chceš, pokud nejsi pecivál, můžeš odjet do zahraničí i pracovat. Nikdo není povinen žít v ČR, státní hranice jsou už 25 let otevřené, zaplať pánbůh, jen to chce nebýt lenošný a nenáříkat každý večer v místní hospodě. Odjel jsem makat do Norska a za 6 let jsem měl našetřeno na byt i auto.  Nejedl jsem špagety s kečupem, tak, jak to dělají Poláci.. Jedl jsem kvalitní jídlo, jenže nekouřím, nepiji, tak jsem se zvládl podívat i 2 x do Thajska a objel Švédsko a Finsko. Je to fajn, nemít nějaké finanč. závazky, nějakého úvěru nebo hypo bych se bál, člověk nikdy neví, co může v životě přijít. Možnost odjet ven, má opravdu každý z nás.. Tak si neztěžuj, nemusíš se nechat buzerovat v práci od nějakého českého primitiva s bolševickými geny. Nikdo nic nemusíme, jenom zemřít jednou musíme..

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#43198 Re: Re: Re: Re: Dragouni ze zámoří nás brzo tady umoří

2015-03-18 10:11:16

#43192: - Re: Re: Re: Dragouni ze zámoří nás brzo tady umoří 

Prosím o radu. Naprosto s tebou souhlasím. Jenom nevím jak přesvědčit vnuky a vnučky, aby vyrazili  do světa. Nějak se jim nechce. Mama HOTEL je pro ně ideál.

Občas jezdím po Evropě (ne k moři a do letovisek). Beru je sebou, aby viděli. Přemlouvám je, aby se opravdu věnovali jazykům. Asi jsou líní a já jsem z toho smutný. Kdyby mi bylo 25, tak bych tady nebyl ani "minutu".

Souhlasím s tebou a přeji hodně úspěchů a šťastný život.