MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

ONV

#46101 Obrovská gratulace do KLDR, za skvělý hokej a za senzační vítězství!!!

2015-04-12 21:30

Hokejisté KLDR vyhráli bez porážky MS divize III v tureckém Izmiru. V rozhodujícím duelu porazili domácí tým 4:3 po prodloužení.

Gratuluji, za pár let vymlátíte i ty naše přeplacené rádoby-hokejisty!!!

Nepřihlášený uživatel

#46102 Romové mají vždy navrch.

2015-04-12 21:47

Z toho by se meli poucit cesti Romove .  Ti umi pouze vyuzivat socialni vyhody, stat s natazenou dlani, prepadat lidi a loupit .

U nich neni ochota se prizpusobit vetsine , Takove problemy jsou v USA i s Hispanci

No právě. Jsme kritizováni zemí, kde se střílí Černoši jak králíci. Berou královské sociální dávky i ve výši 90 000 korun, jsou často dealeři drog, pobírají nekontrolůovatelně invalidní a neodpracované starobní důchody.

NA TYTO DÁVKY DÁVAJÍ PENÍZE BíLÍ GÁDŽOVÉ. Musíte jim odprodat byt či dům. Mají se zdarma DLE Dinsbiera  oddlužit. Mají přednost na úřadech práce. Policisti jejich zlo čast neřeší. Bojí se jich.

Bílej Gádža sociální příspěvek nedostane, když má byt, děti příbuzné. Stát je neodluží. Ano, je tu rasisms Romů vůdči  blým zotročeným "Gádžum domorodcům".

Havloidálové, ANO.

Nepřihlášený uživatel

#46103 Re: Romové mají vždy navrch.

2015-04-12 22:30

#46102: - Romové mají vždy navrch. 

VY JSTE ASI VUBEC NECETL  odpovedi na vas populisticky nazor. To je pak tezke. Rozjedte se do USA na par let a uvidite,jinak je s vami tezko debatovat,pze nic nevite. Omlouvam se,ale bez mistnich znalosti, zkusenosti v zivote ve statech USA,nemate k ruce nic...jen ty pochybne weby a ty ukazou co chteji...

Rozhodne nejsou cernosi v USA opomijena vrstva...naopak. Maji naprosto stejne moznosti jako kdokoliv jiny, v USA to tak proste je....a co  se tyka davek,jsou na prvnim miste..

Bohuzel je to ale mensina  s nejvetsi kriminalitou a v urcitych lokalitach i velmi nebezpecna...policajtum preji aby nepodlehli.....pze jen oni mohou ochranit obyvatele od techto "lidumilu" ...

URCITE DOCHAZI i k zabiti bezduvodnemu....ale proste kdyz policajt zarve STUJ..!!!! TAK budu stat. Jinak mohu pocitat s nejhorsim a barva kuze mi bude houby platna.

Pokud budou policajti prilis humanni v boji se zlocinem,tak pak to budou oni,kdo budou jako reseto, tomu klidne verte. PSEUDOHUMANISTY JAKO VY mam nejradeji...

S temi socialnimi prispevky v CR nemluvite obecne pravdu. Znam lidi,bile,co nemaji problem mit ze socialky vse co potrebuji na zaplaceni slozenek...takze se musite zajimat na patricnych mistech. A ze je nejaka nerovnost v jejich vyplaceni...nezlobte se na me,ale to je problem organu CR,TAKZE SE MUSITE OBRATIT TAM. USA z toho vynechte, ty kritizuji vztah k romum....a ten je obecne daleko horsi nez pomery v USA,kde ziji vsechny rasy sveta.

Netvrdim ze je to Vase chyba,ale problem to je...a viditelny. Chcete snad tvrdit ze romove v CR jsou nejvice problemove etnikum na svete? Znovu poukazuji na USA...kde vlada i spolecnost dela co jde.....

Co budete delat kdyz k vam prijdou dalsi etnicke mensiny....? Uz dnes se s romy nesnasite a JEJICH POPULACE ROSTE. Ja vim,vy s tim nic nenadelate,jste bezny obcan CR,co se stara o USA,misto o zivot v CR.

Koukol

#46104 Re: Obrovská gratulace do KLDR, za skvělý hokej a za senzační vítězství!!!

2015-04-12 23:03

Nepřihlášený uživatel

2015-04-13 01:44

Rusáci nám nainstovali "hybridního prezidenta" a to není dobrá perspektva pro tuto zemi.

