Jednoznačné ano průjezdu Nočních vlků.

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-05-07 19:51

Prý byli před pár dny tady v Jižních Čechách. Já se tak na kluky těšil, ale nikde jsem je nepotkal. Jen ať to pořádně oslaví, je co slavit. V tehdejší naší republice jich padlo 131 000! Za nás všechny bojovali, osvobodili naši Prahu, hodně štěstí hoši...:-)

Odpovědi

Rudi

#342 Re:

2015-05-08 03:59:23

#340: -  

"Na osadu přijely dvě Rusky,na hlavách beranice a na nohou křusky.Přijely k nám z Leningradu, dělaj tam u brusky"...Vzpomnáte na hit Ivana Mládka?Rusové se zkrátka nemění.

Nepřihlášený uživatel

#349 Re:

2015-05-08 22:56:44

#340: -  

Tož záleží, zkama jsi. Já za nimi byl minulou sobotu na Ústředním hřbitově v Brně. Musel jsem se jet podívat na tu kolonu těch ruských "provokatérů" a "gangsterů" na motorkách, když jsem viděl v "Máte slovo" Vondru, Klvaňu a Hučína, jak jsou natěšení ze současné situace, jak dehonestují našeho prezidenta a jak u mladé generace je naprosté vakuum základních historických faktů. Už mě to válečnické štvaní od pravdoláskařů a US rektolezců pěkně štve. Bylo tam sice jen nějakých 5 Rusů, ale našich a Slováků tak cca 40 motorek. Dalších lidí tam mohlo být tak 1500-2000. Dokonce tam nebyl ani jeden pravdoláskař. Taky tam ale nebyl nikdo z televize. Ani jsem neviděl zmínku na jiné TV, nebo na netu. Jenom z Bratislavy. A jsem velice mile překvapen, jak se zachovali naši motorkáři, když se Sobotka a spol. podělali a snažili se zalíbit se Schapirovi.