MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#47626 O Krymu a Kosovu

2015-05-08 10:39

Toto je originální text o Krymu a Kosovu

Kosovo a Krym je rozdíl obrovský např. v tom, že válku v Jugoslávii z venčí nikdo nevyprovokoval a pokud ano tak jedině Rusko, které má tak vřelé vztahy s prvním velkým válečníkem tam, tedy se Srbskem.  Další vývoj již byl nevyzpytatelný a v případě Kosova bohužel hrozila a byla realizována genocida etnika v takovém rozsahu, že by to už Evropa nemusela přežít, zásah tedy musel přijít. Je také velmi zajímavé, že Rusko bylo v Pristyně zcela mimo mezinárodní právo daleko dříve než síly UN a dokonce vyvolávalo konflikt s UN. 

Druhý fatální rozdíl byl v tom, k neměnnosti hranic Srbska nikdo nezavázal, neboť ani nemohl, stát neexistoval. To, jestli součásti nově se tvořícího Srbska bude či nebude Kosovo mohlo být právě důvodem k oné genocidě, která započala a kterou Evropa skutečně již dále nemohla jen tak sledovat s tím, že si to mezi sebou nějak vyřídí. 

Kosovo tedy nejen, že nebylo ukradeno ale ani nebylo komu jej ukrást, státy bývalé Jugoslávie v době kosovské krize neexistovaly. Tedy vzniklo Kosovo na základě mezinárodních dohod, aby se zabránilo velké genocidě v Evropě. 

Vidíte to jinak? Tak neváhejte a napište jak? 

Pokud toto Václav Havel ve velmi složitém a mnohaetnickém konfliktu v Jugoslávii dokázal přečíst a jasně vyjádřit názor, že se žádná genocida jednoho etnika v Evropě již nesmí opakovat, pak je potřeba mu vyjádřit obrovský obdiv, neboť drtivá většina občanů ČR ani netušila, kolik stran vlastně v bývalé Jugoslávii mezi sebou válčí. 

Tato smlouva je zásadní nejen pro Krym, ale pro celou Ukrajinu, Rusko jí podespalo naprosto dobrovolně. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf


Nepřihlášený uživatel

#47627 Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-05-08 10:40

...ušmudlané smradlavé baráky, v oknech noviny, věčně nasraní ruští "oficíři" ve městě, průjezdy tanků přes město, nepřetržité lítání vojenských letadel nad městem. Obchody v "jejich" kasárnách narvané zbožím, ovocem, vším co hned vedle za branou nebylo k dostání. V tom jsem vyrůstal, to je moje dětství. Hnus. Nejkrásnější město široko daleko zničené touto ruskou pakáží. Smrad, svrab, policajt obávaný komunista a donašeč odměněný za to, že postřelil ruského vojáčka, který v zoufalství utekl z kasáren. Rudé vlajky se srpem a kladivem, učitelka komunistická svině a "poradkyně pro vzdělávání" řečnící z tribuny vedle ruských vojáků na první máje a to nejenom v mém městě, ale stihla objet ještě další dvě či dokonce tři. Všude kam se člověk podíval, jedna komunistická svině vedle druhé. Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně komunistickou svini řečnící s tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra.

To jsou zločiny, které nikdy komunisti nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout.


Nepřihlášený uživatel

#47628 Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-05-08 10:42

 ..okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat. 

Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizradyPodle trojstranné dohodyA-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. Co tedy s požadavkem Porošenka?

Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko

 

 Znalost tohoto A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf dokumentu, je klíčová pro posouzení toho, co se na Ukrajině tedy i Krymu odehrálo...


Nepřihlášený uživatel

#47629 Rozhovor s Davidem Kollerem a Chci si s vámi promluvit.. Zeman hledá nácky v Kyjevě, aby je neviděl

2015-05-08 10:43


Nepřihlášený uživatel

#47630 Miloš Zeman již jako premiér poškodil vztahy se spojenci. Do křesla min. vnitra posadil....

