MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Alex

#47926 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 12:56

#47922: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn 

 Pane, laskavě si odpusťte ty osobní útoky. Pedagog a to v tomto problému jakožto nezaujatý pedagog, má právo říct svůj názor, Vám se jistě líbit nemusí a nemusíte v tom být zajedno, ale to vás prostě neopravňuje se stavět do role, do jaké se stavíte.


Nepřihlášený uživatel

#47927 Re:

2015-05-11 13:32

#47924: -  

 Co horší, KGBáka Nejedlý bezpochyby pro Putina masivně krade, nebot Putin "vyřídí" pětimiliardový nedoplatek, ale firma 20 % tedy miliardu!!!! pošle do KGB.  To by sdělení, když Zeman mluvil o tom, proč ho na jednání doprováze KGBák Nejedlý. 


Nepřihlášený uživatel

#47928 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 13:34

#47926: Alex - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn 

 Názor? Vyjádření názoru? Ironizování protestu mladých lidí je názor? Kam jste chodil do školy? Kde vám o iroinizování sdělili, že je to názor? To jste se mohl dozvědět tak leda od idioita Klause. Nebo jste snad idiotem, že jste nepochopil, co to je názor a jak se názor vyjadřuje? Ironizování, dokonce bez jasného vysvětlení proč je to špatně, proč je potřeba aby člově žijící v žido-křesťanském prostředí měl alespoň základní znalosti Starého a Nového zákona, je dehonestace postoje mladých lidí, kteří vyjádřili naprosto jasně svůj názor a dokonce i argumetovali v souladu se sekularizovanou společností v ČR a tedy naprosto věcně. Nebyli to mladí lidé, kteří by někoho dehonestovali, správně oponovali, že v sekularizované společnosti by navíc hloupé (ploché, ubohé, sugestivní - ve smyslu Jidáš=zrádce) otázky být u maturit opravdu neměly, pokud školství neposkytuje vzdělání v oblasti žido-křesťanské kultury a klade důraz na sekularizaci, tedy odsouvá křesťanství mimo státně školní vzdělání. 

Vy si člověče při obhajobě idiota Klause nevidíte do úst. On je opravdu bez jakýchkoliv pochyb ubožák, neboť skutečně on vůbec nepochopil argumentaci studentů a není schopen se nad ní zamyslet a to z důvodu, který jsem uvedl - je to analfabet nemá v souladu zalosti "vědecké" znalosti kulturní a morálku. To je podstata jeho problému. 

Platí vše co jsem napsal. Nic z mé argumentace jste dosud dokonce ani nijak nezpochybnil. A především platí toto:

Další je jak píši výše, ironizování chyby žáka pedagogem je dehonestace žáka a usvědčuje pedagoga, že by nikdy pedagogem býti neměl, že je to člověk naprosto nezpůsobilý vyučovat a co více usvědčuje pedagoga z toho, že je lidský ubožák. 

 


Nepřihlášený uživatel

#47929

2015-05-11 13:50

Bojkotujte Babiše a jeho Agrofert: Týden.cz: Řezník vyvěsil tuto výzvu ve své výloze, už má následovníky, živnostníci se spojují proti oligarchovi.....Anreji, vrať se do Bratislavy!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#47930 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 13:57

#47923: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn 

 Jim vážně nemá cenu něco vysvětlovat, oni to musejí ještě několikrát přečíst a zkusit porozumět.

Alex

#47931 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 13:57

#47928: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn 

 Ironizovaní vyvolaného problému vyvolaného ze strany maturantů. Každý jistě není neomylný, ale to, že se to někdo z těch, kteři neví, že Jidáš měl příjmení Iškariotský, sice nastat může, ale vodítka v tom, že ta postava byla z Nového zákona a to, že tam dokonce padla věta o třiceti stříbrňácích, snaží vlastní a v tomto případě zásadní neznalost rozpatlávat v médiích, je prostě věc, která ze zásady musí vyvolat negativní odezvu.

Já bych pochopil, že každý se může splést, či projevit v jisté věci neznalost, ani já nejsem "všeználek", ale to je chyba především v jedinci, který se tý chyby dopustil a NE NIKOHO JINÉHO!

