Americkou armádu na našem území nechceme!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3558 Ruský debil největší na světě!

2015-04-01 16:32

Ruský debil exceluje!

Ruské sdělovací prostředky, ano přesně ty, co týdny hecovaly Čechy proti americkému konvoji, co dnes lžou o tom, jak ten průjezd vypadal, jsou opravdu sdělovací prostředky pro (ruské) debily.

Dnes převzaly aprílovou zprávu, že Francie prodala lodě, které u ní objednalo Rusko, armádě Evropské unie, která je zakotvila v Lucembursku! Další podlý nepřátelský akt proti mírumilovnému Rusku a soudruhovi Putinovi osobně! Pryč s americkými válečnými štváči. Tak poslouchejte ruské zprávy dál čeští dementi! Ať jste v obraze! Ať máte nejnovější informace o rejdech amerických imperialismů a úspěších v boji proti nim!

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3562 Re: Ruský debil největší na světě!

2015-04-01 17:52:51

#3558: - Ruský debil největší na světě! 

 Rusove ani nepotrebuji April,ta jejich politika je jeden april,ale nebezpecny. V CR je porad dost prostacku ktere se na ne chytaji,hlavne na ty o ohrozenem Rusku ze strany EU a USA. Vetsi nesmysl tezko pohledat.

Muzeme sledovat vyroky Lavrova o jednani s Iranem o jaderne energii....pouze on optimismus a take proc ze.....jedine RF ma dohodu o obchode se zbranemi s nim a dalsi, tak tlaci na urychlene podepsani dohody a zruseni sankci OSN. Celkem vzato je mu jedno ze Iran vedou nabozensti fanatici kterym nepatri do rukou ani prak. Ostatne i pratelstvi s Kimem je jen dalsi co poukazuje na to,kdo tady prisel o rozum....(