MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#45027 Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 12:48

#45019: - Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem.... 

Procetl jsem znovu prispevky pisatele, ktere te inspirovaly k napsani tohoto blabolu.

On nikde netvrdi, ze ma nejake vazby na Rusko.  Popsal pouze, jak vypadaly ubytovaci prostory, kdyz museli vypadnout z republiky, co vsechno jeste ukradli a znicili !

Ano ano -  Rusaci jsou prostacci, kteri kradou a smrdi.  Ale oni za to nemohou.  Tak je "zformovala" zlocinna bolsevicka ideologie.

V ruskem narode zila spousta moudrych a vazenych osob.  Ti si ovsem po VRSR ani "neskrtli" !  Bolsevikum se chytri lide jaksi nehodili.  

O tve inteligenci vypovidaji prispevky, ktere jsou vzdy plne sprostot ! Ale chtit po komunistovi slusnost je neco zhola nemozneho !

O metodach ruske propagandy se muzes docist v ve vypovedi novinarky Liz Wahlove.  Na to nebudes mit odvahu, vid hrdino  ?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#45029 Re: Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem....

2015-04-03 13:17:54

#45027: - Re: Re: Re: O ruské pakáží, když okupovali tuto zem.... 

Tak jste to tvrdil na svém nicku vy, ale já vás týme za jednostejné podvodníky považuji beztak, tedy v tom případě ten můj příspěvek náleží vám. Ale Vy můžete být beztak svině ve službě, jenž jenom mění formát textu a občas prohodí jen styl, takže já vím, že ten komu jsem to napsal si to stejně přečte. :-) :-) :-) :-).  Děláš ze mne nepozorného hlupáka, ale já nepotřebuji po sobě hlídat nějaké image, já se můžu v pohodě bavit a trénovat se ve psaní. Třeba mám pičo zrovna taky službu :-) :-) :-), jen mne nehlídá žádnej manažer blbečku. :-)  :-)  :-)