MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#48107

2015-05-13 07:40

#48085: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Omezenost zemanomilců nezná mezí! 

 Zbytečně se snažíte. Těmto komunistům, rychlokvaškám  (JUDr., PhDr. za 6-24 měsíců) a pivním skautům IV. cenové to nikdy nevysvětlíte. Nikdy nepochopí skutečný obsah toho Peroutkova článku.

Snad je uklidní to, že tento článek byl jedním z důvodů proč Peroutka putoval do koncentráku. Pro výše uvedenou skupinu by to mělo znamenat: "Dobře mu tak, když lezl Němcům do prdele". Všichni hold nejsou rozumu bystrého. Takový je svět.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#48108 Re:

2015-05-13 08:07:32

#48107: -  

 Jejich hloupe napadani pana Peroutku skutečně plne koreluje s jejich hlouposti. Jsou ve své hlouposti dokonce uzasne konzistentní, obdobne jako alkoholik Zeman v jeho alkoholismu. Není ale od veci jasne argumentovat, proc je jejich názor hloupý a to jak vasim naprosto jasným argumentem tak i argumenty mými. To, ze se hlupák nezmění a neprijme naprosto jasny argument to je také prirozene, z hlupaka by se totiž tím změnil v clovaka mysliciho, coz ale volbou komisty Zemana evidentne nechce, chteji byt pitomci a věřit v prostatu jak panice.


Nepřihlášený uživatel

#48109 Re:

2015-05-13 08:26:12

#48107: -  

 Jeste bych dodal, ze se s velkou částí voličů Zemana nemůžeme shodnout prakticky na ničem, to je naprosto jasne. Na jednu stranu se jiste "bavime" jejich hlouposti na druhou stranu cizelujeme nási argumentaci, coz je věc, která nás rozviji. Je dobre přemýšlet, proc hlupák odmítá veci naprosto zjevne a správně a tím ve vice je ptreba přemýšlet, proc je odmítá clovek, který se jinak projevuje jako clovek myslící ci dokonce s dobrou urovni obecného přehledu.

Je také velmi zajimave, přemýšlet o tom, proc my považujeme jeden argument za lepší a jiny za horsi. Tímto se velmi lisime od té hloupe casti voličů Zemana a trollu.