MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Andrej Zubov

#47551 Re:

2015-05-07 12:13

#47533: Ferdinand Peroutka -  

 Stačí rozvážná smysluplná věta a podívejte se kolik negramotných podsviňčat probudí z latergie po perníku či po čůču....

S vámi to ten loutkovodič z americké ambasády vytrhne...


Nepřihlášený uživatel

#47552 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-07 12:15

#47544: Jan Šinágl - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 No vidíš hulibrku jak ses prozradil.


Nepřihlášený uživatel

#47553 Re: Re: Re: Re:

2015-05-07 12:17

#47546: Martin Bursík - Re: Re: Re:  

 Ale fuj, hulibrku tahle se chválit, vždyť to nedělá ani tvůj vůdce.


Nepřihlášený uživatel

#47554 Re: Re:

2015-05-07 12:19

#47551: Andrej Zubov - Re:  

 Hulibrku, hulibrku, vždyť ty jsi tady všem pro smích.

Ketrk

#47555 Re: Re: Re: Re:

2015-05-07 12:54

#47549: - Re: Re: Re:  

 Taky to hnutí ANO nemusím - není to ani malá ani velká strana :-)))


Nepřihlášený uživatel

#47556

2015-05-07 13:26

#47505: Prokurátor Urválek - Re: ............................ 

 Do vězení asi poputuješ ty zemanovče, který používáš jako pseudonym konkrétní jména existujících lidí i s jejich tituly a pod nimi prezentuješ své urážky petentů této petice. Dopouštíš se tak trestného činu. Sazba 6 měs. - 2 roky (na tvrdo).


Nepřihlášený uživatel

#47557 Re: Re:

2015-05-07 13:44

#47538: Krtek - Re:  

 Ukázka takových lidí, jako jsi ty KRTKU, je pěkně vyvedena ve filmu "Tři veterání" na motivy ´pohádky´ Jana Wericha. Jde o scénu, kdy starému vysloužilci zahodí ti tři kliku od flašinetu do rybníka. A on za nimi volá: "Vždyť vy taky budete. Ale já si pořídím pouze novou kliku a vy si budete muset koupit celý flašinet."

Každý z nás byl v mládí "FANFARÓN", zejména v pubertě. Ale nikdo staré lidi neurážel tak, jako vy zemanovci.

Pokud se dožiješ, tak si vzpomeneš. Hodně štěstí.


Nepřihlášený uživatel

#47558 Re: Re:

2015-05-07 13:59

#47548: Daniel Herman - Re:  

 Nejsem sice ten komu odpovídáš "Danieli Hermane", ale větší svinstvo jsem ještě v této diskuzi nezaznamenal. Bude se ti těžce umírat.

Pokud jde o agenty: Každý bývalý agent StB může být profesorem, stejně jako inženýrem nebo doktorem. Je to věc profesní zdatnosti. Zeman není v této věci soudcem, ani carem.

Jiná věc ovšem je, když jmenuje ministrem financí a místopředsedou vlády agenta hlavní správy StB v Bratislavě Babiše. To už je pod lustračním zákonem. A on i Sobotka by se měli z tohoto činu zodpovídat.


Nepřihlášený uživatel

#47559

2015-05-07 14:18

Putno, Sinagle, Bursiku, Hermane, ............................ Proc vynechavas svoje oblibene vyrazy, jako je plesnivy cenich a dalsi "perly" tveho mozku ?


Nepřihlášený uživatel

#47560 Toto je velmi důležité.....

2015-05-07 16:17

Zeman je odporný zločinec a je potřeba, aby Sněmovna a Senat začaly situaci na Hradě okamžitě řešit. 


Nepřihlášený uživatel

#47561 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2015-05-07 16:33

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 


Nepřihlášený uživatel

#47562 Neproběhlá debolševizace ČR vede k tomu, že je na Hradě nejspíše dvojí agent KGB i StBák Zeman....

