MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#47989 Re: Re: Re: Pak, že Babišovi nehrabe....

2015-05-12 08:11

#47985: - Re: Re: Pak, že Babišovi nehrabe.... 

 Žijeme v Babišistánu, hodně lidí skočilo estébákovi Babišovi na špek, že bude bojovat proti korupci!!! Teď se se svými soukmenovci mafiány směje blbým Čechům.......Slováci si ho do vlády nepustili, měl soud kvůli spolupráci s STB a Zeman mu vše prominul!!!! Proč asi? Oba dva jsou dále napojeni na ruské tajné služby a škodí České republice. Slabý premier Sobotka mu také napomohl do vlády, má tedy máslo na hlavě, ale hlavně kdysi pomohl Bakalovi k jeho majetku... Jsou to všechno propojené vztahy s mafiány, oligarchy a Ruskem.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#47992 Re: Re: Re: Re: Pak, že Babišovi nehrabe....

2015-05-12 08:33:01

#47989: - Re: Re: Re: Pak, že Babišovi nehrabe.... 

Myslím si, že občané netuší, že předtím, než jdou k volbám, by si měli přečíst Ústavu a min. volební zákon. 

Zvolení Babiše, velmi souvisí se zvolením Zemana, kde občanům dokonce přímo nevadilo, že kandidát na prezidenta masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky ve všech třech jeho základních limitách:

Nelhat a to explicitně navíc především o politických oponentech

Vést kampaň jen tak dlouho, jak dlouho bude založen Volební účet

Celou kampaň a to kompletně financovat jen z volebního účtu za současného dodržení maximálních výdajů, tedy 50 mil. pro obě kola dohromady. 

Pokud občané byli ochotni tolerovat jednání Miloši Zemanovi - nebo to vůbec netušili, že mu tolerují protiprávní jednání, bylo jen dalším pokračováním zvolení velmi pravděpodobného spolupracovníka StB a naprostého a evidentního lháře o státních financích, o rozkrádání daní a o tom, jak na to "prostě dohlédne". 

Není to nic, co by nedalo odhadnout. Voliči post bolševické ODS byli volní a Babiš věděl, že pokud z nich opět udělá oběť, budou jeho. Je velmi pravděpodobné, že mu také bylo "poraděno" z FSB jako kdysi Klausovi z KGB, ale to je již čirá spekulace, mohl na to příjít sám, přišel na to šílený Bárta, proč by na to nepřišel Babiš. 

Není to nic, před čím bychom se měli hroutit, mimo jiné proto, že ony nesmysly, které Babiš navykládat a o kterých dnes sám hovoří, že to bylo "plácání", přivedou jeho partu StBáků ke zhroucení. Jeho voliči totiž nyní zjišťují, že "nedohlédl na nic" a co více dokonce se chystá zvyšovat daňovou zátěž v situaci, kdy má země růst HDP a daňová zátěž ve svém součtu nijak nevybočuje z rámce ostatních států např. Německa, Francie či malých států jako je Holandsko nebo Slovensko.  Tedy i jim evidentně začíná docházet, že jen obětí být nemohou, že se tentokrát stali spolupachateli. Čím dříve na to přijdou tím lépe.