MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#47107 Re: Re: Re: Zeman: Článek jsem četl a musí se najít, i když to Ovčáčka stojí čas

2015-04-29 13:06

#47106: - Re: Re: Zeman: Článek jsem četl a musí se najít, i když to Ovčáčka stojí čas  

Zeman se snaží odvádět pozornost od daleko závažnějších aktuálních problémů, jako je podíl Sovětského svazu na rozpoutání 2. světové války, nad ostudou kterou svým patolízalstvím k Putinovi v souvislosti s ruskou okupací ukrajinských území dělá ostudu České republice a celé Evropské unii.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#47108 Re: Re: Re: Re: Zeman: Článek jsem četl a musí se najít, i když to Ovčáčka stojí čas

2015-04-29 13:07:50

#47107: - Re: Re: Re: Zeman: Článek jsem četl a musí se najít, i když to Ovčáčka stojí čas  

Zemana jsem nevolil, ale po jeho vítězství jsem si řekl, uvidíme, třeba nebude špatnej...a už když jsem viděl, chvíli po zvolení, vrávorajícího Zemana nad klenoty, tak to už jsem byl "vyléčený". Ty další desítky následujících eskapád už nekomentuji. A teď nemohu uvěřit, jak člověk může klesnou tak hluboko, jen aby dokázal svoji "pravdu". I kdyby to teď stopnul tak už je pozdě. Ostudné a neomluvitelné...