2015-05-07 16:34

....naopak proběhlá denacifikace Německa vede k tomu, že si umí poradit i s ubohostí současných komunistický idiotů v Rusku i úředník na Německé ambásádě. 

 

"Pracovníci německého zastupitelského úřadu byli vstřícnější. S delegací se setkali a převzali poselství, Stalina ovšem přijmout odmítli. Oplátkou komunisty podarovali kopií Paktu Ribbentrop-Molotov o neútočení a o rozdělení oblastí vlivu v Evropě a mapou Polska rozděleného po vpádech německé a posléze sovětské armády.

Němečtí diplomaté prý ruským komunistům připomněli, že tento dárek je rovněž součástí společných německo-ruských dějin."


Nepřihlášený uživatel

#47563 Babiš je idiot? Do Sněmovny jej dostaly nesmyslné lži o tom, že se tu rozkrádají desítky miliard..

2015-05-07 16:37

..ročně jen DPH z pohonných hmot.  Obecně mluvil o desítkách miliard, které jsou v ČR rozkrádány a dnes ten idiot chce, aby ministerstva šetřila? On není schopen dohledat, kde se ty "desitky mliard rozkrádají"? On není schopen zajistit, aby se nerozkrádali, když si založi "Kobru", provedl audity za stovky mlilinů korun, má dokonce proti předchozím vládám růst HDP, který samozřejmě není jeho zásluhou? 

Co tam tedy ten idiot na ministerstvu financí dělá, když dosud nebyl schopen přijít s jediným opatřením, které by zajistilo úsporu státních výdajů i jen jediné ubohé promile tedy mírně nad mlilardu korun? 

Aktuálně to vypadá, že tam jen a jen krade pro ten jeho předlužený cirkus, kterému říká Agrofert a který ukradl jeho zaměstnavateli. Na jedné straně si půjčí 100 mld. a na druhé si zákonem přihraje z těchto miliar devět pro sebe.  Je to děsivé, co tu parta ANO předvádí. 

Babiš trvá na schodku 70 miliard. "Problém je, že ministerstva nechtějí šetřit," řekl

 

Proč ten Stbácký idiot nyní mluví o šetření a už nemluví o tom, že se rozkrádají desítky miliard? Opravdu velmi divná změna v jeho terminologii. Proč ten StBácký idiot zadlužuje stát, když se poctiví občané tohoto státu sami nezadlužují? 

Kalousek jen tím, že mluvil na veřejnosti zajistil u dvou agentur zvýšení ratingu u jedné agentury dokoce rovnou o dva stupně čímž prudce snížil náklady na dluhovou službu. Co za skoro za dva roky od voleb udělal StBácký idiot Babiš? Vědí to alespoň voliči ANO? Mohou napsat, kde zajistil lepší fungování státu, kde zajistil snížení deficitu nějakým konkrétním rozhodnutím? Jen a jen ten StBácko komunistický idiot žvaní hovadinu tou jeho odpornou mluvou. Ani česky se ten idiot nedokázal naučit. 


Nepřihlášený uživatel

#47564 Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol....

2015-05-07 16:38

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory Parlamentu České republiky občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#47565 Namalovaly na kosmickou loď bolševické válečné vyznamenání, chtěli dělat bolševickou propagandu.....

2015-05-07 16:39

..výsledek je ten, že nelze loď ani řízeně zničit a musí čekat kam úlomky budou dopadat a koho případně ohrozí.  Jak symptomatické pro celé současné neřízené Rusko. 

Konec. Ruský Progress je ztracen a shoří v atmosféře

Nákladní kosmická loď Progress je stále mimo kontrolu. Ruští experti ve středu ztratili možnost jejího řízeného zániku, ruská loď míří do hustých vrstev atmosféry. Úlomky by na Zemi měly dopadnout mezi 7. a 11. květnem.

Symbolicky dopadne zničená zítra na Sibiř. 


Nepřihlášený uživatel

#47566 Je tu snad 47 % občanů státu dementních?

