MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#46109 Re:

2015-04-13 04:19

#46025: -  

Nevymlouvejte se na Karla. Hanba vás nefackuje ? Dobře zkusíme to napravit.

Pokud jde o poslední volbu Havla, kde si Dáša tak pěkně zapískala, to byla největší ostuda po listopadu r. 1989. Celá mediální scéna se na to vyflákla. Hrdinové mlčeli. Já se tenkrát styděl a hanba mě fackovala. Sládka jsem neměl rád, i když to byl dobrý Kašpárek. Ale od té doby se ještě nepřihodilo něco zrůdnějšího v polistopadové politice, než v den poslední volby Havla za prezidenta. Pro nepamětníky: HAVEL vyhrál o jeden hlas. Policie zadržela v den volby poslance Sládka a nepřipustila ani požadavek, aby mohl odvolit v cele předběžného zadržení. Kdyby k tomuto zvrhlému a protiprávnímu aktu nedošlo, HAVEL by nebyl zvolen.

Po volbě byl Sládek propuštěn.

HNUS.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#46147 Nevymlouvám se na Karla. Re: Re:

2015-04-13 21:51:47

#46109: - Re:  

Nevymlouvám se na Karla, konstatuji fakta. Hanba mě za mou volbu vážně nefackuje. Opět opakuji, že by hanba měla mlátit o zem s těmi, kteří národu tuto volbu připravili  a kteří dopustili svým chováním až takový poklesek v národě, který je zřejmý z těchto diskusí. Např. nejsem Jelena, ani rudohnědá, a napadá mě tu někdo, kdo o mně nic neví, jen proto, že mám jiný názor. Fakt ale neurazí, protože od blbce to ani nejde. To co je zde nemá s demokracií, kterou se tato část národa bez jakéhokoli argumentu ohání, nic společného. Tato tady ani nikdy nebyla, a jistě ještě dlouho nebude. A o svobodě, ani nemluvě. .