MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47641 Re: Havlistická demokracie aneb když Phavda a láska vítězí

2015-05-08 14:18

#47634: AntiKavárna - Havlistická demokracie aneb když Phavda a láska vítězí 

 Bohužel je to tak. Co havlista, to kolaborant pohrdající svojí zemí, tradicemi, odkazem předků.

Odpovědi

Co komunista to zmetek a zradce.

#47642 Re: Re: Bolsevicka demokracie ocima komunistickeho idiota..

2015-05-08 14:30:14

#47641: - Re: Havlistická demokracie aneb když Phavda a láska vítězí 

 Putinovi vrazi maji na svem konte 7000 zabitych Ukrajincu o jakych tradicich tady pises ty komunisticky sasku.Rusak vzdycky zustane hrozba ceskemu narodu a pokavad nekym pohrdam jses TY,ty komunisticka zradna svine, protoze je to prave ta vase prokleta komunisticka strana co vzdy kolaborovala s nepritelem Ceska ,RUSAKY!!


Nepřihlášený uživatel

#47645 Re: Re: Havlistická demokracie aneb když Phavda a láska vítězí

2015-05-08 18:12:41

#47641: - Re: Havlistická demokracie aneb když Phavda a láska vítězí 

 Ty kopeš za CCCP?Tvé koule patří Putlerovi.


Nepřihlášený uživatel

#47654 Re: Re: Havlistická demokracie aneb když Phavda a láska vítězí

2015-05-08 18:47:06


Nepřihlášený uživatel

#47720 Re: Re: Havlistická demokracie aneb když Phavda a láska vítězí

2015-05-09 08:08:46

#47641: - Re: Havlistická demokracie aneb když Phavda a láska vítězí 

 Co to je za strašidelný blábol? To je takovou pitomost, jako když komunistický superman tedy superdebil Zeman hovořil o panu Peroutkovi a panu Churchillovi. To je stejná pitomost, jako když superdebil Zeman lhal o privatizaci MUS v době volební kampaně. 

Důvod je prostý, Václav Havel  ukotvil zemi v Evropě. Dokonce jenom tím, že existoval, mluvil, psal divadelní hry a politické komentáře zajistil, že je země členem NATO a EU. 

Tedy, že tu do jisté míry není nějaká podivná parta oligarchů (až na StBáka Babiše) která by ovládala politiku. Že máme z obrovské části standardní strukutury - parlament, demokratickou ústavu, která jasně definuje jak má jednat občan, jak lidé v ústavních funkcích, jak stát, že ve sporech rozhoduje Ústavní soud. Máme tu celou řadu zavedených politických stran která mají své problémy, jako my lidé máme problémy. Máme dnes již dokonce i zákon o státní služba a máme dokonce i jmenovanéo úředníka, který úředníky státní správy má na starost.  Máme relativně zlepšující se soudnictví i emanncipované státní zástupce a policii. Kalousek zavedl velmi efektivní tým pro kontrolu toků financí. Bude registr účtů, národní banka provádí vcelku efektivní dohled na bankovním sektorem. 

Ministři zasedají v Radách ministrů, premiér zasedá v Evropské radě. 

Jediný problém je, že je v evidentně v republice velká části idiotů, kteří komunistickému supermanovi tedy superdebilovi Zemanovi věří takové hovadiny, že má prostatu jak panic. To je samozřejmě vělký problém a je to důsledek toho, že země neprošla debolševizací a je to důsledek toho, že komunistická pakáž odstranila ze školství lidi kulturní, mravné a se znalostmi a nahradila soudružkami "učitelkami".  To je podstata toho, že je komunistický superman superdebil Zeman na Hradě. 

Nic to nemění na věci, že díky Václavu Havlovi je země dosud zemí demokratickou.