PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Finist

#3104 Co kdo chce to má

2015-04-16 04:13

Asi se tady se svým názorem moc nechytím, ale paní pomáhala etniku od kterého to mohla čekat. Nesnáším lidi co jim tak nezištně pomáhají, protože jim akorát radí jak víc ždímat stát a jak se vykroutit z různých průšvihů. Takže je to sice nespravelnost, ale aspoň paní vidí jak to dopadá, když se jim pomáhá. Ať je víc takových případů a nikdo jim už nepomáhá a nenadržuje. Je to všechno banda flákačů a nemakačenků, až na pár vyjímek. A  to je neháži do jednoho pytle, protože se tam za ty staletí naházeli sami.  Kolik matek tady mělo 3-4 děti a nikdo jim nepomáhal???  

Jsou případy, kdy  někdo šel pomoci takovému dítěti a z poza rohu vyběhli další a půjčili si od dotyčného pár stokorun nebo tisícikorun a ještě mu poděkovali kopanci. Takže to paní mohla čekat. 

Doufám že se z toho ona a jí podobní poučili a teď už tak ochotní k pomoci nebudou. Ale tady by se měl hlavně poučit stát a udělat tomu přítrž!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3106 Re: Co kdo chce to má

2015-04-16 06:33:38


Nepřihlášený uživatel

#3107 Re: Co kdo chce to má

2015-04-16 08:40:40

#3104: Finist - Co kdo co chce to má 

ja taky souhlas a taky  si myslim, ze ta pozitivni diskriminace, kterou se ted tolik operuje bude v bodoucnu spiz na skodu 

protoze kdyz nekdo neco ziska jen tak, bez namahy, tak to pak bere jako samozrejmost a vubec si toho nevazi 

to se stalo i tady, nabyli dojem ze jsou vyjimecni a jedini zasluzni coz je do bodoucna spiz na skodu