MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47938

2015-05-11 17:58

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47939 Re:

2015-05-11 18:25:53

#47938: -  

Komunista prospěchář Keller, který 25 let po revoluci svůj vstup do bolševické partaje obhajuje tím, že chtěl studovat "sociologii" přitom se jednalo o bolševickou sociologii, která s reálnou sociologií neměla vůbec nic společného je samozřejmě naprosto nevěrohodný k jakýmkoliv soudům. 

Velmi se komunistický sociolog a dodnes, nejen z tohoto jeho textu, komunista Kellner mýlí, když tvrdí, že umělci darovali něco co jim nepatří. Komunista Kellner nepochopil dokonce ani to, že veřejný prostor je v demokracii v majetku občanů a tedy i pozice prezidenta je v majetku občanů a je jen a jen na nich, jak se k veřejnému prostoru postaví. 

Tito lidé se čistě symbolicky postavili k veřejnému prostoru tak, že deklarovali, že budou rádi, když si soudruh KGBák Putin ponechá KGBáka Zemana v Rusku a vtipně deklarovali, že mu ho rádi darují. 

Kellner se opět projevil jako komunistický blb a je bohužel naprosto zjevné, že komunistou byl a komunistou zůstal. Je bohužel také z toho, co Kellner píše zjevné, že členství ve zločinecké organizaci, kterou KSČ byla a to i dle zákona, zanechává na členech logicky následky. Stejně jako členství v mafii zanechává následky. Obecně účast na zločinu - válce proti občanům země, kterou komunisté dlouhodobě vedli musí bohužel zanechat na lidech, kteří se takového válčení dobrovolně a aktivně účastnili, jako Keller, následky vytvoří. Keller je toho naprosto jasným důkazem.