A proč je důležitá alespoň částečná znalost kulturně-náboženského směru, se zeptejte jakéhokoliv vyučujícího dějepisu nebo literatury na SŠ. Ono to totiž může mít třeba i jakousi spojitost s tím, proč slavíme dva nejvýznamnější křesťanské a nejen křesťanské svátky, a to Vánoce a Velikonoce! A vy si klidně nadávejte ostatním do idiotů, ale v tomhle nemáte pravdu!


Nepřihlášený uživatel

#47932 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 14:41

#47931: Alex - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn 

 Vy jste opravdu obožák, že nerozumí psanému textu? Vy jste opravdu chodil do školy k idiotovi Klausovi? 

Znovu, není pochyb o tom, že je nutná alespoň základní znalost Nového a Starého zákona mimo jiné proto, že žijeme v žido-křesťanské kultuře. 

Studenti ovšem velmi správně oponují, že žijeme v sekularizované společnosti a že tedy podstata Starého a Nového zákona je ze škol vytěsněna a tedy sugestivní, idoitské otázky a vaše idiotské vysvětlení, že v češtině je přede Jidáš v podstatě synonymem pro zradu nemají u maturit co pohledávat. V tomto ohledu dokonce studenti argumentují naprosto věcně a správně. 

Klaus jako pegagog jejich naprosto věcnou a správnou argumentaci ironizuje. To je ubohost, které se pedagog nikdy!!!! a to opravdu nikdy nesmí dopustit, neboť to odpoporuju přímo základnímu principu jeho vzdělání, morálky a kultury, logicky za předpokladu, že je skutečně pegagogem, proto je také možné Klause spíše charakterizovat jako idiota, než jako pedagoga. 

Nikde jsem ani náznakem nerozporoval, že je potřeba, aby maturant měl základní znalost zásadních knih naší civilizace, tedy Starého a Nového zákona. Dokonce, narozdíl od idiota Klause, zdůvodňuji proč je tato znalost nutná a pochází z principu, že nedílnou součastí vzdělání je kultura a morálka a druhým důvodem je život v naší žido-křesťanské civilizaci. Přesto jsem schopen se zamýšlet nad argumentací studentů, proč byla otázka špatná a proč u maturit být neměla.

V sekularizovaném školství je skutečně otázka, jestli otázky ze Starého a Nového zákony by měly být součástí maturit, když je školství strikně sekularizováno a vlastní podstatu knih, důvod jejich vzniku, podstatu jejich sdělení studentům není schopné zprostředkovat či je dokonce naučit. 

Klaus jen ironizuje (jak jste sám napsal) a to přitom "píše do rubriky - názory". Tedy zde je možné jej směle charakterizovat jako idiota, tedy nevzdělatelnéno a nevzdělaného člověka, který ani přes svůj věk nepochopil, jaká je úloha pedagoga a protože jeho text dokládá, že je osobou s nesouladem znalostí, kultury a morálky a znalosti používá na ubohou dehonestaci žáků (studentů, mladýchc lidí, kteří navíc věcně argumentují velmi správně) znamená to, že je ve své podstatě ubožák a tedy je předpoklad, že své znalosti bude používat v rozporu s kulturou a morálkou, což svým textem dokonce hned potvrzuje. 

Je na tom něco nejasného, nebo máte problém s funkční gramotností? 


Nepřihlášený uživatel

#47933 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 14:50

#47930: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn 

Jim - tím myslíte mé oponenty? Skutečně si moji oponenti musí ubohé ironizovaní studentů, kteří navíc agrumentovali věcně správně v kontextu sekularizovaného školství, velmi pečlivě přečíst. Je zvláštní, že sami hovoří o tom, že Klaus ironizuje - tedy dehonestuje dle jeho  a nakonec i mého názoru chybu studentů a přitom to považují za věc naprosto v pořádku s tím, že je to pedagog. Úlohou pedagoga je snad dehonestace studentů, ironizování jejich chyb? Kde se taková věc učí? Kde znalosti pedagogiky opravňují k takovému jednání? V bolševickém školství? Dokonce moji oponentni o takovém jednání "pedagoga" Klause hovoří jako o "vyjádření názoru".  Je to vskutku velmi svérázný způsob jak vyjádřít názor, ironizovat věcnou argumentaci velmi mladých lidí věcně argumentujících. Za normálních okolností bychom o takovém člověku spíše hovořili jako o ubohém hulvátovi. Zde se dokonce najdou lidé, kteří takového ubožáka obhajují a přitom si ve svých příspěvcích sami odporují. 

