MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

TO BERU.

#47976 Re: Pane pojdte si hrat.

2015-05-11 23:45


Nepřihlášený uživatel

#47977 Je Klaus mladší idiot, když jako pedagog ironizuje názory studentů?

2015-05-12 05:11

Znovu, není pochyb o tom, že je nutná alespoň základní znalost Nového a Starého zákona mimo jiné proto, že žijeme v žido-křesťanské kultuře. 

Studenti ovšem velmi správně oponují, že žijeme v sekularizované společnosti a že tedy podstata Starého a Nového zákona je ze škol vytěsněna a tedy sugestivní, idoitské otázky a vaše idiotské vysvětlení, že v češtině je přece Jidáš v podstatě synonymem pro zradu nemají u maturit co pohledávat. V tomto ohledu dokonce studenti argumentují naprosto věcně a správně. 

Klaus jako pegagog jejich naprosto věcnou a správnou argumentaci ironizuje. To je ubohost, které se pedagog nikdy!!!! a to opravdu nikdy nesmí dopustit, neboť to odpoporuju přímo základnímu principu jeho vzdělání, morálky a kultury, logicky za předpokladu, že je skutečně pegagogem, proto je také možné Klause spíše charakterizovat jako idiota, než jako pedagoga. 

Nikde jsem ani náznakem nerozporoval, že je potřeba, aby maturant měl základní znalost zásadních knih naší civilizace, tedy Starého a Nového zákona. Dokonce, narozdíl od idiota Klause, zdůvodňuji proč je tato znalost nutná a pochází z principu, že nedílnou součastí vzdělání je kultura a morálka a druhým důvodem je život v naší žido-křesťanské civilizaci. Přesto jsem schopen se zamýšlet nad argumentací studentů, proč byla otázka špatná a proč u maturit být neměla.

V sekularizovaném školství je skutečně otázka, jestli otázky ze Starého a Nového zákony by měly být součástí maturit, když je školství strikně sekularizováno a vlastní podstatu knih, důvod jejich vzniku, podstatu jejich sdělení studentům není schopné zprostředkovat či je dokonce naučit. 

Klaus jen ironizuje (jak jste sám napsal) a to přitom "píše do rubriky - názory". Tedy zde je možné jej směle charakterizovat jako idiota, tedy nevzdělatelnéno a nevzdělaného člověka, který ani přes svůj věk nepochopil, jaká je úloha pedagoga a protože jeho text dokládá, že je osobou s nesouladem znalostí, kultury a morálky a znalosti používá na ubohou dehonestaci žáků (studentů, mladýchc lidí, kteří navíc věcně argumentují velmi správně) znamená to, že je ve své podstatě ubožák a tedy je předpoklad, že své znalosti bude používat v rozporu s kulturou a morálkou, což svým textem dokonce hned potvrzuje. 


Nepřihlášený uživatel

#47978 VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR

2015-05-12 06:14

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory Parlamentu České republiky občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#47979 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-05-12 06:18

#47970: Káča - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ale no tak hulibrku tak ty si hraješ na stbáčka ale moc ti to nejde.


Nepřihlášený uživatel

#47980 Re:

2015-05-12 06:21

#47959: -  

 Od listopadu 1989 zde fungovala a dodnes pokračuje řízená likvidace státu v režii soudruhů rezidentů KGB/FSB z nechvalně známého "Prognostického ústavu" v čele se soudruhy Zemanem a Klausem a dalšími viz. : http://cs.wikipedia.org/wiki/Prognostick%C3%BD_%C3%BAstav , Členové (neúplný seznam, abecedně) a jiné zdroje.


Nepřihlášený uživatel

#47981 Re: Pak, že Babišovi nehrabe....

2015-05-12 06:22

#47966: - Pak, že Babišovi nehrabe.... 

 Anonyzmus v praxi, ANO bude hůř!!!


Nepřihlášený uživatel

#47982 Re: Re:

2015-05-12 06:25

#47980: - Re:  

 Problém s Prognostickým ústavem je vskutku obrovský. Dodnes archiv tohoto ústavu nebyl prozkoumán, neboť je nepřístupný. 

