PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2272 Amen

2015-03-22 06:44

Amen bude až se vše nějak ukončí, rodinka dostane to, co chce a snad konečně budou spokojeni. Něco je na celém příběhu divně, nikdo nic pořádně neví, zůčastnění mají jen narážky a ostatní se můžeme jen dohadovat, že šlo v prvé řadě o peníze. Ty jsou na prvém místě. Nokdo nezná faktický příjem rodiny a ta to pochopitelně nepustí ven, protože by už nemohli dostávat dávky od státu. Myslím, že největší příjem je z televize a bulváru. Nic se nedělá zadarmo a náležitě nám to předvedla Kiňová st.Ono když se čte chat mezi řádky, tal lecos dojde, ale nic není podložené, vše jsou jen doměnky. Rohlíky, to byl jen zástupný problém na který se mohou dnes vymlouvat.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2273 Re: Amen

2015-03-22 08:17:27

#2272: - Amen 

 SOUHLASÍM...... a jinak hlavně by si příjmy u rodiny měl kontrolovat stát a néjen rodiny které žádají o příspěvek na děti ..... překročím třeba 15,- a užnic nedostanu.... jsme si všichnirovni


Nepřihlášený uživatel

#2275 Re: Amen

2015-03-22 09:48:42

#2272: - Amen 

Amen bude po ukončení petice.

Všichni, kolik nás tady je, nebo bylo, se třeseme na nové informace. Každý z nás má nějaký svůj důvod, proč tuto petici podepíše - nepodepíše, komentuje - nekomentuje. ví - neví, přeje - nepřeje, ale nejhorší je, že si domýšlíme cokoliv, co nás zrovna tíží (a nemá souvislost s dokumentem).

Holt, jsme jen lidi a projevujeme emoce. Je nám líto, když někdo nepochopí, že to myslíme dobře. Někdo si vyleje vztek a má pocit, že si ulevil a někomu to natřel.

Rodina paterčat je jaká je, nechali se zviditelnit v dokumentu, v dané situaci reagovali, jak reagovali.

Pani KVR je jaká je a profesionálně reagovala, jak reagovala.

Že sme mrkli do kuchyně jiné rodiny, se bijeme v prsa, že máme právo komentovat a rozhodovat? Ani náhodou. Stejně si vše udělají dle svého, líbí - nelíbí. 

A peníze? Vždy je rodina o penězích. Co tato rodina odvedla - neodvedla státu? Tak ji postavme na hranici a stačí škrtnout. Bude sociání politika vyřešena? Těžko.

Chladíme si žáhu na jediné, zviditelněné romské rodině.