Alex

#47934 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 15:21

#47932: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn 

 Kopete jen kolem sebe, nemá smmysl s vámi dál diskutovat, já říkám můj názor na to, jak se vyjadřujete o panu Klausovi ml.. Jo a žádný jeho student jsem nebyl. Sám tady kážete o morálce a přitom se tak nechováte! Dál se o tom s vámi už nebudu.


Nepřihlášený uživatel

#47935 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 16:18

#47934: Alex - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn 

 Vy máte vážný problém s funkční gramotností. Naprosto věcně argumentuji, že se Klaus nejen tímto jeho texte provinil proti znalostem pedagogigy (tedy pokud není komunistický či nacistický pedagog) a dokonce proti formátu do kterého píše, tedy do názorů. 

 

Pokud nesouhlasíte s tezí, že nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka a že pedagog nikdy nesmí dehonestovat žáka a ironizovat jeho chyby, pak je to věc samozřejmě jiná, pak se logicky na hodnocení Klause mladšího nemůžeme shodnout. 

Nevadí mi to, že se s vámi neshodnu, jsem dokonce velmi rád, že se za takové situace na hodnocení Klause s vámi neshodnu, ale to mi nebrání, abych na základě vašich vlastních slova nepoukazoval na to, že se mýlíte a vskutku si rád přečtu jakoukoliv polemika nad mými tezemi, že nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka a že pedagog nikdy nesmí ironizovat chyby žáků. 

Neshodnu se s vámi dokonce i na tom, proč Klaus ironizuje a k čemu to je. Vypadá to, že vy si dokonce myslíte, že jeho ironie má nějaký smysl, aniž byste uvedl jaký.  Já dokonce opononuje, že studenti argumentují daleko věcněji (odhlížím od toho, že ironizování není ve skutečnosti dokonce žádnou argumentací samo o sobě), neboť správně poukazují, že v případě tvrdě sekularizovaného školství a tvrdě sekularizované společnost v ČR, jsou otázky na Starý a Nový zákon vlastně naprosto nesmyslné, neboť se nejedná o otázky na podstatu, ale jakési "znalostní" bez věcných souvislostí. Můžete jistě říci, že i takové otázky jsou potřeba a i o tom lze jistě vést debatu. Já v tomto případě budu spíše souhlasit se studenty.

Otázky pro otázky smyl spíše nemají. Nic tím o studentech nezjistím. Z odpovědi na kokrétní otázku, o které je řeč, nepoznám, jestli rozumí podstatě Jidáše.

Otázka připomíná otázky dob minulých. Jaká jsou další jména Lenina či jaké bylo jeho skutečné jméno? Tam ovšem otázka pro komunistickou pakáž měla obrovský smysl, student je natolik zformován (zmanipulován, znásilněn), že zná "naše" (komunistické) lži o Leninovi. Opět se komunisté nedozvěděli ovšem, jak studen o zločinci Leninovi smýšlí a zdali jeho znalost pochází z jeho vlastní zvídavosti dovědět se něco o zločinech komunistů a o zločinnosti Lenina, nebo pochází prostě je z toho, že nechce mít problémy se soudruhy ve škole. 

 

 

Doplňující vysvětlení:

Nekáži o morálce, sděluji svůj názor, že nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka. Jasně na základě tohoto názoru prokazuji, že je v takovém případě min. dobré, aby každý člověk žijící v žido-křesťanském prostředí měl alespoň minimální znalost základních knih tohoto prostředí, tedy Starého a Nového zákona. 

Prokazuji také přímo na vašich sděleních - Klaus ironizuje názoru studentů, Jidáš jako synonymum zrady v češtině, že Klaus mladší nevyjdřáje názor, ale ironizuje názor (chcete-li dokonce chybné jednání) studentů, vy sám to sdělujete a že Vy sám zpošťujete postavu Jidáše a tedy dokládáte, že ve skutečnosti o podstatě této postavy smyslu celého příběhu nevíte vůbec nic. Z toho pak logicky musím spekulovat, jestli jste nestudoval u Klause, kterého je skutečně možné spíše nazvat idiotem než pedagogem, neboť se provinil naprosto fatálně proti vzdělání pedagoga dehonestací žáků a je v tomto případ naprosto lhostejno, jestli se jedná o jeho žáky či žáky někoho jiného. 