2015-05-08 10:44

....Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestali ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Toto vše Miloše Zeman již z pozice premiéra tehdy prováděl....


Nepřihlášený uživatel

#47631 Války provokují a ve své podstatě začínají totality.

2015-05-08 10:47

Války začínají vždy totality, nikdy ne demokracie. Je to z principu věci, demokracie nepotřebuje válčit. II. světovou válku začaly dvě odporné totality nacistická a komunsitická, platí to i o všech dalších válkách Korea, Vietnam, dokonce i občanská válka v Jugoslávii byla započata velmi podivnými totalitními zločinci ze Srbska, právě proto, že měli přístup ke zbraním. 

Tedy važte slova, jste to především vy komunisté a obecně příznivci libovolných totalit, kdo rozpoutáváte války, platí dnes i o Ukrajině a okupaci Krymu. 

 

Ruská pakáž je přímo geniální v tom, jak války generovat, viz. nejen Ukrajina. 

Rusko je také stát neomezených možností 1/2 HDP tvoří prodej ropy a plynu, 1/3 HDP tvoří Moskva jakými si "obchody" a zbytek 1/6 HDP tvoří 140 mil. zbylých Rusů, kteří se navzájem krmí, ožírají a pak se léčí z nemocí z chlastu. 


Nepřihlášený uživatel

#47632 O KSČm

2015-05-08 10:48

dnešního pohledu je naprosot zřejmé, že KSČ neměla být jen právně označena za zločinnou, ale měla být také zakázána.  

Na relativizaci honodt postavili svojí kariéru prakticky všichni komunisté v této zemi, od Klause počínaje, přes Zemana až k Babišovi. 

Komunistická ideologie je zločinná a jeji propagace je trestná, přesto je tu strana strana komunistická beztrestná, přestoře prakticky všechna vystoupení poslanců této zločinné strany propaguje zločinnou ideologii.  Pokud by kdokoliv založil Fašistickou stranu ČR, neprošla by ani registrací na min. vnitra. 

Z mého pohledu tedy i dnes má smysl usilovat o to, aby komunisté z názvu své strany jakékoliv zmínky o komunismu vypustili a stejně tak, aby na svém domě neužívali symboly komunistické diktatury, tedy ony rudé hvězdy, co si tam věšeli (nevim, jestli je tam stále mají). 


Nepřihlášený uživatel

#47633

2015-05-08 10:55

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory Parlamentu České republiky občany zastoupily v této věci. 

AntiKavárna

#47634 Havlistická demokracie aneb když Phavda a láska vítězí

2015-05-08 11:40

Lidská práva psychotikům a deviantům 

Vrah z Kmětiněvsi, který v lednu 2004 extrémně sadistickým způsobem ubodal a poté znásilnil mladou dívku, se díky lidskoprávnímu humanismu dostal brzy na svobodu a stát se postaral o utajení jeho identity a vyčištění trestního rejstříku, aby mu zlá netolerantní společnost náhodou neublížila. Nyní tato zrůda stanula opět před soudem, neboť na svobodě spáchal loupežné přepadení. Za 3 roky, možná i dříve, bude opět venku. Kdy někoho znásilní, nebo zabije, je jen otázkou času. V Mostě psychicky nemocný násilník a dlouhodobý uživatel marihuany, propuštěný z psychiatrie, již delší dobu útočí na ženy, důchodce a děti. Od policie dostal pouze blokovou pokutu. Obyvatelé ve strachu sepisují petici, ale dokud někoho nezabije, asi tohoto úchyla z ulic Mostu nikdo neodstraní. Dalšími z dlouhé řady obětí lidskoprávního humanismu se stali studenti Obchodní školy ve Žďáru nad Sázavou. Několik jich zranila a jednoho ubodala žena - paranoidní schizofrenička, která již dříve útočila a přesto byla propuštěna na svobodu díky systému, který lidská práva psychopatů a zločinců nadřazuje nad práva slušných občanů. Opakované propouštění nebezpečných deviantů a psychicky nemocných jedinců na svobodu je výsledkem dlouhodobého působení lidskoprávního humanismu. Všichni si pamatujeme například kauzu z roku 2009, ve které Česká republika čelila výhružkám a nátlaku ze strany Rady Evropy a západních lidskoprávních neziskovek kvůli kastracím sexuálních deviantů. Prý je to pro ty chudinky ponižující a Česko musí kastrace sexuálních zločinců okamžitě zakázat. Tento případ není nic ve srovnáním s tím jakému nátlaku už desítky let čelí systém na západě, kde se pod dohledem humanistů musí i s těmi nejhoršími zrůdami zacházet v rukavičkách. Kdybychom spočítali, kolik žen, dětí a mužů za posledních 20 let v Evropě padlo za oběť podobně propuštěným deviantům, maniakům a vrahům, asi by se jejich počet snadno vyrovnal počtu obětí některé menší války.

