MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#47307 Re:

2015-05-03 08:41

#47288: Vlastenec -  

AHOJ Vlastenče !

Docela by mě zajímalo několik jmen "podprůměrných herců, spisovatelů a sorty nemakačenek", které preferuješ. Netrvrdím, že neexistují, ale rád bych znal jejich jména, až si na ně dám pozor.

Vypadá to, že víš, co znamenala NORMALIZACE pro Československo. Pro tebe byla "ZLATÁ", pro mně to byla katastrofa a nejhroší úpadek Československa. Ani Protektorát Boehmen und Moehren nesahá NORMALIZACI G. Husáka po kolena.

Dokonce staří předváleční komunisté, kteří vítali příchod Sovětských vojsk v r. 1968 vystřízlivěli po 3 letech od nástupu Husáka do funkce 1. tajemníka.  Když si pak uzurpoval ještě funkci prezidenta, protestovali. Ale bylo jim to hovno platné v Domovech pro zasloužilé členy strany (KSČ).

Docela by mě zajímalo kolik je ti let ? Mi je 67.

Odpovědi

D.Kolářová

#47432 Re: Re:

2015-05-05 14:21:55

#47307: - Re:  

Na to, že je ti tolik let bys už mohl mít rozum a nepsat sem prasečí kraviny jako pan Pehe!!

Zamysli se nad sebou! 

Nevidíš a neslyšíš ty morální devianty a verbální prostituty v ČT a ČR, jak potí krev za jidášský groš od největšího teroristy v Mléčné dráze???

To Ti z nich ještě stále není na blití???

Za chvíli půjdeš do penálu a tak odejdi s čistým svědomím a ne jako ten chuj Havel, věčný opilec Landovský a podobná sebranka.