To, že o Klausovi hovořím expresivně, je forma do diskuse, jeho vlastní neslušnosti nedosahuji ani náhodou, viz. např. jeho lži a rasistický text. Pro něj nemůže být tedy žádnou urážkou, že jej nazývám idiotem, on sám prokázal, že nejedná v souladu se znalostmi pedagogiky, kulturou a morálkou a vy to dokonce také říkáte (viz. ono ironizování) tedy je idiotem, nevzdělatelným subjektem. 

Toho zmetka nikdo nemel rad.

#47936 Zeman by potreboval poradne na prdel.

2015-05-11 16:44

Tak se nejak zapomina na ucel teto petice. Jde zde  preci o toho rozmazlenyho,nevychovanyho a narcistickyho parchanta Zemana.Myslite si ze Vam ten gauner popravde rekne o cem klabosil s tim druhym povedenym gaunerem Putinem?

Káča

#47937 Zemandrtálské bestie!

2015-05-11 17:42

#47896: Káča -  

 Moje nepovedená kopie,takové petice,jako je tato,mají smysl!A pro mě osobně má velký význam i toto diskuzní fórum.Je totiž důkazem toho,že za Zemana kopou pouze jedinci,které nemohu nazvat jinak,než spodinou národa,odpadem společnosti a bezpáteřními zrůdami! Káča


Nepřihlášený uživatel

#47938

2015-05-11 17:58


Nepřihlášený uživatel

#47939 Re:

2015-05-11 18:25

#47938: -  

Komunista prospěchář Keller, který 25 let po revoluci svůj vstup do bolševické partaje obhajuje tím, že chtěl studovat "sociologii" přitom se jednalo o bolševickou sociologii, která s reálnou sociologií neměla vůbec nic společného je samozřejmě naprosto nevěrohodný k jakýmkoliv soudům. 

Velmi se komunistický sociolog a dodnes, nejen z tohoto jeho textu, komunista Kellner mýlí, když tvrdí, že umělci darovali něco co jim nepatří. Komunista Kellner nepochopil dokonce ani to, že veřejný prostor je v demokracii v majetku občanů a tedy i pozice prezidenta je v majetku občanů a je jen a jen na nich, jak se k veřejnému prostoru postaví. 

Tito lidé se čistě symbolicky postavili k veřejnému prostoru tak, že deklarovali, že budou rádi, když si soudruh KGBák Putin ponechá KGBáka Zemana v Rusku a vtipně deklarovali, že mu ho rádi darují. 

Kellner se opět projevil jako komunistický blb a je bohužel naprosto zjevné, že komunistou byl a komunistou zůstal. Je bohužel také z toho, co Kellner píše zjevné, že členství ve zločinecké organizaci, kterou KSČ byla a to i dle zákona, zanechává na členech logicky následky. Stejně jako členství v mafii zanechává následky. Obecně účast na zločinu - válce proti občanům země, kterou komunisté dlouhodobě vedli musí bohužel zanechat na lidech, kteří se takového válčení dobrovolně a aktivně účastnili, jako Keller, následky vytvoří. Keller je toho naprosto jasným důkazem. 


Nepřihlášený uživatel

#47940 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 18:30


Nepřihlášený uživatel

#47941 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn

2015-05-11 19:00

#47940: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jaký idiot otec takový idiot syn 

 Připadá vám moje argumentace jako provokativní? Vy také máte jako můj oponent problém s funkční gramotností? 

Vy snad nesouhlasíte s tím, že nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka a že znalosti bez kultury a morálky vedou k tragickým věcem, např. projektování plynových komor v extrému či přisluhování normalizačnímu režimu v té "mírnější" podobě? 

Nebo si snad dokonce myslíte, že pedagogické znalosti umožňují pedagogům ironizovat chyby žáků či je přímo ironizací jejich názorů dehonestovat? Vy si myslíte, že je to slučitelné s pedagogikou obecně? 


Nepřihlášený uživatel

#47942 Babiš je idiot?

2015-05-11 19:18

Andreji Babišovi podle jeho slov čím dál víc dochází, jak je těžké splnit vlastní ústřední slib - vybrat víc peněz na daních a zamezit plýtvání státu. Před volbami přitom prohlásil, že takto navíc získá 200 miliard korun.