Ideologické kořeny 

Současný lidskoprávní humanismus pramení z ideologie neomarxismu ( kulturního marxismu ), který považoval všechny delikventy, devianty, asociály a kriminálníky za univerzální oběti vykořisťující, konzervativní střední třídy. Pro neomarxisty se tyto skupiny staly další menšinou, dalším článkem "nového proletariátu" a spojencem v kulturní revoluci, která má postupně rozbořit konzervativní společnost a tradiční, etnicky jednotný národ. Koncem 60-tých let na západě začali neomarxističtí aktivisté pořádat různé sociální a kulturní projekty ve věznicích a ústavech, v rámci nichž byli chovanci a vězni, hlavně černoši, indoktrinováni marxismem a maoismem. Na těchto družbách bílých ultralevičáků s černými vězni se zformovaly i některé budoucí rudé teroristické skupiny. Jednou z takových byla Symbionese Liberation Army (SLA), v jejímž čele stanul po svém propuštění černoch Donald DeFreeze. Tato organizace páchala teroristické útoky a vraždy v letech 1973 až 1975 v USA. Přesto, že všichni řadoví členové byli běloši, organizace se hlásila k myšlence černošské ultralevicové revoluce a nenávisti k bílým. Pro tyto západní antirasistické levičáky byl každý kriminálník a deviant ( bez ohledu na jeho zločiny) potencionálním spojencem, revolucionářem a nevinnou obětí bílého útlaku. Tento postoj se přenesl na další generace západní Nové levice a dodnes přetrvává v jejich myšlení. 

Konzerva

#47635

2015-05-08 12:04

Velké vítězství Konzervativců ve Velké Británii je snad předzvěstí toho, že i unás ve zbytku Evropy a především unás v ČR se vrátíme k rozumu a nenecháme zvítězit populisty a socialisty ve volbách v roce 2017 a vrátíme se k pravicovým byť neoblíbeným vládám, a že na Hradě hlavní buran skončí!


Nepřihlášený uživatel

#47636 Re: Havlistická demokracie aneb když Phavda a láska vítězí

2015-05-08 12:04

Jelena Vičanová

#47637 Re:

2015-05-08 12:07

#47633: -  

 Zalez ty debile havlistický!

Asenad

#47638 Re: Re:

2015-05-08 12:14

#47637: Jelena Vičanová - Re:  

 Plesnivá, hnijící a špinavá putinova čubka vystrčila svuj otpornej čumák z kanalu. vitej  už mam na tebe zase chut´


Nepřihlášený uživatel

#47639 Re: Re:

2015-05-08 12:48

#47637: Jelena Vičanová - Re:  

 Jeleno, kde ted zijes ?  Zadne verejne divadylko jsi uz dlouho nepredvedla.

Ze by si te Ozrala ukryval na Hrade a obcas te vypusti, aby jsi udelala na jeho odpurce bu bu bu ?


Nepřihlášený uživatel

#47640 Re:

2015-05-08 13:19

#47635: Konzerva -  

 Kéž by to tak bylo. 