Nepřihlášený uživatel

#46106 Re: Romové mají vždy navrch.

2015-04-13 01:45

#46102: - Romové mají vždy navrch. 

Nic jste nepochopil . Cernosi se v Americe rozhodne nestrili jak kralici . Vysoke procento se integrovalo do vetsinove spolecnosti  a jsou to vzdelani a cestni lide. Neni zadnou vyjimkou, kdyz "cerny" policista zatyka "cerneho" zlocince, nebo "cerny " ucitel uci i "bile" deti.

Pokud nekdo porusuje zakony, at je potrestan, bez ohledu na barvu pleti .

U nas je to nastavene, bohuzel, tak, ze pokud se Romove dopusti trestneho cinu a maji nest dusledky sveho chovani, okamzite se vytasi s kouzelnym sluvkem - diskriminace .

Priste vazte slova a nevybirejte z prispevku pouze to, co se Vam hodi !

Nepřihlášený uživatel

#46107 Lidská práva na úbytě.

2015-04-13 02:44

Stůj nebo tě zastřelím. To se rovná rozsudku smrti, pokud se vyzvaná osoba nezastaví.

Kdyby se to uplatňovalo u nás, to by byla hrůza. Ale, jsou tu předce lidská práva. Jiná země , jiná lidskápráva.

Pokud nyní budou odškodňováni pozůstalí obětí Lufthansy, různé národnosti dostanou různě vysooké odškodnění. Jedná se fakticky o odškodňovací rasismus. Amík stojí nejvíc. A co na to lidská práva  ????

Jsme si všichni rovni, někteří jsou si rovnější...

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-04-13 02:47

Nepřihlášený uživatel

#46109 Re:

2015-04-13 04:19

#46025: -  

Nevymlouvejte se na Karla. Hanba vás nefackuje ? Dobře zkusíme to napravit.

Pokud jde o poslední volbu Havla, kde si Dáša tak pěkně zapískala, to byla největší ostuda po listopadu r. 1989. Celá mediální scéna se na to vyflákla. Hrdinové mlčeli. Já se tenkrát styděl a hanba mě fackovala. Sládka jsem neměl rád, i když to byl dobrý Kašpárek. Ale od té doby se ještě nepřihodilo něco zrůdnějšího v polistopadové politice, než v den poslední volby Havla za prezidenta. Pro nepamětníky: HAVEL vyhrál o jeden hlas. Policie zadržela v den volby poslance Sládka a nepřipustila ani požadavek, aby mohl odvolit v cele předběžného zadržení. Kdyby k tomuto zvrhlému a protiprávnímu aktu nedošlo, HAVEL by nebyl zvolen.

Po volbě byl Sládek propuštěn.

HNUS.

Nepřihlášený uživatel

#46110 Re: Lidská práva na úbytě.

2015-04-13 06:53

#46107: - Lidská práva na úbytě. 

A predstav si, komunisticky mudrlante, ze v USA existuji staty , kde pri vstupu na oznaceny soukromy majetek, ma vlastnik pravo narusitele i zabit !

U nas se zkouma primerenost obrany a casto se stane, ze ten, kdo se brani, dopadne hur nez agresor !

Za totace jsme si byli vsichni rovni, nekteri rovnejsi .

Tak zavri svoji nevymachanou bolsevickou hubu !!!!

Krab

#46111 Ožralec a nevěrník - to byl 1. polistopadový prezident!!!

2015-04-13 09:16

Zatímco Olga v bolestech umírala, Havlus už měl naplánovanou svatbu s Veškrndou! Pro mě to byl a je normální šmejd!!! Chudák Olga, ta si teda vybrala, chlap, pokud se to tak dá nazvat, jí zahejbal kde mohl!!

Nepřihlášený uživatel

#46112 Re: Re: Lidská práva na úbytě.

2015-04-13 09:56

#46110: - Re: Lidská práva na úbytě. 

Pokud jde o zabití osoby na vlastním pozemku. Souhlasím.

Ale i v "některých státech" USA je toto právo podmíněno. Musí být prokázán útok na vlastníka pozemku. Útok na tento pozemek.

V podstatě řešíš "nutnou obranu". Ta fungovala i za "totáče". A funguje i dnes. Je to komplikovaná zálěžitost a každý soud odsoudí každý případ jinak. Dokonce stejný případ odsoudí každý soudce jinak.

Takové právo, které uvádíš neexistuje ani v USA. Každý má právo bránit svůj majetek. Narušení tohoto práva, jakož i obrana tohoto práva, musí být prokazatelné a nezpochybnitelné před soudem.