"Na tom mítinku jsem asi plácal, střílel od boku, neměl jsem na to přesné propočty. Ale při tom rozměru korupce, o němž člověk slyšel, a při tom plýtvání, které jsem viděl, je potenciál úspor určitě větší. V čase se ty peníze opravdu získat dají. Když si to dnes spočítám, tak už jsme na stovce miliard korun v plusu. A to jsme ještě pořádně ani nezačali," říká ministr financí.

Čím do státního rozpočtu přinesl 100 mld. Jaké jediné konkrétní rozhodnutí přineslo státu i jen jedinou mld. korun, tedy ubohé necelé promile sátního rozpočtu? On sám není schopen říci jediné takové rozhodnutí, natož aby to byli schopni říci jeho spolustranicí natož jeho voliči? Z jeho rozhovoru to vypadá, že se definitivně zbláznil. 

Opravdu to není idiot?

To je princip! Já to mám geneticky dané. Já jsem velice šetrný, spořivý člověk. O mně je známo, že jsem škrt. Takto od drobných částek jsem to dělal i ve své firmě. Když jsem začínal, tak jsem večer podepisoval každou fakturu. A když jsem viděl, že mi tam dali nějakou fakturu na předložku za tři a půl tisíce korun, tak jsem říkal: Proč to kupujete, tam je ještě dobrá předložka?! Tehdy jsem podnikal za svoje, ale i teď to dělám stejně. Jdu příkladem," popisuje majitel společnosti

 

Vzhledem k tomu, že to opravdu vypadá, že mu hrabe, tak se mu také může snadno přihodit s jeho "ekonomickými pokusy" že ratingové agentury sníží hodnocení ČR, čímž se zvýší náklady na dluhovou službu a pak už by to ANO snad opravdu nepřežilo a bylo to přesně tak, jak to ve skutečnosti má být. Parta StBáků co vykřikovali jak se tu rozkrádají desítky či dokonce stovky mliard korun ročně, založí kobru a ta ještě nedopravila ani před soud natož do kriminálu i jen jediného defradanta i jen jediné "ubohé" miliardy ročně např. v pohonných hmotách. Dokonce i ten defraudant v této oblasti, který v kriminále (zatím bez odsouzení) je a kterého jim dala parta, kterou založil Kalousek - analytický tým MF, tak ten vskutku miliardu ročně z DPH z pohonných hmot nekradl ani náhodou. Tedy parta StBáků zvoucí se ANO tu vlastně předvedla naprosté lži a výsledek je 100 mld. deficitní rozpočet při růstu HDP a vůbec jim to nepřipadá absurdní, tak tato parta StBáků by se opravdu měla nad sebou zamyslet a rozpustit se, nic lepšího jak se vyhnout děsivé ostudě opravdu udělat nemohou.  


Nepřihlášený uživatel

#47943 Mělo tam být spíše soudruhu ne příteli :-(.

2015-05-11 19:50


Nepřihlášený uživatel

#47944

2015-05-11 20:23

Kam šlápla bota USA vojáka, tam 100 let tráva nerostla. Jak primitivní vyčítat Rusku, že brání ruskojazyčnou menšinu na východě Ukrajiny před banderovskou genocidou, když USA smí zasahovat dle aktuálních potřeb, kde se jí zrovna zamane, ani z Rady bezpečnosti si příliš vrásky nedělá. Každá akce vyvolá reakci. Kdyby se USA neangažovala na majdanu, nefinancovala a neřídila ho, Rusko by nemělo důvod zasahovat. A kecy že Janukovyč střílel od lidí, ať si nechají pro někoho, kdo jim to žere. Jasně se prokázalo, že byla střelba vedena z budov kontrolovaných majdanskými ozbrojenci. A když byla za přítomnosto západních diplomatů vyjednána dohoda o předčasných volbách, sami majdančíci ji nedrželi a Janukovyče násilím za jásotu západních pokrytců, kteří nedrží slib, svrhli. Kdo mi chce napovídat, že junta, která se dostala k vládě takovýmto ozbrojeným pučem a odhlasovala potřebné zákony se zbraněmi u hlavy, přičemž následně poslala armádu proti vlastním občanům, je legitimní, je naprostý kretén. Pak není divu, že tací kreténi podporují syrskou opozici, která zaživa upaluje či pohřbívá vojáky i nepohodlné civilisty, nadšeně jásala, když se odtrhlo Kosovo od Srbska ve prospěch narkobaronů a fanatiků z UCK. Prostě co řekně USA, je svaté a je úplně jedno, kolik tisíc lidí kvůli tomu padne. Někteří lidi holt mají jednoduché rozhodování. Sancta simplicitas!