2015-05-07 16:42

Tohle komunistickému supermanovi tedy superdebilovi Miloši Zemanovi skutečně věří 47 % občanů této země? Myslím, že neznám nikoho, kdo by byl takto dementní, ale asi tedy znám jen s lidmi z 53 % kteří mu to nevěří :-). 

„Plíce mám naprosto čisté, právě proto, že kouřím. Nedávno jsem byl na rentgenu a tam se mě ptali, jestli jsem nekuřák,“dodalprezident.

Vtipkoval i o svém sexuálním zdraví. „Prostatu mám jako panic. Pokud se zdraví měří kvalitou prostaty, tak jsem naprosto zdráv,“ usmál se Zeman.


Nepřihlášený uživatel

#47567 O Krymu a Kosovu

2015-05-07 16:44

Toto je originální text o Krymu a Kosovu

Kosovo a Krym je rozdíl obrovský např. v tom, že válku v Jugoslávii z venčí nikdo nevyprovokoval a pokud ano tak jedině Rusko, které má tak vřelé vztahy s prvním velkým válečníkem tam, tedy se Srbskem.  Další vývoj již byl nevyzpytatelný a v případě Kosova bohužel hrozila a byla realizována genocida etnika v takovém rozsahu, že by to už Evropa nemusela přežít, zásah tedy musel přijít. Je také velmi zajímavé, že Rusko bylo v Pristyně zcela mimo mezinárodní právo daleko dříve než síly UN a dokonce vyvolávalo konflikt s UN. 

Druhý fatální rozdíl byl v tom, k neměnnosti hranic Srbska nikdo nezavázal, neboť ani nemohl, stát neexistoval. To, jestli součásti nově se tvořící Srbska bude či nebude Kosovo mohlo být právě důvodem k oné genocidě, která započala a kterou Evropa skutečně již dále nemohla jen tak sledovat s tím, že si to mezi sebou nějak vyřídí. 

Kosovo tedy nejen, že nebylo ukradeno ale ani nebylo komu jej ukrást, státy bývalé Jugoslávie v době kosovské krize neexistovaly. Tedy vzniklo Kosovo na základě mezinárodních dohod, aby se zabránilo velké genocidě v Evropě. 

Vidíte to jinak? Tak neváhejte a napište jak? 

Pokud toto Václav Havel ve velmi složitém a mnohaetnickém konfliktu v Jugoslávii dokázal přečíst a jasně vyjádřit názor, že se žádná genocida jednoho etnika v Evropě již nesmí opakovat, pak je potřeba mu vyjádřit obrovský obdiv, neboť drtivá většina občanů ČR ani netušila, kolik stran vlastně v bývalé Jugoslávii mezi sebou válčí. 

Tato smlouva je zásadní nejen pro Krym, ale pro celou Ukrajinu, Rusko jí podespalo naprosto dobrovolně. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf


Nepřihlášený uživatel

#47568 Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-05-07 16:45

...ušmudlané smradlavé baráky, v oknech noviny, věčně nasraní ruští "oficíři" ve městě, průjezdy tanků přes město, nepřetržité lítání vojenských letadel nad městem. Obchody v "jejich" kasárnách narvané zbožím, ovocem, vším co hned vedle za branou nebylo k dostání. V tom jsem vyrůstal, to je moje dětství. Hnus. Nejkrásnější město široko daleko zničené touto ruskou pakáží. Smrad, svrab, policajt obávaný komunista a donašeč odměněný za to, že postřelil ruského vojáčka, který v zoufalství utekl z kasáren. Rudé vlajky se srpem a kladivem, učitelka komunistická svině a "poradkyně pro vzdělávání" řečnící z tribuny vedle ruských vojáků na první máje a to nejenom v mém městě, ale stihla objet ještě další dvě či dokonce tři. Všude kam se člověk podíval, jedna komunistická svině vedle druhé. Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně komunistickou svini řečnící s tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra.

To jsou zločiny, které nikdy komunisti nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout.

