MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#49312 Re:

2015-06-02 09:20

#49307: -  

Tak to je tedy slabota (Karel IV., Masaryk Garrik, Hus).

Zeman se cítí být každým, jehož citát se kdy naučil a zapamatoval. S Putinem je stejný. Jediný rozdíl je v tom, že Putin se předvádí národu ve sportu (stačí se podívat kolik nastřílí branek v jednom hokejovém utkání, anebo jak hravě položí v judu svého protivníka prostým chvatem, atd. apod.) a v lovu (jednou ranou skolí připraveného mědvěda, který se už 2 dni třese zimou, jak stojí na jednom místě). Sport a lov přece ruský národ miluje. Je proto nezbytné ukázat národu jaký jsem borec

Velký Mao ´c´Tung přeplaval (tuším) v r. 1966 Žlutou řeku (bylo mu myslím 80 nebo více) a vrátil se do politiky. Tento samotný jeho čin byl vpravdě hrdinský. Já bych tam nevlezl, natož abych plaval. Heslo bylo prosté: Když plave Mao, plave celý národ (a také se do vln vrhli a přeplavali řeku s ním tisíce lidí). (Připravil jsem si o tom v ´66 nebo ´67 ve škole referát z jazyka českého. Bylo to povinné. Zděšení bylo velké. Referát musel být ústní a nikdo netušil, o čem bude. Referát byl za 1. Ustál jsem i následné dotazy "Kde jste na to přišel ?", " Co to mělo znamenat ?" apod. Byla to mladická provokace. The Observer a The New York Times jsem si dovezl z Polska, kde je bylo možno v r. 1966 v Sopotech koupit v novinovém stánku).

Co z toho plyne ??? Mao byl opravdu formát. Putin je pozér. A Zeman je český tlachal, který se naučil několik citátů, se kterými už si nevystačí a navíc už je ve své stařecké demenci zapomíná. Ale dobře si pamatuje, že v rámci stranického školení četl v r. 1966 článek o Patočkovi.

Žádný vládce českého národa neudělal takovou ostudu jakou stačil udělat Zeman za 2 roky.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#49313 Re: Re:

2015-06-02 09:26:51

#49312: - Re:  

Problém je dokonce to, že jestli něco Zeman, alespoň trochu skutečně cituje, tak to jsou Osudy dobrého vojáka Švejka, vše ostatní jsou jeho výmysly, které vyplývají ze základního jeho výmyslu, že má "fotografickou paměť". 

Nikdo a nikdy bych řekl nebude schopen doložit, že Miloš Zeman použil jediný skutečně reálný citát a už vůbec ne ve smyslu, jak byl vyřčen, tedy jaký má skutečný smysl a proč se stal citovaným. Zeman má bohužel poněkud zvrácené myslení komunisty a tedy si věci upravuje k obrazu svému a to především tam, kde se potřebuje otřít o známou osobnost a morální autoritu, aby tím umocnil sebe.