Nepřihlášený uživatel

#47945 Re:

2015-05-11 20:30

#47944: -  

 Vám připadá, že v CCCP rostla tráva? Velmi podivnou představu o CCCP máte vskutku velmi podivnou představu máte o zemi, která neumí vyrobi auto, pračku, ledničku, myčku, telefon, počítač a přitom o sobě tvrdí, že je supervelmoc. Velmi podivnou máte představu o zemi, která společně s Hitlerem rozpoutala II. světovou válku. 

Ve skutečnosti je to tak, že ani v novém CCCP podle vzoru starý ITAR na "nový" TASS tráva neroste a není to tím, že by tam vstoupila bota vojáka Spojených států, ale je to bohužel pro Rusy samotné tím, že v Kremlu sedí banda KGBáků. 


Nepřihlášený uživatel

#47946 Re: Nocni vlk.....

2015-05-11 20:46

#47944: -  

Ja bych si docela pral aby bota americkeho vojaka slapla do tve drzky. Co vis o americe ty blbecku vzdelany ruskou propagandou. Ta zavsivena spinava upocena RUDA ARMADA BY SE ANI NEUPRDLA ANI DNES.Ti pitomci se chteji pochlubit tim nejmodernejsim tankem a ono jim to vubec nejede.Jsou to neschopni ubozaci,protoze i to co maji je ukradeno,okopirovano jako ten jejich slavny kalasnikov ktery je kopie nemeckeho samopalu ktery byl nemci vyroben jiz behem valky. Kdyby nedostalo Rusko potraviny a techniku ze zapadu ,tak je nemcina v rusku povinny jazyk a Putinovo krestni jmeno by bylo Helmut.


Nepřihlášený uživatel

#47947 Re: Re: Nocni vlk.....

2015-05-11 20:48

#47946: - Re: Nocni vlk..... 

 Putinovo celé jméno je už dnes Helmut von Sarjat. 


Nepřihlášený uživatel

#47948 Re:

2015-05-11 20:56

#47944: -  

 Opět ukázka rusofašistické propagandy.


Nepřihlášený uživatel

#47949

2015-05-11 21:16

Dennik.N: Na Balkane po 14 letech ozbrojeny konflikt,zastirani skandalu s odposlouchavanim ve Skopje? O vikendu zemrelo 22 lidi...


Nepřihlášený uživatel

#47950 Knížák podpořil Zemana. Profesoři by měli mít morální kredit a neměli by být v StB

2015-05-11 21:24

Umělec podle svých slov rozumí a oceňuje jasný postoj nejmenovat lidi s pochybným morálním kreditem. „Spolupráce s StB či nestydaté vyžadování neadekvátního platu (apod.) jsou určitě pádnými důvody k prezidentovu rozhodnutí," uvedl bývalý ředitel Národní galerie.

Vysokému školství podle něj chybí důraz na morální hodnoty. Jmenování těchto lidí doby situaci ještě prohloubilo. „Chyba není v prezidentově odmítnutí, ale v neodpovědnosti návrhu," myslí si Knížák. Dopis zveřejnil rektor ČVUT v Praze Petr Konvalinka.

Bývalá hlava Národní galerie už dříve hlasitě kritizovala svého nástupce Jiřího Fajta, že ještě jako řadový zaměstnanec galerie špatně hospodařil. Všechny stížnosti shrnul v otevřeném dopise ministrovi kultury Danielu Hermanovi. „Jiří Fajt je člověk, který je schopen všeho. Vytváří kolem sebe aureolu světového vědce, které jste podle Vašich prohlášení také podlehl. Jeho informace o působení v zahraničí jsou zkreslené. Projekty, které realizoval, vždy vysoce překročily rozpočty," popisoval Knížák.

„Dovolím si tvrdit, že Fajta umění nezajímá, je jen prostředkem k jeho osobnímu zvýznamnění. Dělá a dělal vše, aby se dostal za každou cenu do vedení Národní galerie. Obávám se, že by v takovém případě vážně ohrozil její sbírky," uvedl umělec v době, kdy nebylo jisté, jestli se Fajt stane jeho nástupcem. Právě současný ředitel galerie je jedním z těch, které Zeman odmítl jmenovat.