Vraťte nám noční kotvení

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#81 Re: jachtaři a svinčík kolem

2015-04-21 15:42

#80: Arachnia - jachtaři a svinčík kolem 

Nezlobte se ani vy drahá Arachnio, houbařko a rybářko v jedné osobě. Je nám líto, že po nás registrovaných plavidlech zůstal takový nepořádek. Jistě máte důkaz, že podpapíráky i odpadky v lese patří právě nám. Je to však zvláštní, že po nás zůstal bordel v lese, ono se to málo ví, ale zpravidla s lodí po lese moc neplujeme a na stolici ve většině případů chodíme na vlastní toletu na palubě - je to řádově pohodlnější. Mimochodem, je ten bordel v lese opravdu z noci? A podpapíráček? Taky noční výroba? Přemítám, kdy jsem naposledy něco vyhazoval nebo sral po setmění. Zpravidla až ráno... Mohu se zeptat kam chodíte na stolici při celodenním sedění u vody vy rybáři? A kam dáváte odpadky? A na rybářských neregistrovaných pramičkách zpravidla sociální zařízení nebývá tak vyspělé že? A odpadkový koš na veslici také zrovna není častou výbavou. Není ono to všechno tak trochu postavené na hlavu?

Odpovědi

Arachnia

#82 Re: Re: jachtaři a svinčík kolem

2015-04-21 15:52:29

#81: - Re: jachtaři a svinčík kolem 

No, ono... u nás je les až v podstatě do vody. Já a moje parta odpadky ani vajgly u vody nenecháváme, máme na to v tašce pytel. Když už se občas někomu stane, že jde na velkou, tak si vyhrábne klackem v měkké lesní půdě důlek a pak to zahrabe. Zajímavý ovšem je, protože k vodě v létě chodím prakticky denně, že v okolí kotvících jachet je bordelu požehnaně a stále nová a nová hovna. Asi všichni jachtaři nemají tak vyspělé toalety jako Vy. A mimochodem, s rybářema, co dělají kolem vody bordel se nestýkám a stýkat ani nechci. Víte ono je to celé v lidech. Takže se stavte třeba na hlavu, ale s kotvením máte, naštěstí aspoň prozatím, útrum.

Šíra

#88 Re: Re: jachtaři a svinčík kolem

2015-04-23 01:46:00

#81: - Re: jachtaři a svinčík kolem 

No nazdar.Masaři  jsou ochránci přírody.Bůh ochraňuj přírodu.