MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#48068 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omezenost zemanomilců nezná mezí!

2015-05-12 19:54

#48066: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omezenost zemanomilců nezná mezí! 

 To je samozřejmě plně v souladu s vaší idiocíí, kterou dokládáte každým vašim příspěvkem. Tedy vše je jak má být, tedy není vůbec nic na vašich příspěvcích, co by bylo v nesouladu s přirozeným řádem věcí, jen ta Zemanova prosta jako panice a plíce čisté jak nekuřáka právě proto, že kouří tam to jaksi odporuje přirozenému řádu i viditelné devastaci horolezce Zemana do tří schodů, ale vlastní vyjádření je ovšem stejně jako u vás v naprostém souladu s jeho vlastní idiocií. Tedy v tomto ohledu je to také přesně tak jak to má být, Zeman je přece komunsiticko nacistický superman, tedy superdebil. 

Nebo se snad typický voliči Miloše Zemana vidíte jinak? Pak neváhejte a popište se, byť vaše příspěvky dostatečně plasticky popisují vaši nekonečnou blbost. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#48072 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omezenost zemanomilců nezná mezí!

2015-05-12 20:06:32

#48068: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omezenost zemanomilců nezná mezí! 

 Zřetelně tu pan Peroutka chválí Main Kampf, jako dobré vodítko pro Němce. Dal jste si někdy tu práci, tu slátaninu "Main Kampf"přečíst? Taky psal o Bismarckovi, že byl oproti vůdci "nerozhodný", zdá se vám to málo chvály vy kreténe? Idiot jste tedy asi vy. To že dopadl pak Peroutka nedobře, to zas tolik neznamená, to se stalo více kolaborantům, že nakonec i přišli o kejhák.