Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků.

Quoted post

Jan

#288 Re: názor k petici "Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků"

2015-05-02 11:41

#287: "Ještě mám zdravý rozum" - názor k petici "Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků" 

Buď zdráv Koljo, dlouho jsme se neviděli a překvapuje mě, že teď pracuješ tady.Pěkně jsi tady zapracoval tna svém zadání.Jak se má tvoje žena, Nataša Borisovna?Ty pelmeně, co nám minule uvařila, byly skvělé.Doufám, že bude brzy příležitost si dát spolu vodku a popovídat.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#289 Re: Re: názor k petici "Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků"

2015-05-02 11:50:13

#288: Jan - Re: názor k petici "Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků" 

Neznám tě "Schapiro",ale ubezpečuji tě,že mi je V Českých Budějovicích dobře.Dokážu se povznést i nad  takové placené vypatlance,jako jsi ty,pokud je potkám.Zatím jsem nemusel.

Apropó:Jsem abstinent ,svobodný a pelmeně? Budu se muset podívat,kdeže se to jídlo podává.Jsem pro ryze česká jídla.Ale adresu na sebe tu nechat můžeš...myslím,že by se našlo dost těch,kteří by si s tebou moc rádi popovídali.Nevím ovšem jestli by se to líbilo tobě.

A teď důležitá věc."Je vidět,že tví chlebodárci mají zdejší petici pod kontrolou a že ti opravdu dobře platí.Ovšem nejsme tu na diskuzi,tak s tebou končím,vygumovaná hlavičko"Zalez těm svým chlebodárcům do řiti a běž podepisovat jejich petice!"