MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#46255 Re: Re: Moje malickost

2015-04-16 16:25

#46243: - Re: Moje malickost 

Vyznamove ci znalostne je  pro bezneho americana Ceska Republika, srovnatelna se znalostmi   bezneho cecha o nejake provincii v Cine.  Neznaji,nezajimaji se. Maji svuj zivot,sve radosti I problemy. Podobny je zajem americana o Rusko,vubec jej neresi,bezneho americana zahranicni oblast nezajima,vyjma vzdelavani, kariery,sportu a cestovani. Bezny Cinan je na tom uplne stejne a verte tomu,ja jich znam osobne dost. Pokud si nekdo mysli ze ukazi na mape CR,tak je naivni blazen..a to spolupracuji se vzdelanymi Cinany.

Takze Od toho ma USA vladu a Kongres....kde jsou co do vzdelanosti velmi zdatni lide,mnoho z nich ma za sebou studium na nejlepsich universitach,zivot, praci i staze v zahranici a to nejen v Evrope. Jsou erudovani a jejich pripominky nebo materialy k situacim ke kterym se vyjadruji,nestoji na vode....a nevychazeji z nejakych pochybnych zdroju,tomu klidne verte.

podobne ta rasova otazka v CR,ci socialni vylouceni romu. To existuje a nada se to poprit. Da se to ale zlepsit. USA udelala kus prace, tomu klidne verte....samozrejme ze porad se najdou skupiny lidi co se budou ohanet diskriminaci,ale ti se ji budou ohanet I kdyz duvody davno pominuly..)

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#46276 Re: Re: Re: Moje malickost

2015-04-16 22:28:06

#46255: - Re: Re: Moje malickost 

Ale za sociální vyloučení si mohou především oni sami. Proč s žádným jiným etnikem nejsou takové problémy, každé se nějak dokáže integrovat, jen oni ne? Proč se i ze zázračné tolerantní Kanady houfně vraceli? Asi zjistili, že jim nikde pšenka nepokvete, pokud se budou jen válet a ničím nepřispívat společnosti. Stejně tak Frantíci nehodlali tolerovat na svém území absolutně asociální rumunské a bulharské cikány. A kdo si myslí, že vede cesta k začlení tím, že jim budeme dávat vše zdarma, odpouštět jim dluhy, bagatelizovat jejich kriminalitu, donekonečna je rozmazlovat a dávat jim podněty k tomu, aby si mysleli, že jsou absolutně nepostižitelní, že se za ně stát za všech okolností postaví a vždy bude stát na jejich straně, je naivní sluníčkový hlupák. Kam taková politika vede, ukázalo těch 25 polistopadových let. Je hezké dát jim mnohonásobně vyšší práva, než domácímu obyvatelstvu, ale co povinnosti? Na ty se nějak zapomíná. Kdo po nich chce plnit povinnosti stejné, jako má majorita, kdo chce měřit všem stejným metrem bez rozdílu původu a odmítá rozdílný přístup, zacházení a trestní sazby dle příslušné etnicity, je u fanatických pseudohumanistů hned fašista, aniž by si přes svoji ideologickou zaslepenost uvědomili, že to právě oni jsou ti rasisté, kteří uplatňují rozdílný přístup právě dle etnika. Takže zloděj křičí, chyťte zloděje.