MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#48060 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omezenost zemanomilců nezná mezí!

2015-05-12 19:24

#48056: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omezenost zemanomilců nezná mezí! 

 Vy jste debil který neumí dočíst text? V tom textu není ani slůvko skutečné chvály Hitlera, naopak je obrovským varováním před Hitlerem a nacismem. Copak jste opravdu idiot jak Ovčáček? 

Nejspíše ano, když jste volil komunistického supermana s prostatou jako panic. Pak si logicky o textu pana Peroutky můžete myslet co jste uvedl, ale v celé vyznění textu není v tom smyslu, který uvádíte. Naopak, text je naprosto úžasný, nadčasový, přesně popisuje důvody proš se Hitler dostal k moci a jak s ní naložil a co více v tomto textu pan Peroutka přesně předpovídá, jaké hrůzy přijdou na základě toho, co napsal Hitler  v Mein Kampf. 

Přesně také pan Peroutka říká, co je potřeba dělat, aby se národ zachránil, aby zachránil jazyk a nejen politické elity, přesně řiká co pro to má udělat a vy z tohoto úžasného textu vyvozujete, že lezl Hitlerovi kamsi. 

Nedivím se, že jste volil komunsitického supermana olizujícího svojí vlastní dceru a Bohdalku. To opravdu mohl udělat jen idiot, jakým bez jakýchkoliv pochyb jste. To, že vás bylo hodně nijak vaše odporné jednání neomlouvá, ba naopak.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#48066 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omezenost zemanomilců nezná mezí!

2015-05-12 19:48:59

#48060: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omezenost zemanomilců nezná mezí! 

 No jo,to si vy panduláku rozklíčujte jak chcete. Pro mne je to důkaz prvotřídního kolaborantsví. Neměl se takto pan Peroutka kompromitovat a měl raději pracovat v nějaké továrně pro třetí říši. 

:-) :-)