Jsem nekomunista, nezemanovec, nestraník. Ale nezám právo, které by povolovalo zabití člověka při vstupu na jeho "označený" pozemek.

Nepřihlášený uživatel

#46113 Re: Ožralec a nevěrník - to byl 1. polistopadový prezident!!!

2015-04-13 10:15

#46111: Krab - Ožralec a nevěrník - to byl 1. polistopadový prezident!!! 

Krabe,

jsi velmi citlivý člověk a jako takového si Tě vážím. Asi to nebudeš mít v životě lehké.

1. OLGA neumírala v bolestech. Zkus tomu věřit. Přesvědčit Tě nemohu.

2. OLGA souhlasila s Veškrnovou a dobře věděla, že Havel nemůže zůstat sám.

3. Havel byl opravdu šmejd. Stejný jako já, Ty a milióny dalších.

4. OLGA si vybrala dobře. Za svým manželem stála až do své smrti.

5. Každý chlap, když "může" tak zahne. Tebe to asi teprve čeká. Věř mi, že chlapi by nezahýbali, kdyby neměli s kým. To znamená, že každá ženská zahne, když má příležitost.

Měj se hezky KRABE a přeji TI mnoho hezkých chvil v životě.

Nepřihlášený uživatel

#46114 Re: Re: Re: Lidská práva na úbytě.

2015-04-13 10:21

#46112: - Re: Re: Lidská práva na úbytě. 

Pochopil jste to trochu jinak, nez jsem myslel .  Asi to bylo nesikovne napsane .  Chtel jsem spis zduraznit, ze kdyz se v noci probudite a zjistite, ze mate v dome zlodeje a vezmete ho necim po hlave, tak muzete mit obrovsky problem !

Primerenost obrany ma odpovidat utoku .  Ale clovek se brani, jak muze.  Nelze behem par sekund odhadnout, kam az agresor zajde .  Ma pistoli, nebo ne, vytahne na me nuz, nebo ne, atd. atd.

Zdravim Vas a preji pekny jarni den .

Nepřihlášený uživatel

#46115 Re: Ožralec a nevěrník - to byl 1. polistopadový prezident!!!

2015-04-13 10:30

#46111: Krab - Ožralec a nevěrník - to byl 1. polistopadový prezident!!! 

Ty jsi totalni pako !  Havel mel svoje milenky - pani Olga mu je tolerovala .

Klaus mel svoje letusky - Livia mu je tolerovala .

Kdyby Zeman neutopil svoji erekci v chlastu , Buh vi, ceho bychom se dockali !!!

Nepřihlášený uživatel

#46116 Re: Re: Re: Re: Lidská práva na úbytě.

2015-04-13 10:55

#46114: - Re: Re: Re: Lidská práva na úbytě. 

OK. Myslím, že si rozumíme. Každý má právo na obranu sebe i svého majetku.

Nepřihlášený uživatel

#46117 Re: Re: Ožralec a nevěrník - to byl 1. polistopadový prezident!!!

2015-04-13 11:04

#46115: - Re: Ožralec a nevěrník - to byl 1. polistopadový prezident!!! 

Jsem pako, protože nevím, na který příspěvek vlastně reagujete. O milenkách Havla, Klause a Zemana nevím vůbec nic. O toloranci jejich manželek vím stejně.

O erekci Zemana také nic nevím.

Třeba nás poučíš a dáš nám školení. Těším se.

Nepřihlášený uživatel

#46118 Re: Re: Re: Ožralec a nevěrník - to byl 1. polistopadový prezident!!!

2015-04-13 11:50

Nepřihlášený uživatel

#46119 Tak jdeme NATO.Zrůdný branný zákon pro válku.

2015-04-13 13:17

Obranu domovských zemí svěří doktrína Steel Rose na bedra žen odvedených podle branného zákona. Náš zdroj nám v rozhovoru toto vysvětlil, co se tím v rámci branné novely sleduje. Novela vůbec neuvažuje o tom, že by české ženy šly prvoplánově do války na frontovou linii, toho se ženy bát nemusí, ale jde o právní rámec, jak ženy vojenským zákonným rozkazem převelet v rámci vlasti k pracím zdarma na místa uvolněná po mužích odvlečených na frontu (slovo „odvelených“ jsem záměrně nepoužil, protože na východní frontu, s výjimkou bláznů, nikdo dobrovolně nepůjde), a to jen za stravu a ubytování, protože na těchto místech bude země v době války potřebovat kohokoliv, kdo má ruce a nohy.

