PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3238 Re:

2015-04-19 18:50

#3237: -  

 Božeeeee , ale ty peníze jsou a budou na potřeby dětí.... Klara je ukradla ???? a zaplatila pomocnice na žehlení,vytrání,úklid a blbce pro všechny v rodině. A co to že Klara zaplatila pečovatelky ze svého??  Nic... už jí rodina ( pujčku) na pohodlí rodniny vrátili ???

Uvědomujete si jedno ,že žádná kontrola pokud zjistí že je Klára ukradla nesmí mlčet a musí učinit zápis a nahlásit ČR policii....

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3239 Re: Re:

2015-04-19 18:57:39

#3238: - Re:  

 8) Co se týká "výzev a výhružek", které jsem měla Klubu dle jejich tvrzení adresovat, pak mohu potvrdit, že jak Klubu, tak Mgr. Vítkové Rulíkové a následně jejímu právnímu zástupci, jsem jménem rodičů paterčat skutečně zaslala opakované výzvy k ukončení sbírky, ke stažení ohlášení této sbírky na jejich webových stránkách a k uskutečnění všech následných kroků dle zákona o veřejných sbírkách. Tyto moje výzvy byly zcela legitimí a v souladu s povinnostmi, stanovenými správci cizího majetku Novým občanským zákoníkem, protože správce cizího majetku není oprávněn jednat v rozporu se zájmy a názory beneficientů, pokud tyto názory a zájmy jsou v souladu s účelem sbírky. Což v tomto případě zájmy beneficientů v souladu s účelem sbírky byly, neboť beneficienti žádali, aby nedocházelo k žádným platbám, byť i tak zvaně v jejich prospěch. Právě právní chaos ve vedení účtu a používání prostředků z něj mne vedl k formulování požadavků, které byly považovány ze strany Klubu dvojčat a vícerčat, ze strany Mgr. Vítkové Rulíkové a ze strany jejího právní zástupce za "výhružky".