MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Pozdrav Vsem dobrym dusim v Cechach.

#46171 Moje malickost

2015-04-14 22:53

Ziji skoro pulku sveho zivota v USA a nesmirne se bavim komentari CESKYCH expertu na cernosskou otazku a problemy s tim souvisejici.Znam mnoho cernosskych rodin jez by mohli byt vzorem pro vychovu deti v mnoha ceskych rodinach. Jsem duchodce a jsem pysny ze mohu nektere z nich povazovat za sve pratele. Sleduji internet copak nejsou zlocinci mezi ceskym obyvatelstvem? Panove USA je kolos sestaveny z mosaiky obyvatelstva z cele nasi planety a ta pripitomela malost z nekterych cechu tady primo cisi. Klavesnice pocitace snese vsechno ale proboha pouzivejte take svuj mozek kdyz mate o sobe tak vysoke mineni. To chce v USA zit a pracovat par desitek let aby jste pochopili alespon trochu americkou spolecnost. Turisticke zajezdy nebo kratkodobe pobyty vam neodhali krasu USA.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#46173 Re: Moje malickost

2015-04-14 23:19:41

#46171: Pozdrav Vsem dobrym dusim v Cechach. - Moje malickost 

Vážený pane, tady v Čechách bohužel působí spousta prorusáckých kolaborantů a to jak placených tak i dobrovolných z vlastní blbosti či přesvědčení, bohužel tady rusáci ovlivňovali život moc dlouho a bude ještě dlouho trvat než se tady prostředí od tohoto pozůstatku rusáckokomunistické infekce vyčistí. Zdravím do Států a přeji vše nejlepší.

Nepřihlášený uživatel

#46201 Re: Moje malickost

2015-04-15 16:48:06

Nepřihlášený uživatel

#46243 Re: Moje malickost

2015-04-16 12:50:55

#46171: Pozdrav Vsem dobrym dusim v Cechach. - Moje malickost 

Nerad vám kazím iluze, ale situace je přesně opačná. Právě naopak USA má tendence kafrat do celého světa o lidských právech, všem vnucovat svoji jedinou správnou demokracii i za cenu tisíců lidských životů a na desetiletí zplundrovaných zemí. To USA je ten, kdo pořád kecá do naší menšinové otázky, aniž by tady kdy byli. Závěry si vyvodí podle jedné kauzy z našich prodejných žumpoidních médií, které USA servilně podlézají, jen když jim z toho něco kápne. Pravda je však taková, že drtivá většina Američanů (pokud nesledují hokej) neumí Československo ani najít na mapě, natož aby se k nim donesla zpráva, že jsme se před čtvrt stoletím rozdělili. Jednou za 4 roky, když zazáří náš tým na olympiádě, si řeknou "jo Česko, to je tam kde bují rasismus, to bylo na CNN," toť vše. Takže tady laskavě nemelte nesmysly.