Z jednání Zemana lze usuzovat nyní na mnohé, např. i na to, že jeho "vyloučení" z KSČ byla jen účelová zpravodajská hra a komunista Zeman se přerodil v StBáka či dokonce KGBáka "jako disidenta" Zemana. Jednání Zemana je bohužel skutečně velmi prapodivné. 


Nepřihlášený uživatel

#47983 Re: Je Klaus mladší idiot, když jako pedagog ironizuje názory studentů?

2015-05-12 06:28

#47977: - Je Klaus mladší idiot, když jako pedagog ironizuje názory studentů?  

 Tohle je petice proti zEmanovi, petici proti klausovic rodině si musíte nejprve založit.


Nepřihlášený uživatel

#47984 Re: Re: Re:

2015-05-12 06:31

#47982: - Re: Re:  

 Vzhledem k tomu na čí rozkaz byl "prognostický ústav" založen je jasné co je jeho produktem.


Nepřihlášený uživatel

#47985 Re: Re: Pak, že Babišovi nehrabe....

2015-05-12 06:34

#47981: - Re: Pak, že Babišovi nehrabe.... 

 Tohle je ovšem maso - 

Aktualně: Babiš: Učím se. Staří kozáci Sobotka a lidovci mě převezli

Člověk který byl zvolen proto, že tvrdil, že se tu rozkrádají desítky miliard ročně jen DPH z pohonných hmot, není schopen za dva roky u moci udělat vůbec nic proto, aby i jen prokázal, že se tu skutečně miliardy kradly. To je absurdní a není divu, že mi z toho začíná hrabat. 

Nyní tvrdí, že státu uspořil 100 mld., ale opět je v situaci, že není schopen říci čím a co horší, nikde oněch 100 mld. není vidět, nejsou vidět v "investicích" státu (investice státu je ve své podstatě protimluv, neboť ona investice je placena z daní občanů, ale co hůře získ z této "investice" jsou opět jen a jen daně, proto je to v podstatě protimluv), nejsou vidět ve snížení deficitu, neprojevují se v masivním růstu HDP, je průměrný až pod průměrný, neprojevují se ve zdravotnictví, neprojevují se ve školství, vědě, v rekonstrukcích v příjmech obcí, prostě nikde. Neexistují, žádné Babišovo rozhodnutí totiž státní pokladně nepřineslo příjmy, ale jen a je výdaje. Proto mu dnes z toho hrabe. Důvodem je logicky i to, že pro něj nejsou ochotni pracovat lidé slušní, schopní, kulturní a mravní, má kolem sebe lidi velmi podívné kteří nejen jako StBáci vypadají viz. např. Faltýnek či jeho mluvčí, ale dokonce i tak jednají. 

Mimochodem StBákovi Babišovi nic nebrání sdělit, za co by "utrácel on" když osočuje své koaliční partnery, že ti utrácejí za hlouposti. Neni to schopen definovat, neví to, nerozumí základnímu principu o "investici" státu a to je celý problém Babiše, je zmatený, nechápe co se kolem něj děje, nerozumí tomu a má kolem sebe ubožáky, které si sám vybral a kteří to neví stejně jako on. 


Nepřihlášený uživatel

#47986 Re: Re: Re: Re:

2015-05-12 06:35

#47984: - Re: Re: Re:  

 Je rozhodně potřeba, aby ještě před dalšími volbami byl archiv Prognostického ústavu otevřen a byl zkoumán badateli a min. bylo zmapováno kdo a v jakých pozících byl na Prognostický ústav napojen a čím se rámcově prognostický ústav zabýval. 


Nepřihlášený uživatel

#47987 Re: Re: Je Klaus mladší idiot, když jako pedagog ironizuje názory studentů?

2015-05-12 06:40

#47983: - Re: Je Klaus mladší idiot, když jako pedagog ironizuje názory studentů?  

