MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47563 Babiš je idiot? Do Sněmovny jej dostaly nesmyslné lži o tom, že se tu rozkrádají desítky miliard..

2015-05-07 16:37

..ročně jen DPH z pohonných hmot.  Obecně mluvil o desítkách miliard, které jsou v ČR rozkrádány a dnes ten idiot chce, aby ministerstva šetřila? On není schopen dohledat, kde se ty "desitky mliard rozkrádají"? On není schopen zajistit, aby se nerozkrádali, když si založi "Kobru", provedl audity za stovky mlilinů korun, má dokonce proti předchozím vládám růst HDP, který samozřejmě není jeho zásluhou? 

Co tam tedy ten idiot na ministerstvu financí dělá, když dosud nebyl schopen přijít s jediným opatřením, které by zajistilo úsporu státních výdajů i jen jediné ubohé promile tedy mírně nad mlilardu korun? 

Aktuálně to vypadá, že tam jen a jen krade pro ten jeho předlužený cirkus, kterému říká Agrofert a který ukradl jeho zaměstnavateli. Na jedné straně si půjčí 100 mld. a na druhé si zákonem přihraje z těchto miliar devět pro sebe.  Je to děsivé, co tu parta ANO předvádí. 

Babiš trvá na schodku 70 miliard. "Problém je, že ministerstva nechtějí šetřit," řekl

 

Proč ten Stbácký idiot nyní mluví o šetření a už nemluví o tom, že se rozkrádají desítky miliard? Opravdu velmi divná změna v jeho terminologii. Proč ten StBácký idiot zadlužuje stát, když se poctiví občané tohoto státu sami nezadlužují? 

Kalousek jen tím, že mluvil na veřejnosti zajistil u dvou agentur zvýšení ratingu u jedné agentury dokoce rovnou o dva stupně čímž prudce snížil náklady na dluhovou službu. Co za skoro za dva roky od voleb udělal StBácký idiot Babiš? Vědí to alespoň voliči ANO? Mohou napsat, kde zajistil lepší fungování státu, kde zajistil snížení deficitu nějakým konkrétním rozhodnutím? Jen a jen ten StBácko komunistický idiot žvaní hovadinu tou jeho odpornou mluvou. Ani česky se ten idiot nedokázal naučit. 

Odpovědi

Sakuranbo

#47569 Re: Babiš je idiot? Do Sněmovny jej dostaly nesmyslné lži o tom, že se tu rozkrádají desítky miliard

2015-05-07 17:40:11

#47563: - Babiš je idiot? Do Sněmovny jej dostaly nesmyslné lži o tom, že se tu rozkrádají desítky miliard.. 

 baviš podle svých slov, když se potřebuje uklidnit "počita do padesat".

To je spolu s průkazem STB pod polštářem zřejmě dostatečná kvalifikace na ministra financí ČR.

Když mu někdo například řekne, že se chová jako finanční oligarchie, tak odpoví, že neví co to je a je vymalováno.

Připomíná mi jednoho kamaráda z vojny, jmenoval se Čičo: "čítať nevjem, písať nevjem,  rátať nevjem... ale kokot su neni".

Také byl Bureš samozřejmě zdravě naštvaný na politiky a politiku, stejně jako kdysi Tomio, nebo Bárta.

"Podnikatelé", kteří to myslí upřímně.

Je zajímavé, že po jejich vstupu do politiky politika rázem přestane být "špinavé svinstvo" a musí se začít šetřit, soudruzi... a hlavně projektíky, projektíky pro známé, dotace na fantasmagorie a zase projektíky...

Mimochodem, ani jeden z nich podnikatel není a nikdy nebyl.

Jsou to jen paraziti.

Jako houba na stromě.

Pokud se neodstraní, strom umře.