MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47577 Re:

2015-05-07 18:46

#47575: -  

 Kdyby ruská pakáž, která rozpoutala II. světovou válku společně s Německem nedostávala od USA více jak 300 nákladních automobilů každý den války, tak by jí "totální mobilizace" byla úplně k ničemu, neboť by nikdy na bojiště ty "totálně mobilizované" nedopravili. 

Rusko je zvrácená země, pokud nedokáže mluvit o tom, že to bylo právě Rusko, které společně s Německem rozpoutalo II. světovou válku a je zvrácené dvojnásob, pokud o okupaci Krymu hovoří jako "o narovnání jakési křivdy" čí "historické křivdy". 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47583 Re: Re:

2015-05-07 19:19:32

#47577: - Re:  

 Ano Krym je křivda spáchaná na Rusku. Krym byl Ukrajincem Chrusčovem svévolně připojen Ukrajině a v roce 2014 se ta křivda napravila. Co na tom nechápete?


Nepřihlášený uživatel

#47606 Re: Re:

2015-05-08 03:34:12

#47577: - Re:  

 Souhlas.

Rusko a Německo byli a jsou silné mocnosti Evropy a nikdy nepřestali spolupracovat (ani teď).

Nezapomínejme na r. 1917, kdy Němci vyslali do Ruska v zapečetěném vagóně přes Finsko agenta Lenina. Cíl: mír mezi Německem a Ruskem na východní frontě. Po svržení Mikuláše (cara) nechtěla Kerenského vláda na mír s Německem přistoupit. Nastoupil Lenin a "vystřelil" z Aurory. Převzal palácovou revolucí moc a podepsal mír. Jeho hlavním heslem bylo šířit revoluci násilnou formou do celé Evropy a celého světa. Tato téze se nezměnila dodnes. Jeho myšlenky se ujaly v Maďarsku, Československu i Německu. Naštěstí se všichni s šířením bolševické revoluce vyrovnali a státy, které vyhlásili revolucionáři v Maďarsku, na Kladně a v Německu byly zlikvidovány v zárodku. Ale vznikly nové mocnosti diktátorské. V Německu a Sovětském svazu.

Pokud jde o historické křivdy, pak by České země měly obsadit část Rakouska, Chorvatska, Německa, Polska, Ukrajiny. Nebo obnovit území Velkomoravské říše. Eventuálně bychom si mohli rozděli s praotci Čechem a Lechem celou střední Evropu a části východní, západní a jižní Evropy. 

O historických"křivdách" můžeme hovřit (sic!), ale ne je ve 21. století napravovat. Od válek jsme přešli ke smlouvám. A ty by měly v tomto století platit. Pokud neplatí, nastupuje válka nebo podrobení se.