 Klaus mladší s Klausem starším jsou velkými příznivci komunisty a nejspíše také KGBáka Zemana. Tedy si myslím, že ukázat v čem spočívá jejich ubohost není vůbec od věci. Podobné platí o StBákovi Babišovi, Holcátovi, Krkovičkovi - Velebovi, StBákovi ze Slušovic Čubovi, Mynářovi, Buriánové, Ovčáčkovi, Augustinovi, Nejedlém atd. atd. 

Podporovatelé Zemana jsou si, dle mého názoru, ve své ubohosti velmi podobni. Je dobré ukázat, že jsou to lidé, pro které nesoulad jejich "odborných znalostí" kultury a morálky není ani tou nejmenší překážkou pro prezentaci ve veřejném prostoru a pro vysávání peněz z veřejného prostoru. Mají mnohdy dokonce představu, že občané mají povinnost je ze svých peněz platit např. Klaus starší, který skutečně nikdy ve svém životě nevyprodukoval, obdobně jako Zeman byť i jen jedinou korunu daní, neboť nikdy ve svém životě nepracoval v komerčním sektoru, vždy žil celý jeho prolhaný život jen a jen z daní ostatních, takovou utkvělou představou trpí. 

 


Nepřihlášený uživatel

#47988 Není pochyb, že válka na Ukrajině Rusko stojí obrovské peníze....

2015-05-12 06:51

Novinky: Deset měsíců války na Ukrajině stálo Rusko přes 25 miliard

jestli je to tolik, kolik se píše v textu je otázka mimo jiné i proto, že Rusko ovládané KGBáky je vrcholně netransparentní zemí, nezveřejňuje prakticky nic, podle čeho by bylo možné náklady na válku na Ukrajině spočítat a pokud se Němcovovi podařilo informace shromáždit pak není divu, že jej Putin nechal zavraždit, je to přece normální postup NKVD, KGB či dnes FSB. 

Je také velmi zajímavé, že Rusko ovládané KGBáky není schopno řící, odkud se válka na Ukrajině platí. Jaké rozpočtové položky jsou na to používány. Je možné, že jejich "fond národního bohaství" již vlastně přestal existovat.

Nejsou schopni říci, z jakých peněz se platí anexe Krymu, nejen proto, že obyvatelé Krymu v současnosti nejsou schopni produkovat ani jediný ruský bon daní, ale daně jen a jen spotřebovávají. Vše se na Krymu zastavilo, nikdo se na Krym nejezdí rekreovat. Vše co se na Krymu děje je tedy placeno z daní Rusů a stejně tak život tamních lidí je placen z daní Rusů, proto také mimochodem zbytek Ukrajiny nezastavil dodávky vody, plynu a elektřiny na Krym, neboť je příjmem, který znamená, že náklady ukrajinského Krymu platí aktuálně Rusko a tedy nezatěžují rozpočet zbytku Ukrajiny. Pokud by totiž zbytek Ukrajiny zastavil dodávky vody, plynu a elektřiny na Krym, ten by se do tří měsíců vylidnil úplně a Rusku by taková věc vlastně jen pomohla. 


Nepřihlášený uživatel

#47989 Re: Re: Re: Pak, že Babišovi nehrabe....

2015-05-12 08:11

#47985: - Re: Re: Pak, že Babišovi nehrabe.... 

 Žijeme v Babišistánu, hodně lidí skočilo estébákovi Babišovi na špek, že bude bojovat proti korupci!!! Teď se se svými soukmenovci mafiány směje blbým Čechům.......Slováci si ho do vlády nepustili, měl soud kvůli spolupráci s STB a Zeman mu vše prominul!!!! Proč asi? Oba dva jsou dále napojeni na ruské tajné služby a škodí České republice. Slabý premier Sobotka mu také napomohl do vlády, má tedy máslo na hlavě, ale hlavně kdysi pomohl Bakalovi k jeho majetku... Jsou to všechno propojené vztahy s mafiány, oligarchy a Ruskem.