Sakuranbo

#47569 Re: Babiš je idiot? Do Sněmovny jej dostaly nesmyslné lži o tom, že se tu rozkrádají desítky miliard

2015-05-07 17:40

#47563: - Babiš je idiot? Do Sněmovny jej dostaly nesmyslné lži o tom, že se tu rozkrádají desítky miliard.. 

 baviš podle svých slov, když se potřebuje uklidnit "počita do padesat".

To je spolu s průkazem STB pod polštářem zřejmě dostatečná kvalifikace na ministra financí ČR.

Když mu někdo například řekne, že se chová jako finanční oligarchie, tak odpoví, že neví co to je a je vymalováno.

Připomíná mi jednoho kamaráda z vojny, jmenoval se Čičo: "čítať nevjem, písať nevjem,  rátať nevjem... ale kokot su neni".

Také byl Bureš samozřejmě zdravě naštvaný na politiky a politiku, stejně jako kdysi Tomio, nebo Bárta.

"Podnikatelé", kteří to myslí upřímně.

Je zajímavé, že po jejich vstupu do politiky politika rázem přestane být "špinavé svinstvo" a musí se začít šetřit, soudruzi... a hlavně projektíky, projektíky pro známé, dotace na fantasmagorie a zase projektíky...

Mimochodem, ani jeden z nich podnikatel není a nikdy nebyl.

Jsou to jen paraziti.

Jako houba na stromě.

Pokud se neodstraní, strom umře.


Nepřihlášený uživatel

#47570 Sobotka je idiot. Dokonce i z dnešního pohledu jsou články pana Peroutky naprosto jasné.....

2015-05-07 17:41

....odvážné a není v nich, alespoň v těch, které zveřejnil komunistický pisálek Ovčáček ani nástin toho, že by pan Peroutka i jen na okamžik propadl náklonnosti k libovolné totalitní ideologii, libovolné nemravnosti v politice či i jej nějakému obdivu totalitních způsobů politiky, vedoucích k přechodně k dobrým ekonomických výsledků. Sobotka je idiot, jak Miloš Zeman. Svým vyjádřením také relativizuje hodnoty. 

PRAHA Posuzovat novináře Ferdinanda Peroutku z pohodlí dnešní společnosti není podle premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD) fér. Peroutka podle něj psaním riskoval svůj život a patřil k tomu nejlepšímu v tehdejší české společnosti. Sobotka to ve čtvrtek řekl po setkání s veterány z druhé světové války.

 


Nepřihlášený uživatel

#47571 Re: Re: Babiš je idiot? Do Sněmovny jej dostaly nesmyslné lži o tom, že se tu rozkrádají desítky mil

2015-05-07 17:43

#47569: Sakuranbo - Re: Babiš je idiot? Do Sněmovny jej dostaly nesmyslné lži o tom, že se tu rozkrádají desítky miliard 

 Tomio je pitomec, ale nevím o tom, že by okradl svého zaměstnavatele jako StBák Babiš, tedy je to člověk, který se živí podnikáním, zaměstnává lidi, platí za ně tu část, kterou platit má a platí jim i plat. Tedy z tohoto pohledu si zaslouží obrovskou úctu. 

Jinak vcelku vaše vyjádření chápu. 


