Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků.

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#257 Re: Re: Re: Re:

2015-05-01 12:05

#256: Pavel - Re: Re: Re:  

Tiež sa mi nechce diskutovať so zaslepenými demagógmi ( to je čarovné slovíčko, ktoré s obľubou používali nomenkltúrne kádre za totality svojej patronátnej strany, ak sa chceli zbaviť otravných kritikov, ktorí prekukli ich pokrytectvo a ich prázdne frázy, no keď inak nedáte, prispôsobím sa Vášmu slovníku), ale čo je veľa , to je veľa!

Vy v tom "kancli" počas pracovnej doby surfujete po internete a bavíte sa "trollovaním" ńa "rusofilných fórach"? A to vám za to ( pozdravujem rozosmiatych kolegov!) aj niekto platí? Ste zamestnanci v štátnej,  alebo verejnej službe? Alebo že by vám súkromní majitelia nejakej súkromnej firmy tolerovali také plytvanie časom  a ich peniazmi? :) A nevravte, Vy sám ste majiteľom tej firmy s tým "kanclom"?  Tak to by sa tí zamestnanci sluhovsky chichúňali možno iba preto, aby neukázali svojmu chlebodarcovi svoj vlastný názor... ak nejaký majú:-)... 

O chvíľu si pripomenieme výročie Odesského masakru. Spomínate si? Okolo 100 upálených r(R)uso(filo)v! Upálili sa sami, alebo tak nejak. A keby aj nie, tak ich bolo treba upáliť, aby tí ďalší držali hubu - prípadne vypadli do Ruska, ako toho trištvrte milióna utečencov z Donbasu.  A už ste konečne pochopili, že v 44. - 45. oslobodili územie ČSR anglo- americkí hrdinovia v Plzni a ruskí okupanti že tu hlavne znásilňovali a kradli hodinky? A mali šikmé oči, Aziati jedni necivilizovaní, z Východu nikdy nič dobré neprišlo a  bitku o Stalingrad a Kurský oblúk by tí Mongoli nikdy nevyhrali, nebyť americkej podpory v polovici roku 1944 :). 

A Vy vôbec nie ste zmanipulovaný konformista, ktorý podlieha tlaku autority - Veľkého Šéfa spoza oceánu, čo Vás ideologicky usmerňuje správnym smerom!

Odpovědi

Pavel

#260 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-01 12:56:40

#257: - Re: Re: Re: Re:  

Zato vy žádnému tlaku nepodléháte, to vám souží ke cti :-)))))))))) Mě je ukradené co se děje za oceánem, (doporučuji číst vše, ne jen to co se vám hodí), ale vy se vyjadřujete, že by z vás měli ti za ukrajinou velikou radost. A tahat sem ukr. konflikt je přinejmenším přiblblé, máte asi pocit, že se na tom dobře sbírají body, ale já ani vy nevíme a ani nemůžeme vědět co se tam skutečně děje, zprávám ať zprava či z leva se věřit nedá, tak neplácejte hovadiny. Jakákoli válka je hrozná a její zneužívání oběma stranami k diskreditaci protistrany je podlé. Ale o tom přeci tato diskuze není.

Líbí se mi váš mravokárcovský odstavec o pracovní morálce :-))) opět pobaven, pro vaší představu, nebojte se, státní rozpočet není ohrožen mým surfováním :-))) pracuji v soukromém sektoru pro ty strašné "kapitalistické vykořisťovatele" a celý den zpravidla v terénu a na stavbách, ano jsem ten stašlivý pomyslný bič na zaměstnance :-))) (pojí nás sice kamarádský vztah, ale to je asi proto, že "sa sluhovsky chichňajů iba preto aby neukázali názor" že?) do kanclu se zpravidla vracím navečer, abych si připravil podklady na další den a vyřídil nutné "papíry" stejně tak jako moji kolegové v obdobné pozici, tohle dělám pro svůj klid tzn. neplaceně, placen jsem za svůj výkon přes den, takže do toho co tam dělám je vám kulové!

Promiňte mi ten výraz, ale jste trouba, CIA zde denně utrácí miliony dolarů aby si koupily naší mysl, kdežto ruské tajné služby sedí doma a pláčou, že jim vzali východní evropu, viďte :-)))

Mějte se, venku hezky, beru motorku a jdu se projet, doporučuji vám totéž, ale ne vy vlastně teď musíte napsat jaký jsem to hlupák, zrádce a zaprodanec, viďte ;-) tak šup na to.

Hezký den