MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#49322 Re: Re: Re: Ištván je snad opravdu šílený....

2015-06-02 10:39

#49318: - Re: Re: Ištván je snad opravdu šílený.... 

1) Ištván ani Šlachta nejsou hloupí.

2) Majetek byl zajištěn zřejmě při domovních prohlídkách, nikoliv v bankách. Šlachta i Ištván se čepýřili na tiskových konferencích jako vrabci při koupeli a roztahovali svá paví péra.

3) Dle jejich sdělení započala celá akce kvůli Rittigovi, Hrdličkovi a spol. Všichni jsou v pohodě do dnes. Prostě je odposlouchavali a narazili na zlatou žílu. Načechrali si peříčka a vyrazili do útoku. Jistě po zralé úvaze. Vůbec je nepovažuji za pitomce.

4) Dnes nás chlácholí a současně vyhrožují svým poteciálním obětem : " Není všem dnům konec" (Komár). Pouze v jednom šotu v TV to zazanělo, pak už to všude vystřihli. Také hovoří o "větvích" celé kauzy. To má být zřejmě příslib, že snad dojde i na Rittiga a spol. nebo na neplacení daní za dary apod. Toho už se já nedožiji, ale rád bych ještě viděl, jak budou tito dva opeřenci plachtit ze svých bidýlek.

Výsledky jsou zatím více než chabé a tito pánové dobře ví, že za ně zaplatí škody daňoví poplatníci. Jako už se ostatně děje v případě bývalých poslanců ODS. Měli by to zaplatit ze svého Šlachta, Ištván a spol. jako přiznané odškodnění + náhradu za vynaložené státní prostředky. Řeči Ištvána ve smyslu "Někdy se zadaří a někdy ne. Od toho je soud. My to pouze předložíme." by bylo možno akceptovat v případě, když se nejdená o útok na vládu (snad i o státní převrat, ke kterému fakticky došlo. Vláda podala demisi, byla rozpuštěna Poslanecká sněmovna, byla nastolena Zemanova vláda, do nové vlády byl vyhandlován agent StB Hlavní správy Bratislava BUREŠ s posvětěním Zemana a souhlasem Sobotky).

Věřím, že je to všechno ještě složitější. "Člověk neví, ptát se nechce, všude se šeptá a hrdinové mlčí".

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#49331 Re: Re: Re: Re: Ištván je snad opravdu šílený....

2015-06-02 16:55:25

#49322: - Re: Re: Re: Ištván je snad opravdu šílený.... 

Já s vámi nejsem ve sporu. Mám dojem, že hlavní část majetku byla v bankovních soukromé schránce, tedy jak jsem psal, mohlo se jednat o majetek mnoha lidí, kteří si právníkovu schránku platili, aby nemuseli platit svojí vlastní a případně to byla ještě jistina např. na rizikové obchody, které za ně právník realizoval.  Vše je možné. 

O hlouposti Ištvána s Komárem jsem spekuloval. Pokud to dělají vědomě, jsou to opravdu nejspíš zločinci.