Nepřihlášený uživatel

#47990

2015-05-12 08:15

Evropská Unie tu není na ochranu svých občanů, ale bohužel právě proti nim. Je to jeden velký business, kde zaprodávají naši bezpečnost a naše životy za smradlavé peníze od arabů. Politici zneužívají důvěry a pravomocí k vlastnímu obohacení i za cenu vlastizrady. Za tohle tu v 89 nikdo necinkal, že tu chce živit celou Afriku a ještě si je nastěhovat domů. Kam budeme utíkam my až nám budou řezat krky? Na tomto světě jsme jen přechodně a naší povinností je zachovat naši zemi i pro další generaci, naši další generaci, né stádo divochů co se sem ženou z Afriky. Budto se lidi probudí a vypráskají všechny politiky od koryt nebo nás tohle šílenství rychle zahubí. Dějiny se pořád opakují a nás bohužel čeká další válka v Evropě.


Nepřihlášený uživatel

#47991

2015-05-12 08:32

Ovar a Bureš= škůdci národa.


Nepřihlášený uživatel

#47992 Re: Re: Re: Re: Pak, že Babišovi nehrabe....

2015-05-12 08:33

#47989: - Re: Re: Re: Pak, že Babišovi nehrabe.... 

Myslím si, že občané netuší, že předtím, než jdou k volbám, by si měli přečíst Ústavu a min. volební zákon. 

Zvolení Babiše, velmi souvisí se zvolením Zemana, kde občanům dokonce přímo nevadilo, že kandidát na prezidenta masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky ve všech třech jeho základních limitách:

Nelhat a to explicitně navíc především o politických oponentech

Vést kampaň jen tak dlouho, jak dlouho bude založen Volební účet

Celou kampaň a to kompletně financovat jen z volebního účtu za současného dodržení maximálních výdajů, tedy 50 mil. pro obě kola dohromady. 

Pokud občané byli ochotni tolerovat jednání Miloši Zemanovi - nebo to vůbec netušili, že mu tolerují protiprávní jednání, bylo jen dalším pokračováním zvolení velmi pravděpodobného spolupracovníka StB a naprostého a evidentního lháře o státních financích, o rozkrádání daní a o tom, jak na to "prostě dohlédne". 

Není to nic, co by nedalo odhadnout. Voliči post bolševické ODS byli volní a Babiš věděl, že pokud z nich opět udělá oběť, budou jeho. Je velmi pravděpodobné, že mu také bylo "poraděno" z FSB jako kdysi Klausovi z KGB, ale to je již čirá spekulace, mohl na to příjít sám, přišel na to šílený Bárta, proč by na to nepřišel Babiš. 

Není to nic, před čím bychom se měli hroutit, mimo jiné proto, že ony nesmysly, které Babiš navykládat a o kterých dnes sám hovoří, že to bylo "plácání", přivedou jeho partu StBáků ke zhroucení. Jeho voliči totiž nyní zjišťují, že "nedohlédl na nic" a co více dokonce se chystá zvyšovat daňovou zátěž v situaci, kdy má země růst HDP a daňová zátěž ve svém součtu nijak nevybočuje z rámce ostatních států např. Německa, Francie či malých států jako je Holandsko nebo Slovensko.  Tedy i jim evidentně začíná docházet, že jen obětí být nemohou, že se tentokrát stali spolupachateli. Čím dříve na to přijdou tím lépe. 


Nepřihlášený uživatel

#47993

2015-05-12 08:36

Příliš mnoho náhod ,STBák se stal ministrem financi a za pomoci ruského Lukooilu máme našeho prvního "hybridního prezidenta"


Nepřihlášený uživatel

#47994 Re:

2015-05-12 08:39

#47990: -  

 Nejprve si budete muset zjisti základní informace o EU, např. jak je volen EP - přímo, kdo zasedá v Evropské radě a Radách ministrů a jaký vztah tyto skupiny mají k Evropské komisi a jak je Evropská komise ustavováno a kdo do ní posílá své kandidáty. Důležité také bude jakých vztah mají všechny výše uvedené skupiny k Lisabonské slouvě, tedy původním smluvním vztahům tvořeným po desetiletí v Evropě v rámci Evropského společenství a které jsou přeneseny do dokumentu, který se dnes nazývá Lisabosnská smlouva. 