Nepřihlášený uživatel

#47572

2015-05-07 18:20

Přítel sovětského lidu Štětina

„Odpovědi na tyto otázky jsou celkem jasné, ale problém je v tom, že s paranoiky se nedá diskutovat, protože oni nemají schopnost dialogu a jejich myšlenkové konstrukce postrádají logickou stavbu. Třeba ten Štětina, kdysi velký přítel sovětského lidu – aby byl někdo s někým ve válce, tak ta válka musí být vyhlášená, a pokud třeba i ze začátku formálně tomu tak není, tak se válka pozná podle toho, že probíhají bojové operace a jsou materiální a lidské oběti. V tomto případě probíhá boj jenom v páně Štětinově hlavě, nikoliv mezi Ruskem a jakýmkoliv státem Evropy. „A pokud se týká pana Ženíška, ten sice ještě válku nevidí, ale rád by využil Zemanovu cestu k dalšímu útoku na odstoupení prezidenta, což pokládám myšlenkově na úrovni školáka. Jak všichni vědí, prezident Zeman bude s Putinem hovořit mezi čtyřma očima a hlavním tématem budou ekonomické otázky. Třeba i takové, která zanedbala minulá vláda, v níž byl předseda TOP 09 ministrem zahraničí a pro ekonomiku naší země v této pozici neudělal vůbec nic, v případě východních trhů škodil. Co se týká Ukrajiny, tak prezident deklaroval, že o ní bude mluvit jenom tehdy, když se Putin na ni zeptá. A pokud se to stane, tak bude, jak ho znám, mluvit zcela určitě úplně stejně jako doposud. Například že premiér Jaceňuk je premiérem války, což tak je a začíná v tomto směru pnutí mezi ním a prezidentem Porošenkem. Takže pan Ženíšek by nejdříve měl zvážit svoje politické schopnosti a nedělat rádoby silná vyjádření pro vyjádření, která jsou naprosto k ničemu a jsou plácnutím do vody,


Nepřihlášený uživatel

#47573 Re:

2015-05-07 18:25

#47572: -  

 Parta zločinců za pomoci evidentních profesionálních vojáků vykrade sklady zbraní, obsadí policejní stanice a vkrade tamní skaldy zbraní a následně vede válku proti řádné armádě Ukrajiny, ovládá část hranic Ukrajiny a ona to není válka Ruska proti Ukrajině? A co to tedy je, když Rusko evidentně dodává nejen zbraně ale i lidi, neboť ony vykradené sklady zbraní by na rok válčení rozhodně nestačily? V Evropě se tomu říká "hybridní válka", aby se Rusko nemuselo označit jako teroristický stát. 


Nepřihlášený uživatel

#47574 Re: Sobotka je idiot. Dokonce i z dnešního pohledu jsou články pana Peroutky naprosto jasné.....

2015-05-07 18:28


Nepřihlášený uživatel

#47575

2015-05-07 18:37

Novinář, odborník na filosofii politiky Bronislaw Lagowski má za to, že polské vedení se snaží pokaždé, když se slaví výročí svátku vítězství, Moskvu nějakým způsobem urazit, tentokrát se takovou příčinou stal konflikt na Ukrajině.

 

Polské vedení si vymýšlí různé úskoky, aby obyvatelům Ruska zkazilo svátek vítězství, píše novinář, odborník na filosofii politiky Bronislaw Lagowski v polském časopise Przeglad.

Nedávná situace s Nočními vlky, kteří chtěli uspořádat sváteční jízdu přes Polsko, se stala, jak zdůrazňuje profesor, jedním z takových momentů, kdy se „normálně vychovanému člověku zdá, že se dostal do blázince pro nezkrotné pacienty".

 
Poláci se o každém výročí snaží Moskvu nějakým způsobem urazit, tentokrát se stal důvodem Krym.

 

Profesor zdůrazňuje, že 80% ztrát způsobila Německu sovětská armáda (autor se odvolává na profesora Normana Davise). Sovětský svaz mobilizoval všechny své síly, aby zabránil dalším akcím Německa. Kdyby se sovětské totální mobilizaci nedostávalo nějakého podstatného prvku, pak není známo, jak by válka dopadla, zdůrazňuje Lagowski.

„Pro národy západní Evropy by znamenalo vítězství Třetí říše ztrátu nezávislosti. Pro Židy pak úplné vyhlazení a pro Slovany — Poláky, Ukrajince a Rusy — otroctví. Obyvatelé Ruska mají nesporný důvod k tomu, aby byli hrdí na to, že se jim podařilo takovému vývoji zabránit. Stydím se za polského prezidenta, který přemýšlí, co by se dalo udělat, aby měli obyvatelé Ruska svátek vítězství zkažený", uzavírá Bronislaw Lagowski.