MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#44532 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman a další do Moskvy pojedou

2015-03-29 23:22

#44529: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman a další do Moskvy pojedou 

sTALIN NEBYL  RUS, TO JE ZNAMA VEC.  NAM JE V PODSTATE JEDNO, JESTLI RUS, NEBO GRUZINEC. BYLI TO PROSTE OBCANE SSSR  A V KREMLU SEDEL STALIN . TO MI PRIPOMINA TOHO BLBA V DNESNI DISKUZI, KTERY NAPSAL, ZE V ROCE 1968 NAS NEOKUPOVALI SOVETI, ALE UKRAJINCI, KTERE SEM BREZNEV POSLAL.  A TED NAM SOUDRUHU NAPISES, ZE JSME LEGRACNI?  KDO PISE BLABOLY A JE LEGRACNI ? DOUC SE HISTORII , MAGORE.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#44537 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman a další do Moskvy pojedou

2015-03-30 02:24:42

#44532: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman a další do Moskvy pojedou 

Jo zacházíte s pojmy tak, jako když je vám vše jedno. Nacizmus a komunizmus mají užší specifické výklady. Podle toho vašeho zacházení s pojmy byl asi mistr Jan Hus nacista. No proč ne, vám je to jedno, kdyby se to hodilo bude z něj ve vašem podání nácek. Všichni národní buditelé byli rovněž náckové tedy nejspíš. Já se mám doučovat historii? To vy se chováte tak, jako by jste měl v ní velké výpadky v učení. Sám jste magor a to dost narušenej!