MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#49215 Re: Snad si voliči Zemana jednou přečtou zákon o volbě prezidenta a Ústavu a snad alespoň uznají....

2015-05-30 20:20

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#49226 Re: Re: Snad si voliči Zemana jednou přečtou zákon o volbě prezidenta a Ústavu a snad alespoň uznají

2015-05-31 07:52:45

#49215: - Re: Snad si voliči Zemana jednou přečtou zákon o volbě prezidenta a Ústavu a snad alespoň uznají.... 

Děkuji. Je zvláštní ona laxnost občanů k této věci. Vím ze zkušenosti, že i lidé, kteří se tváří jako největší demokraté, dokonce se mnohdy vyjadřují texty v internetových novinách si zákon o volbě prezidenta nepřečetli a na mé argumenty o lžích Zemana se mi dokonce dostalo "upozornění" že pan Schwarzenberg zaplatil jisté množství placek také mimo volební účet :-). 

Je pravda, že se mi takového upozornění dostalo od skalního Klausovce :-) navíc ještě s dovětkem, že ze Zemana strach nemá, ale z EU :-), když jsem položil kontrolní dotaz, jestli alespoň ví, kdo sedí v Evropské radě, radách ministritrů a jaký vztah je těchto institucí s EK, EP a Lisabonské slmouvě, tak se odmlčel :-).  Je to bohužel zoufalství, povědomí o demokracii je velmi malé a pro bolševiky je logicky EU novým RVHP, neboť vlastně nikdy nepochopili rozdíl mezi demokracií a totalitou.