Kalousek jen tím, jak mluvil na veřejnosti  a jak ovládal rozpočet a vybíral daně, zajistil během jeho působení zlepšení hodnocení ČR u dvou agentur a to dokonce o dva stupně. 

Babiš za skoro dva roky žvanění nedokázal nic. Jediné co má pokles výběru daní a to se k moci dostal na naprosté lži, že se tu rozkrádají desítky miliard ročně, dnes požaduje po ministerstvech, aby šetřila. Najednou už se nekrade, je potřeba šetřti a ministerstva nechtějí. To je opravdu neuvěřitelný idiot a bohužel i ti, kdož jej volili. 


Nepřihlášený uživatel

#47641 Re: Havlistická demokracie aneb když Phavda a láska vítězí

2015-05-08 14:18

#47634: AntiKavárna - Havlistická demokracie aneb když Phavda a láska vítězí 

 Bohužel je to tak. Co havlista, to kolaborant pohrdající svojí zemí, tradicemi, odkazem předků.

Co komunista to zmetek a zradce.

#47642 Re: Re: Bolsevicka demokracie ocima komunistickeho idiota..

2015-05-08 14:30

#47641: - Re: Havlistická demokracie aneb když Phavda a láska vítězí 

 Putinovi vrazi maji na svem konte 7000 zabitych Ukrajincu o jakych tradicich tady pises ty komunisticky sasku.Rusak vzdycky zustane hrozba ceskemu narodu a pokavad nekym pohrdam jses TY,ty komunisticka zradna svine, protoze je to prave ta vase prokleta komunisticka strana co vzdy kolaborovala s nepritelem Ceska ,RUSAKY!!


Nepřihlášený uživatel

#47643 Re: Re: Re: Bolsevicka demokracie ocima komunistickeho idiota..

2015-05-08 15:15

#47642: Co komunista to zmetek a zradce. - Re: Re: Bolsevicka demokracie ocima komunistickeho idiota.. 

 Ještě Vás doplním, místní komunisté kolaborojí s tím, koho jim rodná strana nařídí a tak to bylo, je a bude. Viz. jejich vzorná spolupráce z německými národními socialisty od jejich vzniku až do počátku konfliktu mezi národními a internacionálními socialisty.

Občané

#47644

2015-05-08 18:10

Přejme Miloši,aby se mu pobyt v Rusku protáhl na několik let.


Nepřihlášený uživatel

#47645 Re: Re: Havlistická demokracie aneb když Phavda a láska vítězí

2015-05-08 18:12

#47641: - Re: Havlistická demokracie aneb když Phavda a láska vítězí 

 Ty kopeš za CCCP?Tvé koule patří Putlerovi.


Nepřihlášený uživatel

#47646

2015-05-08 18:33

Zeman je blázen, a blázen nemá na Hradě co dělat !!!! Mafiánům ovšem tato situace vyhovuje....


Nepřihlášený uživatel

#47647

2015-05-08 18:35

Bohužel, Sobotka je slabý premiér, má taky smočeno s mafiány, hlavně s Bakalou!!!! Kdyby nebyl zaháčkovaný s mafiány, tak by se snažil ze zdravotních důvodů zbavit Zemana funkce!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#47648

2015-05-08 18:37

Aktuálně.cz: video: Prof.Stránský:diagnóza Zemana.... známý neurolog posuzuje pokročilou demenci Zemana..., Zeman představuje nebezpečí pro Českou republiku...


Nepřihlášený uživatel

#47649

2015-05-08 18:39

Ruští trollové se marně snaží ovlivnit českou veřejnost..... Známe vás soudruzi již od roku 1968!!!!! Toto je opravdu zkušenost k "nezaplacení"!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#47650

2015-05-08 18:41

Rusáků už bylo opravdu dost. Jejich známá propaganda, kdy američtí imperialisté hrozí zničením světa, je již opravdu jenom k smíchu....