Mimochodem všechny dokumenty EU jsou zveřejňovány, máme také Evropský statistický úřad, který přesně dodržuje metodiku, která je veřejná. EU je maximálně veřejná struktura a to nejen proto, že je to struktura nadnárodní a až na naprosté výjimky musí vše, co se v EU odehrává schválit národní parlamenty jednotlivých států. 

Jakmile se v tomto zorientujete, jsem naprosto jasně přesvědčen, že pod svůj příspěvek připojíte omluvu a s naprosto čistým svědomím podepíšete tuto petici a osobně se svým "analogovým" podpisem vlastní rukou jí odnesete Milošovi Zemanovi na Hrad. 


Nepřihlášený uživatel

#47995 Re:

2015-05-12 08:42

#47993: -  

 Už dlouho je to tu takový "náhodystán". Náhodou je Mynář na Hradě bez prověrky, náhodou si kupuje domeček,  náhodou je Lukoil Nejedlý bez prověrky a dokonce bez jakéhokoliv právního vztahu Hradu a jeho osoby na Hradě, náhodou dodá šíleného Ovčáčka Klaus. 

Je to tu opravdu "náhodystán" a to už opravdu velmi dlouho. Všechno, co postrádá smysluplnou kauzalitu, která by šla vyslovit, ale u které je ona kauzalita vcelku zřejmá, ale aktéry nevyslovitelná se o takové věci mluví jako o "náhodě". Když se dokonce taková věc dostane "nedej Bože" k soudu, tak se zase občan dozví, že si aktéři nemohou "náhodou" na nic vzpomenout, jako ti poslední zlodějíčkové. 

Káča

#47996 Omezenost zemanomilců nezná mezí!

2015-05-12 10:21

#47955: Káča - Re:  

 Kopie jedna nepovedená,tohle nemůžete myslet vážně!Že jste primitivní jedinec,to už dávno všichni víme.Ale pokud tomuto sestřihanému a nahranému videu skutečně věříte,tak jste ještě větší omezenec,než jsem si myslela.Jen tak dál!Podávejte důkazy o tuposti zemandrtálců!!! Káča


Nepřihlášený uživatel

#47997

2015-05-12 10:29

M I L O Š   Z E M A N   je náš nejlepší polistopadový prezident, sláva mu!!!

M I L O Š   Z E M A N   je náš nejlepší polistopadový prezident, sláva mu!!!

M I L O Š   Z E M A N   je náš nejlepší polistopadový prezident, sláva mu!!!

M I L O Š   Z E M A N   je náš nejlepší polistopadový prezident, sláva mu!!!

M I L O Š   Z E M A N   je náš nejlepší polistopadový prezident, sláva mu!!!

M I L O Š   Z E M A N   je náš nejlepší polistopadový prezident, sláva mu!!!

M I L O Š   Z E M A N   je náš nejlepší polistopadový prezident, sláva mu!!!

Tady si nevyberete.

#47998 Re: Re: Re: Je Klaus mladší idiot, když jako pedagog ironizuje názory studentů? Ano,je Da,Da,Da...

2015-05-12 11:13

#47987: - Re: Re: Je Klaus mladší idiot, když jako pedagog ironizuje názory studentů?  

 ZEMAN > KLAUS = KLAUS < ZEMAN. Jeden za osmnact a ten dryhy bez dvou za dvacet. Oba dva jsou pekne vykutaleni  hajzlici.

Pro bezmozky

#47999 CO TO TU ZKOUŠÍTE??!!

2015-05-12 11:14

To jste opět dostali za úkol ad američanů dělat povyk?!?

Prezidentem jej zvolila většina lidí v Čechách. Tak sražte podpatky a počkejte si na další řádné volby, kde máte legitimní šanci si zvolit lepšího!

Jste jen hlouček provokujících řvounů.   

S nějakými pokusy o Majdan táhněte k čertu!!


Nepřihlášený uživatel

#48000

2015-05-12 11:18

Neovlivní.cz: Bratr Babiše Alexandr byl také vedený ve svazcích STB pod krycím jménem Miki.....

Oni byli vůbec povedená rodinka.....