MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#46243 Re: Moje malickost

2015-04-16 12:50

#46171: Pozdrav Vsem dobrym dusim v Cechach. - Moje malickost 

Nerad vám kazím iluze, ale situace je přesně opačná. Právě naopak USA má tendence kafrat do celého světa o lidských právech, všem vnucovat svoji jedinou správnou demokracii i za cenu tisíců lidských životů a na desetiletí zplundrovaných zemí. To USA je ten, kdo pořád kecá do naší menšinové otázky, aniž by tady kdy byli. Závěry si vyvodí podle jedné kauzy z našich prodejných žumpoidních médií, které USA servilně podlézají, jen když jim z toho něco kápne. Pravda je však taková, že drtivá většina Američanů (pokud nesledují hokej) neumí Československo ani najít na mapě, natož aby se k nim donesla zpráva, že jsme se před čtvrt stoletím rozdělili. Jednou za 4 roky, když zazáří náš tým na olympiádě, si řeknou "jo Česko, to je tam kde bují rasismus, to bylo na CNN," toť vše. Takže tady laskavě nemelte nesmysly.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#46245 Re: Re: Moje malickost

2015-04-16 13:16:27

#46243: - Re: Moje malickost 

HNUPE , TEN PAN TAM ZIJE !  KDE TY CERPAS VEDOMOSTI O ZIVOTE V AMERICE ???

Z TVEHO PRISPEVKU SMRDI RUSACKA PROPAGANDA NA STO HONU !

AMERIKA SE NIKDY DO NASICH POMERU NEVMESOVALA !

RUSAKY JSME MUSELI POSLOUCHAT 40 ROKU A TO TI NEVADILO, ZE ?

ZAMYSLI SE NAD LIDSKYMI PRAVY V RUSKU , RUDY BLBECKU !

TEN KDO ZDE MELE NESMYSLY JSI TY , PRIMITIVNI BOLSEVICKE HOVADKO !!!

Nepřihlášený uživatel

#46255 Re: Re: Moje malickost

2015-04-16 16:25:17

#46243: - Re: Moje malickost 

Vyznamove ci znalostne je  pro bezneho americana Ceska Republika, srovnatelna se znalostmi   bezneho cecha o nejake provincii v Cine.  Neznaji,nezajimaji se. Maji svuj zivot,sve radosti I problemy. Podobny je zajem americana o Rusko,vubec jej neresi,bezneho americana zahranicni oblast nezajima,vyjma vzdelavani, kariery,sportu a cestovani. Bezny Cinan je na tom uplne stejne a verte tomu,ja jich znam osobne dost. Pokud si nekdo mysli ze ukazi na mape CR,tak je naivni blazen..a to spolupracuji se vzdelanymi Cinany.

Takze Od toho ma USA vladu a Kongres....kde jsou co do vzdelanosti velmi zdatni lide,mnoho z nich ma za sebou studium na nejlepsich universitach,zivot, praci i staze v zahranici a to nejen v Evrope. Jsou erudovani a jejich pripominky nebo materialy k situacim ke kterym se vyjadruji,nestoji na vode....a nevychazeji z nejakych pochybnych zdroju,tomu klidne verte.

podobne ta rasova otazka v CR,ci socialni vylouceni romu. To existuje a nada se to poprit. Da se to ale zlepsit. USA udelala kus prace, tomu klidne verte....samozrejme ze porad se najdou skupiny lidi co se budou ohanet diskriminaci,ale ti se ji budou ohanet I kdyz duvody davno pominuly..)