Půjde hlavně o převelení žen do průmyslu, k převzetí pozic ve veřejné dopravě, ve službách, v policii, v protipožární ochraně, v energetice, v zemědělství. Ženy budou pod vojenskou jurisdikcí, budou muset tedy pracovat rozkazem a tudíž zdarma, novela se tak vyhne problematickým otázkám nucených prací (Totaleinsatz) v civilním pojetí, za které by stát musel povolancům zaplatit v nějakém okamžiku (během války nebo po jejím skončení). Pokud ale pošle armáda ženu do slévárny rozkazem, je to jiná situace, než kdyby jí tam poslal úřad práce proti její vůli, to by ani nešlo v demokratické společnosti.

Novela zákona není o obraně, ale o válce. To je realita!

Novela branného zákona je podle našeho zdroje evidentní přípravou na totální válku na východě Evropy. Je jasné, že s ničím jiným než s invazí na východ se v novele nepočítá. Nijak se ve vládě neřeší koncepce obrany v návaznosti na politiku a diplomacii. Neřeší se bunkry civilní obrany. Neřeší se obrana obyvatelstva a zejména dětí. Neřeší se vyzbrojení a vycvičení domobrany k obraně území, majetků a životů. Jediné, co politici ČR řeší, je zákonný rámec, jak v souladu se zákonem o povinných odvodech nejprve odvést a poté povolat do zbraně dostatečné množství mužů a žen, aby muže bylo možné vyslat „v rámci obrany země“ mimo hranice ČR do války s Ruskem v rámci mamutích expedičních vojsk a ženy do zbrojního průmyslu a na pracovní pozice potřebné k zachování chodu státu, kde rozkazem budou muset pracovat zdarma a proti své vůli

Nepřihlášený uživatel

#46120 Re: Re: Re: Re: Ožralec a nevěrník - to byl 1. polistopadový prezident!!!

2015-04-13 13:24

#46118: - Re: Re: Re: Ožralec a nevěrník - to byl 1. polistopadový prezident!!! 

Něco ti prozradím.

Jsem už muž staršího věku. Je mi více než 67.

Protože musím ředit krev, mám s erekcí potíže. Postaví se, ale nic moc. Ještě v 50-ti letech měřil 22 cm (při postavení) a průměr byl 5 cm. Teď to stojí za.....

Nesmím vzít ani Viagru nebo podobné podpůrné prostředky bez rizika. Asi by to byla poslední soulož v mém životě.

Mrzí mě, že už nemám šanci mít černošku. Jak rád bych. Měl jsem kamarádky bílé, žluté i hnědé, ale ne černé. To už se mi nikdy nesplní.

Ale rád bych se dožil dne, kdy Zeman vypadne z politiky. Kdy přestane být prezidentem. To bude moje největší sexuální vyvrcholení v životě. A kdo ví, možná se mi i postaví do pozoru.

Nepřihlášený uživatel

#46121 Re: O Václavu Havlovi....

2015-04-13 14:50

Nepřihlášený uživatel

#46122 Re: Ožralec a nevěrník - to byl 1. polistopadový prezident!!!

2015-04-13 15:40

Nepřihlášený uživatel

#46123 Re: Re: Re: Ožralec a nevěrník - to byl 1. polistopadový prezident!!!

2015-04-13 15:41

N#46117: - Re: Re: Ožralec a nevěrník - to byl 1. polistopadový prezident!!! 

Nevim ,  kdo zde litoval pani Olgu Havlovou , ze umirala v bolestech.............

Tak jsem se vyjadril nejenom k V. Havlovi , ale i ke Klausovi a Zemanovi .

Nepřihlášený uživatel

#46124 Prosím, ať uchlastá! Tohle je naprosto strašný!!

2015-04-13 16:01

Nepřihlášený uživatel

2015-04-13 16:20

Polák Komorowski podal ruku Ukrajině a dostal za to pořádnou facku. 
Pár hodin po tom, co mluvil Komorowski ve Verchovní radě Ukrajiny o odpuštění a usmíření, prošel radou zákon, oslavující UPA, Banderu a další stvůry, které se podílely na vyvraždění více než 100 000 Poláků.
---------------------------------
Jj, v Polsku asi neznají přísloví "Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění"
A tak asi při příští státní návštěvě budou Poláci klást věnce a klanět se u pomníků těch, co zabíjeli jejich předky.